Nieuw

Ibiza-gate: Actie in Oostenrijk om op Strache te stemmen voor de EU

Ja, Strache heeft een fout gemaakt. Maar het feit dat de Oostenrijkers, onder internationale druk en met criminele methoden, de beste regering van de tweede republiek en de beste minister van Binnenlandse Zaken aller tijden hebben laten afschieten, kan niet worden geaccepteerd.

Als teken van het protest tegen de Stasi-methoden en de buitenlandse invloed op de Oostenrijkse verkiezingen roept Identitaire leider Martin Sellner de Oostenrijkers op om een standpunt in te nemen en op Strache te stemmen bij de EU-verkiezingen van 2019!

PI-News >>

Strache staat op plaats 42 als lijstduwer, maar bij 25.000 voorkeurstemmen zou hij in het EU-parlement verkozen kunnen worden.

En een analyse van Ibiza-gate door Martin Sellner slingerde al een tijdje in de comments. Bij deze:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s