Nieuw

Het eerste hete spoor in Ibiza-Gate

Nadat de zogenaamde Strache-Video bekend werd, is er nu een mogelijk eerste concreet spoor, dat wijst op het ontstaan van de opnames. Zoals verschillende Oostenrijkse media melden, zou de in Wenen gevestigde advocaat Ramin M. de eerste ontmoeting hebben geregeld tussen Johann Gudenus, die samen met Heinz-Christian Strache te zien is in de Ibiza-video, en het vermeende oligarchische nichtje Aljona Makarowa.

De Russische vrouw is naar verluidt een zakenpartner van een vermeende Münchense detective-agentschapseigenaar, die naar verluidt aanwezig zou zijn geweest op de vergadering. Gudenus vertelde de pers dat de bijeenkomst plaatsvond op 24 maart 2017 in een nobel Weens restaurant. Makarowa reed in een Maybach, inclusief een chauffeur en lijfwachten. Miljonair Igor Makarova vertelde de Russische editie van Forbes magazine: “Het is algemeen bekend dat ik het enige kind in de familie was en dus geen nichtjes heb. Hij kent geen vrouw die Alyona Makarova heet.

Verschillende ontmoetingen met het vermeende Oligarchennichtje en de Münchener

Volgens de krant Österreich heeft Ramin M. contacten met de presentatrice en columniste Katia Wagner, die sinds 2017 voor de Kronen-Zeitung werkt. De voormalige Miss Earth Austria had begin 2017 de krantenkoppen gehaald toen ze een bevel van de arbeidsinspectie publiceerde waarin die eiste dat er ramen in cabines van een studio zouden komen voor intieme ‘waxing’. Volgens de krant is 50 procent van de studio van Ramin M. Daarnaast zou de advocaat al hebben samengewerkt met de SPÖ-advocaat Gabriel Lansky.

Zoals Gudenus de pers vertelde, ging de eerste bijeenkomst over de aankoop van grond en bossen uit het landgoed van Gudenus’ vader John. Makarowa had daar een Lets paspoort laten zien en wilde haar solvabiliteit bewijzen met bankafschriften.

De voormalige leider van de FPÖ-factie had deze twee partijen vervolgens meerdere malen afzonderlijk ontmoet. Gudenus had hen verteld dat Strache en hij hun zomervakantie op Ibiza wilden doorbrengen. De twee lokvogels beweerden toen dat ze toevallig op Ibiza waren op hetzelfde moment als de twee politici in de zomer van 2017. Daar troffen Strache en Gudenus eind juli het vermeende Oligarchennichtje en de Münchener.

Wie heeft het beveiligingsbedrijf ingehuurd?

Volgens de pers biedt het bedrijf van de rechercheur van het Münchense recherchebureau onder andere undercover-onderzoeksteams aan om misdaden op te lossen. De website van het vermeende detectivebureau is eind 2018 offline gegaan.

De advocaat Ramin M. is echter geen onbekende. Volgens berichten in de media dook hij op in verband met verdacht materiaal over Strache. Voor een bedrag van zes cijfers bood hij in 2015 aan tussenpersonen van verschillende partijen foto’s van Strache in een garage bij de overdracht van contanten.

De advocaat zou ook bewijs hebben van het vermeende drugsgebruik van de voormalige FPÖ-leider.

Als bron had hij een gefrustreerd voormalig factielid genoemd dat door Strache was gemarginaliseerd. Ramin M.’s advocaat Richard Soyer verklaarde op verzoek van de krant dat zijn cliënt geen uitspraken kon doen over de Ibiza-affaire vanwege vertrouwelijkheidsverplichtingen. Het is nog onduidelijk wie het beveiligingsbedrijf heeft ingehuurd om de bijeenkomst in de villa op Ibiza te initiëren en om de zeven uur durende video met enkele camera’s op te nemen. De Süddeutsche Zeitung en Der Spiegel, die afgelopen vrijdag een deel van het materiaal publiceerden, benadrukten dat ze geen geld hadden betaald voor de opnamen.

