Nieuw

Italië: Marokkaan zet politiekantoor in brand, twee doden

Een 84-jarige vrouw en haar 74-jarige verzorgster zijn bij de ontploffing van een appartement in het noord-Italiaanse Mirandola om het leven gekomen. Een brand die door een jonge Marokkaan in een aangrenzend politiekantoor werd aangestoken, veroorzaakte de explosie.

Bij de ontploffing raakten ook twee mensen ernstig gewond en werden zestien slachtoffers met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis afgevoerd.

Bladna >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Italië: Marokkaan zet politiekantoor in brand, twee doden

  1. En dan mocht – na een flinke bolwassing – de bengel naar huis, toegejuicht door een enthousiaste politiek-korrekte menigte …. ?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s