Nieuw

Kick Out Zwarte Piet (ten onrechte) nooit aangemerkt als terroristisch

Kick Out Zwarte Piet (KOZP) is nooit beschouwd als een (links)extremistische of terroristische organisatie. Dat stelt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) na een klacht van KOZP.

KOZP zegt blij te zijn met de verduidelijking van de NCTV. Volgens de activisten droeg de vermelding in het rapport bij aan een klimaat waarin KOZP-demonstranten werden ‘gecriminaliseerd en gedemoniseerd’. De groepering zegt te zijn geïnspireerd door vreedzame protesten van mensen als Martin Luther King en Rosa Parks, twee gezichten van de strijd tegen segregatie van de Afro-Amerikanen in de Verenigde Staten.

AD >>

Rosa Parks was een communistische onruststookster, en Martin Luther King al geen haar beter.

Verontrustender is die andere heldin van een aantal KOZP-ers, Assata Shakur.

Assata Shakur schoot in 1973 een Amerikaanse politieagent dood, ontsnapte in 1979 uit de gevangenis en vluchtte naar Cuba en de VS. heeft een beloning van 1 miljoen op haar hoofd gezet. Dat zijn de helden van dit grauw, dat hier ons land komt verzieken, en oorlog voert tegen onze cultuur.

En een aantal KOZP-ers hebben onverholen met geweld gedreigd:

Mitchell Esajas van Stop Blackface zei tegen Nieuws en Co op NPO Radio 1 dat vreedzame demonstraties tot op heden niets hebben opgeleverd. “We hebben heel lang vreedzaam gedemonstreerd, maar er verandert weinig tot niets. We zullen onze actie en interventies moeten aanpassen.”

Dat is een dreiging met geweld.

En Michael van Zeijl werd vorig jaar voor de Sinterklaasintocht preventief vastgezet.

Aanleiding was een Facebookpost kort voor de intocht van Sinterklaas in Dokkum. ‘We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten. Dubbele prijs als het tijdens de nationale intocht is zodat alle kinderen getuigen ervan zijn, zelfs massaal onder zijn hersenen en botsplinters bedekt zitten. Maw zonder twijfel morsdood. Zo kan de NPO geen onzinverhaaltje ophangen met een nieuwe Sinterklaas en zijn we voorgoed van dat feest af.’

Die zelfde van Zeijl heeft zijn hond vernoemd naar Assata Shakur, die ook een heldin is van deeltijdraadslid voor BIJ1, en wandelende genderneuroot, Manju Reijmer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Kick Out Zwarte Piet (ten onrechte) nooit aangemerkt als terroristisch

 1. William Aberdeen // mei 23, 2019 om 18:23 //

  Beste lezers, Zwarte Piet was de blanke medewerker van Sinterklaas, geen neger, zoals ‘politiek korrekt’ wil voorschotelen. Hij was zo zwart als roet, want de brave jongen diende immers door schouwen te kruipen. Personen die om politieke redenen kleine kinderen hun plezier en hun dromen willen afpakken dient met aan de Godsdienst der Vrede-supporters uit te leveren. Die hebben een vergelijkbare kultuur.

  Like

 2. We hebben een zoekbalk. Leef je uit, dan hoef ik je niet wijzer te maken dan je niet bent.

  Like

 3. Ingrid // mei 24, 2019 om 11:55 //

  Een ieder die de moeite neemt zich in de achtergronden te verdiepen van hun gastland en niet alleen in hun eigen geschiedenis, zal uitvinden dat de roomse kerk Odin nooit uit het onderbewuste van de oude Kelten te krijgen was, dus paste ze hem aan tot een Roomse heilige Sinterklaas, Sint Nicolaas dus. Sint wijst op zijn heilige status. Odin had twee zwarte raven, memor en mimor of zoiets. (memory) in de volksmond zijn vogels pietjes, grote vogels pieten. Om bij de Keltische oorsprong te blijven van zwart(dat wat in het onzichtbare afspeelt) nam de Roomse Kerk negers als beeld voor de zwarte raven. Immers het zwarte in de symboliek moest blijven. Heel voorzichtig is dat geaccepteerd omdat dit klopt met de archetype van Odin. Geen wonder dat vooral Friezen ( meest onversneden Keltische afkomst). Geen verandering accepteert.
  Waarom moet ik mij verdiepen in de slavernij, terwijl de zogenaamde afstammelingen geen spoor van verdieping toont in mijn Keltische bloed?
  Oorlogen ontstaan leert de geschiedenis bij ontkenning van culturele archetypen. Omdat het in je bloed zit, in iedere cel.
  Dus maak je maar op voor oorlog Nederland. Triest maar helaas al veel vaker vertoont.

  Like

 4. joepiedepoepie // mei 24, 2019 om 22:36 //

  @Ingrid,

  Vóór W.O.II waren “zwarte” pieten blanke mensen met roetvegen op hun gezicht.
  Door de opkomst van de (in het begin zwart-wit) televisie heeft de media in de jaren ’50 van de vorige eeuw bedacht deze pieten volkomen zwart te schminken om herkenning van bekenden bij kinderen te voorkomen.
  Nu geeft deze zelfde media aan zonder de hand in eigen boezem te steken dat zwarte pieten negers zouden zijn. Wat een stel cultureel-marxistische hypocrieten zijn het ook!

  Like

 5. joepiedepoepie // mei 24, 2019 om 22:38 //

  O en áls het dan al negers zouden zijn. Ik ken er behoorlijk veel, maar ik ken geen ENKELE neger die PIET heet!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s