Nieuw

KIJK: Wilde Westen in de Schilderswijk – Naffers schieten elkaar overhoop

Een ruzie tussen Naffers bij een bushalte escaleerde tot een Wild West-shooting in de buurt van spelende kinderen.

Vorige week woensdag begonnen negen jonge mannen te vechten op de Brueghelstraat in Den Haag bij een basisschool en een ziekenhuis.

Na een korte tijd in de kloppartij trekt een van de mannen een pistool en begint midden op straat wild om zich heen te schieten. De roedel slaat op hol en de mannen beginnen in verschillende richtingen weg te rennen. Naar verluidt zou een andere persoon teruggeschoten hebben. In totaal werden acht schoten afgevuurd.

In sociale media circuleren videoclips die laten zien hoe een van de mannen werd geraakt en in een bloedplas op straat bleef liggen. Twee andere mannen, 18 en 23 jaar oud, werden dezelfde dag nog gearresteerd, maar werden vervolgens vrijgelaten. De woordvoerder van de politie wil geen commentaar geven op de reden waarom ze de verdachten hebben laten gaan.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on KIJK: Wilde Westen in de Schilderswijk – Naffers schieten elkaar overhoop

 1. Daniël // mei 23, 2019 om 14:04 //

  Dit gaat al een hele lange tijd fout. Onze overheden stapelen bloedschuld op bloedschuld en brengen de autochtone bevolking heel bewust in groot gevaar. De afrekening volgt.

  Like

 2. Willem // mei 23, 2019 om 14:18 //

  Het lijkt normaal dat deze jonge gasten vuurwapens bij zich hebben, zijn ze zo makkelijk te krijgen? en om het minste geringste trekken ze hun wapen en schieten ze. Parkeer garage ruzie? Gewoon schieten man. En als ze geen vuurwapen hebben dan hebben ze wel een mes. Wat een mentaliteit en IQ.

  Like

 3. Peter // mei 23, 2019 om 14:19 //

  Was zeker op weg naar zijn werk ,of sollicitatie .Benieuwd waar dit onder valt bij de nieuwe minister ,of beter welke draai ze er aan gaan geven .

  Liked by 1 persoon

 4. Gladiator // mei 23, 2019 om 14:51 //

  Och ja,

  En dit zal in de komende jaren alleen nog maar erger worden en dat weet ieder normaal denkend mens hoewel er daar steeds minder van te vinden zijn!!

  De meesten zijn inmiddels zo gebrainwashed of al geheel tot zombie vervallen dat ze de echte wereld niet eens meer kennen!!
  Daarbij gaat men weer naar de vervloekte stembus om daar hun stem af te geven aan een stuk onbenul waar ze niets van weten echter die met deze stem wel weer 4 jaar kan doen wat HIJ/ZIJ wil en dat komt niet overeen met wat de kiezer wil, dat heeft het nog nooit gedaan!!!

  Mensen,

  De criminaliteit groeit de hemel in, de linkse kliek veegt dit vervolgens netjes onder het tapijt, maakt vervolgens mensen welke hun hier op wijzen en op willen corrigeren uit voor extreem rechts, of beter nog NAZI of nóg beter antisemiet en gaan dan gewoon door met hun agenda, namelijk het omvolken van het WITTE RAS!! Waarom….omdat het gemiddelde IQ omlaag moet, dat moet omlaag omdat mensen met minder IQ betere LOONSLAVEN zullen zijn daar ze minder goed kunnen nadenken!!!
  Daarbij……..
  Het geld van de superrijken is er in overvloed en dat kan ook niet anders want of ze maken dit geld uit LUCHT of ze stelen het van de hardwerkende loonslaven, wij dus, en betalen er vervolgens de uitvoerders rijkelijk van welke hun plan uitvoeren zoals Trutje en zijn roverbende!!

  Ik bergrijp werkelijk niet dat NIEMAND dit ziet!!

  Dus maar weer welterusten gewenst!!

