Nieuw

Hallo beste EU-stemmers, ik ben uw nieuwe buurman

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Hallo beste EU-stemmers, ik ben uw nieuwe buurman

 1. Petra // mei 24, 2019 om 21:40 //

  Gezellig…

  Like

 2. Republikein // mei 24, 2019 om 22:47 //

  Labbekakken zijn het, schorriemorrie 1e klasse, maar wel mensachtige lamstralen, tijd voor de grote schoonmaak.
  Een aap verstaat het.

  Like

 3. Als straks die PvdA stemmers vermoord of verkracht worden moeten zij en hun medestemmers niet gaan janken. Vermoedelijk zijn het die rooie grijze koppies geweest en jongeren die gedwongen worden door hun ouders PvdA te stemmen. Ik zal maar niet zeggen wat die migranten verder met hen mag doen. En nu maar hopen dat de rest van Europa wel verstandig stemt.

  Like

 4. Jack vanderVeen // mei 25, 2019 om 03:44 //

  Ik zie het steeds zwarter worden in europa. En wanneer die broer van Adolf, Franz, eerste leider wordt in europa kunnen we de razzia’s op blanken ook als algemeen goed tegemoet gaan zien.
  gelukkig dat zelfs de blanke PvdA-stemmers er dan even genadig afkomen als de rest. Want niet blanken met bepaalde politieke voorkeuren moeten dan kapot, naar ALLE blanken. behoudens die mislukte leider Franz. Die bewaart men wel tot het laatst.

  Like

 5. Het is de broer van Lenin, Trotski, en Marx.

  Waar Adolf tegen vocht.

  Hou eens op met die onzin.

  Liked by 2 people

 6. Gladiator // mei 25, 2019 om 17:12 //

  @Petra,
  Dit zult u hopelijk niet echt menen!!!

  @Republikein,
  “tijd voor de grote schoonmaak” dus beste, ik ben uw man….en wanneer beginnen we en waar treffen we elkaar??????????????????

  @Stef,
  Beste, ik neem aan dat het toch wel duidelijk zal zijn dat u op dit blog geen van dat soort stemmers zult ontmoeten dus bespaar u deze moeite.
  En daarbij, als u nu werkelijk geloofd dat OPPERRAT Timmerfransje echt, en ik bedoel dus echt echt heeft gewonnen dan geloofd u ook in de kerstman.
  Deze uitslag lag er dik bovenop.
  Het enige wat doel heeft is om HET SYSTEEM te frustreren en alvast eens te beginnen met niet meer en nooit meer te gaan stemmen.
  Hemeltje nog en toe, dit moet toch echt wel duidelijk zijn of……nou ja, dan zou het wel heel erg zijn!!!

  Gladiator

  Like

 7. Gerrit // mei 26, 2019 om 10:36 //

  Toen de stemlokalen open gingen was bij de eerste Poll al bekend dat die lul van PvdA de meeste stemmen had, rara hoe kan dat?

  Like

 8. Even ern reminder Frans Timmermans zei tijdens een EU kanditaat debat in het ZDF het volgende dat de islaam al 2000 jaar bij Europa hoort?? en dat rwerikl het pas 1400 jaar bestaat en de mensen die het hoirden klapten hiervoor. https://fenixx.org/2019/05/17/frans-timmermans-de-islam-maakt-al-2000-jaar-deel-uit-van-europa/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s