Bron:

Das ist die erste heiße Spur im Ibiza-Gate

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Het eerste hete spoor in Ibiza-Gate

 1. Gladiator // mei 23, 2019 om 14:17 //

  Bekijk in bijgaande link de door mij geplaatste video’s eventjes echter let op….ook hier is het wederom dat niets is zoals het lijkt.

  https://fenixx.org/2019/05/21/regering-oostenrijk-ten-val-gebracht-enkele-dagen-voor-eu-verkiezingen-wie-zit-erachter/

  De link voert naar een artikel welk al weggevallen is echter wel belangrijke fragmenten bevat van hoe o.a. de vieze smerige vuile linkse kliek hier gebruik maakt van dit hele gebeuren om vooral RECHT een plakaat om te hangen van onbetrouwbaarheid en vooral fraude met de opmerking van mij dat dit dus absoluut NIET gebeurt is!!!!!!!!!!!!

  Het gaat in deze m.i. veel en veel dieper!!!

  Deze video is namelijk uitgebracht na 2 jaar in de la te hebben gelegen net vóór de EU verkiezingen en nu dénkt natuurlijk iedereen dat dit daarom gedaan is, dus om de rechtse partijen in het EU parlement in het geheel en algemeen te verzwakken……en indien jullie dan diverse video’s bekijken van o.a. Heiko Maas en Martin Schulz, 2 totaal incompetente en verschrikkelijk corrupte idioten met 0 kennis van zaken en al helemaal niet paraat, dan weet je dat deze hier dus gretig gebruik van maken om RECHT een pootje te lichten!!!

  Echter, zoals ik reeds eerder vermeldde, niets is wat het lijkt namelijk, feit is dat Sebastian Kunz, een 32 jarig jongetje welke zijn school niet eens afgemaakt heeft in een keer Bundeskanzler werd van Oostenrijk.
  In de hierboven bijgaande link is te zien hoe hij gefilmd is met aan zijn rechterzijde George Soros, dat smeerzwijn, multimiljardair en…..nou ja, verdere toelichting overbodig.

  Nu wil het feit ook nog zijn dat deze Kunz eventueel wilde verder regeren met de FPÖ echter dan wel zonder de minister van binnenlandse zaken van de FPÖ, en dat was Kickl!!!!!!

  En hier zit de crux..!!!!!!

  Kan het zijn dat deze Kickl, en alles wijst hierop, misschien zaken heeft ontdekt welke niet door de beugel kunnen WANT, waar doel ik op, deze Oostenrijkse min. van BIZA heeft namelijk ook de leiding over de geheime dienst van Oostenrijk en die weten natuurlijk wel iets meer te vertellen over ene…………Yep…..Soros…..

  Kijk, zo werkt dat, leidt de massa met een afleidingskabouter het bos in (Strache) doe er nog een extra kabouter bij (onthulling video na 2 jaar la liggen vlak voor de EU verkiezingen) en het valt de ezels beslist niet meer op waar het ECHT om gaat……namelijk de min. van BIZA van de FPÖ bij het vuil te zetten want deze had dit totaal niet verwacht en de reactie van de overige ministers van de FPÖ om met Kickl samen de handdoek in de ricg te gooien had ene Kunz NIET verwacht want deze had gedacht dat deze gretig zouden willen blijven zitten ne zo’n schandaal van HUN voorman…..NIET DUS!!!

  En geloof me, dit muisje moet nog een staartje gaan krijgen bij de juiste analyse!!!!
  Want indien niet dan is de westerse wereld met zekerheid verloren en is het hier binnen 15 tot 20 jaar ZWART, Capiche, ZWART!!! En dat hoort niet zo te zijn en mag gewoonweg niet zo zijn!!!

  Gladiator
  ps alleen NIET stemmen is nog maar een optie voor mij of natuurlijk het ultieme, en voor alle duidelijkheid, dat is een totale opstand!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s