  Gladiator
  Ps maar elk nadeel heeft ook zijn voordeel en dat is in deze dat ik bijna zeker weet dat dit géén 2 jaar meer gaar duren voor TSHTF!!!

  Wees voorbereid op de klap!!!!

  Liked by 3 people

 5. Daniël // mei 23, 2019 om 16:28 //

  @Gladiator: velen zien dit wel degelijk. Het is echter roeien tegen de stroom op of vechten tegen de bierkaai. Conflict us daarom onvermijdelijk.

  Liked by 2 people

 6. Gladiator // mei 23, 2019 om 16:55 //

  @Daniël,

  Beste,

  Dat weet ik echter feit is dat de Neanderlanders steeds zwakker worden en dat import tuig is al sterk en is zich op dit moment, jawel, op dit moment aan het groeperen wat ze onverslaanbaar zal maken.

  Daarbij bestaat dat cultuurpareltuig ook nog eens uit beesten van kerels in de leeftijd van 20 tot 45, zijn gemiddeld 2 meter lang en hebben gevechtservaring want ze hebben nooit iets anders meegemaakt dan oorlog en anders wel corruptie en rottigheid!!!

  En dan als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog een gemiddeld maatje 50 in de schoenen….moet je nagaan!!!

  Maar oké,

  Iedereen zal het wel veel liever helemaal in zijn uppie willen oplossen en waarom weet ik bij God niet.

  Ben hier nog eventjes en dan…….nog 1 plaatje met de titel : “It’s Time to say Goodbye” want het heeft verder toch totaal geen nut meer.

  Hoe krijg je in Godsnaam deze zombies in beweging die allereerst nog moeten gaan stemmen, achterlijke van te voren precies uitgekiende debatten volgen op de Tell Lie Vision en vanachter het toetsenbord alles denken te kunnen regelen!~!

  Droom zacht,

  Trutje waakt over jullie

  Gladiator

  Like

 7. koddebeier // mei 23, 2019 om 17:24 //

  Laten ze daar vooral mee doorgaan !!

  Like

 8. Uw redactie gebruikt het woord “naffer” hetgeen aangeeft hoe laag uw niveau ligt. Erg beledigend en amateuristisch.

  Like

 9. @Wolter // mei 23, 2019 om 17:36

  Grappig, een sneeuwvlok komt klagen over woordgebruik.
  Het zijn toch echt jullie cultuurmaxisten geweest die met het polariseren en schelden zijn begonnen. Nog voor de opkomst van Pim of Geert vlogen me de nazi-vergelijkingen en ander drek om de oren. En nog steeds.
  Je kan de Chinese lepra krijgen met je gejank.

  Liked by 2 people

 10. jtprf // mei 23, 2019 om 20:19 //

  juist Rommel, eenzijdige blik uit bepaalde hoek, en nu eens op zn nummer zetten

  Like

 11. jtprf // mei 23, 2019 om 20:28 //

  @Galdiator, ” Ben hier nog eventjes en dan…….nog 1 plaatje met de titel : “It’s Time to say Goodbye” want het heeft verder toch totaal geen nut meer…”
  Enne? verhuizen?
  Laten we wel wezen, jij tikt al lange tijden op deze site, dan val je zelf toch ook onder de toetsenbordtijgers zoals je dat noemt, of niet dan?
  Ik denk dat je iets niet snapt. De dingen gaan zoals ze gaan ,moeten. Je veranderd niks eigenlijk. En je kan met 25 man als je ze al bij elkaar krijgt helemaal noppes beginnen. Busje komt dan zo… en hop de boeien in met veel mankracht.
  Dus dat citaat bovenaan het bericht is jouw beste opmerking en / of keuze eigenlijk,
  ook een voor mij overigens. Wegwezen, maar dat had ik 25 jaar geleden moeten doen, en niet met een wordende ouwe zak status, dat kost bakken vol verzekering, of je moet je zelf kunnen bedruipen. Ik denk te laat te zijn.

