Nieuw

Deens plan: Totale asielstop – en geef de miljoenen aan de gepensioneerden van het land

De gedoogsteunpartij van de Deense regering, de Deense Volkspartij, heeft nu een nieuw plan voor het immigratiebeleid van het land gepresenteerd. Volledige asielstop voor vijf jaar – en niemand zou asiel moeten kunnen aanvragen op Deens grondgebied.

De op een na grootste partij van Denemarken, de Deense Volkspartij, heeft een nieuw plan voor immigratie naar het land gepresenteerd.

De asielzoeker c.q. migrant die vanaf nieuwjaar en vijf jaar daarna naar de Duits-Deense grens komt, zal worden afgewezen en teruggestuurd naar Duitsland. Hetzelfde geldt voor de grens met Zweden.

Dit is het beleid, geïnspireerd door Australië, dat de gedoogsteunpartij nu wil doorzetten.

– We willen niet dat mensen de komende jaren rechtstreeks asiel zoeken in Denemarken. Dit betekent dat als je naar de Deense grens komt vanuit een veilig land, zoals Duitsland, je krijgt te weten dat je in Duitsland asiel moet zoeken, zegt DV’s fractievoorzitter Kristian Thulesen Dahl tegen de DR.

Op deze manier wordt het mogelijk geacht om de instroom van 4.000 asielzoekers per jaar te stoppen en zo ook ongeveer 270 miljoen euro te besparen. Er zal dan 200 miljoen euro worden geïnvesteerd in aanvullende pensioenuitkeringen voor oudere Denen met een laag inkomen. De resterende 70 miljoen zal worden gebruikt om naburige landen te betalen voor de opvang van asielzoekers.

Kristian Thulesen Dahl is van mening dat het aantal asielzoekers alleen zal afnemen als Denemarken een signaal uitzendt dat immigranten die proberen om naar het land te komen, teruggestuurd zullen worden. Volgens hem is het voorstel ook niet in strijd met de Schengenovereenkomst of de Dublin-verordening.

Bron:

Danska planen: Totalt asylstopp – och ge miljarderna till landets pensionärer
DF kræver asylstop til 2025 og returnering af asylsøgere: ‘Vi vil simpelthen betale os fra det’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Deens plan: Totale asielstop – en geef de miljoenen aan de gepensioneerden van het land

 1. joepiedepoepie // mei 24, 2019 om 14:54 //

  Hè, Hè. We worden EINDELIJK wakker…
  Na die vijf jaar alleen nog de vluchtelingen als “gasten” binnen laten komen.

  – Alleen zij die tot het land behoren kunnen staatsburgers worden, ongeacht hun geloof. Sommigen kunnen derhalve geen deel uitmaken van het land.

  – Een ieder die geen staatsburger is mag in het land alleen als gast verblijven en moet worden beschouwd als ondergeschikt aan buitenlandse wetten.

  – Het recht om over de leiding en de wetten van de staat te beslissen is alleen aan staatsburgers voorbehouden. Derhalve dient dat in alle officiële functies, van welke aard ook, zowel bij de rijksoverheid als in de provincies en de plaatselijke overheden, uitsluitend staatsburgers worden benoemd. Wij verzetten ons tegen de corrupte gewoonte van het parlement om ambtenaren slechts met het oog om partijbelangen te benoemen, zonder rekening te houden met karakter of bekwaamheden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s