Nieuw

Game of Thrones: Ouders die hun kinderen Khaleesi noemden plotseling in precaire situatie

Honderden ouders die ervoor gekozen hebben om hun dochters te dopen tot “Daenerys” of “Khaleesi” kwamen plotseling op zijn minst gezegd in een precaire situatie terecht.

Na de verwoesting van Kings Landing – die door veel socialmedia denkers eigenlijk kan worden vergeleken met de terreurbombardamenten  op Dresden – was de uit ballingschap terugkomende drakenkoningin volledig gewetenloos en zei in de Tikkun olam geest dat ze “de hele wereld zou bevrijden”, dat iedereen het mis heeft en alleen zij weet wat goed is.

De ooit bevrijdster van Westeros, Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), heeft de voetstappen van haar vader gevolgd en is de Mad Queen geworden.

Van die mensen die zich vooral ergeren aan de boosaardige wending van Daenerys zijn er ouders die hun kinderen Khaleesi noemden ter ere van de Moeder van de Draken.

Volgens de Amerikaanse sociale zekerheidsadministratie werden meer dan 4.500 baby’s alleen al naar de personages van Game of Thrones vernoemd. Uit de gegevens bleek dat 560 daarvan Khaleesi heetten en 163 Daenerys.

– Ik ben een beetje in shock, zegt Estrada, wiens zesjarige kind Khalessi heet (een spelfout die te wijten is aan Estrada’s eigen moeder die de naam verkeerd heeft uitgesproken), aan The Daily Beast.

– Het was een beetje teleurstellend dat haar machtslust het overnam. Dat was niet cool.

Estrada voegde eraan toe dat, terwijl ze de “gave en krachtige” naam nog steeds waardeert, de uitkomst van de recente aflevering heeft veranderd wat het vertegenwoordigt:

– Dus het is een beetje bitterzoet op dit moment.

Katherine Acosta, de moeder van de 1-jarige Khaleesi, heeft zich ook uitgesproken  over de draai van het personage, en zegt dat ze nog steeds achter de Queen of Ashes staat.

– Ik sta nog steeds achter haar. Zelfs na de episode van gisteravond, heb ik nog steeds bewondering voor haar. Ik denk niet dat ze iets verkeerd heeft gedaan. Ik denk dat ze deed wat ze moest doen, zegt Acosta aan The Cut.

– Ze gaf veel opties. Ze vertelt je: ‘Ga je je knieën buigen, of niet?’ Dus ik weet niet waarom iedereen zo verbaasd is. Ze heeft dit eerder gedaan. Als je haar verraadt, buig je de knieën niet, kijk wat er gebeurt.

Bron:

Game of Thrones: Parents who named their children Khaleesi respond to Daenerys becoming The Mad Queen
GoT petition to remake season 8 with ‘competent writers’ hits 1 million signatures

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Game of Thrones: Ouders die hun kinderen Khaleesi noemden plotseling in precaire situatie

 1. syberspees // mei 24, 2019 om 15:27 //

  Ik ga mijn dochter Tosti Nazihoer noemen

  Like

 2. edwin vissers // mei 25, 2019 om 13:00 //

  satan veel plezier in de Hell ,omdat jullie Jezus haten

  Like

 3. edwin vissers // mei 25, 2019 om 13:01 //

  censuur kanker hond ,fenniux man met baard in jurk kanker homo

  Like

 4. DutchFrisian // mei 25, 2019 om 14:32 //

  Alles onder controle, Vissers? Wat is er aan de hand? je 1e reactie strookt niet helemaal met je 2e.. 1e uiteraard volledig met je eens! Zouden meer mensen dat maar geloven! De tijden veranderen snel, sheeple, Gr. uit Friesland

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s