  Like

 12. Feniks // mei 24, 2019 om 00:02 //

  We mogen als burgers dus onmiddelijke actie verwachten van de ‘autoriteiten’.
  Onmiddelijke actie, want anders VERZAKEN de autoriteiten’ hun plicht om de burger hun veiligheid te garanderen.
  DAT is nl wel de afspraak…

  Burger levert zijn wapen in en de overheid biedt in ruil daarvoor veiligheid.

  Zo niet, wat dan?

  Like

 13. Chris Dirick // mei 24, 2019 om 01:01 //

  Ik snap iets niet wat betreft de NWO. Als de Europese bevolking nog dommer gemaakt moet worden dan ze nu al is (zie de uitslag van de Europese verkiezingen in Nederland op Geen Stijl) gaat er dan nog genoeg IQ overblijven om alle werkzaamheden te verrichten die de rijksten op hun hoogste (prive) platform moet houden? Wat hebben die er aan als heel Europa naar de verdommenis gaat? Dat lijkt me eerder contra productief. Met de genen komen ook de mores mee. Stel je voor dat we dan over pakweg dertig tot vijftig jaar collectief geen (legale/te belasten) poot meer uitsteken. Ja, er zal dan nog wel belasting geïnd worden maar dat zal dan niet meer door de Nederlandse Staat gebeuren.

  Like

 14. Jan s // mei 24, 2019 om 09:41 //

  Een schrale troost is dat ze zich ook onder elkaar opruimen.
  Als ik politieman of ambulancemedewerker was dan zou ik in de file gestaan hebben, als excuus natuurlijk. Of ik zou helemaal niet komen opdagen vanwege motorpecht .

  Like

 15. syberspees // mei 24, 2019 om 15:47 //

  @Gladiator

  Ik denk dat er toch best veel mensen zijn die het wel zien beste man. Het punt is alleen wat moeten we doen!?
  Oorlog begrijpt men wel. Maar niemand van ons wil dat en je kan nu niet zomaar in de rondte gaan schieten. Al krijgt iedere vrijwilliger mijn zegen. Op den duur moet je wel maar hoe kom je aan wapens, ik bedoel we zijn ook maar gewone nette mensen. En uiteindelijk als er werkelijk oorlog uitbreekt wat ga je doen vechten of vluchten!?
  De meeste mensen zijn de grootste helden aan de bar.

  Liked by 1 persoon

 16. Gladiator // mei 24, 2019 om 19:54 //

  @syberspees,

  Ik heb al te vaak geroepen om echte actie en weet dat niemand het voortouw zal nemen. Ook had ik naar mijn idee een erg goed plan alleen heb ik daar iets meer mensen voor nodig dan ALLEEN IK!!!

  Wat voor mij nu nog eventueel zoden aan de dijk zou zetten is om met gelijkdenkenden groepen te vormen.

  Daar kun je dan in elk geval wel wat mee beginnen zoals voorbereidingen treffen, ideeën uitwisselen en elkaar helpen en eventueel onderdak bieden met de wetenschap veilig te zijn en eten en drinken te hebben in geval van nood en geloof me nu maar gewoon, dit door mij bedoelde geval van nood staat recht voor onze deur!!

  Echter…………………..zelfs daar krijg ik geen respons op. En nu ben ik gewoon eerlijk, ik zelf zou het ook fijn vinden om een 2e, 3e of zelfs 4e adres te hebben waar ik terecht zou kunnen.

  Ik denk dus concreet aan prepgroepen vormen en…….nou ja, neem aan dat u dit wel verder begrijpt!!!

  Gladiator
  ps veel mensen weten meer dan 1 en de ene kan aan dit komen en de andere aan dat……Capiche

  Like

 17. Shadow1100 // juni 10, 2019 om 20:20 //

  Als ik gasten in mijn huis heb en ze gedragen zich niet naar MIJN normen en waarden dan PLEUR ik ze onmiddellijk mijn huis UIT. Begrepen overheid???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s