Nieuw

Farage eist onderzoek naar Soros campagnegeld

Nigel Farage heeft met zijn Brexitpartij misschien wel de meest succesvolle politieke partijbasis aller tijden neergezet. Met betrekking tot de EU-verkiezingen leidt de partij, die pas dit jaar is opgericht, alle peilingen in Groot-Brittannië. Volgens een online onderzoek van 8 tot 10 mei kwam de Brexitpartij zelfs op 34 procent en was daarmee sterker dan Labour und Tories tezamen, die slechts op respectievelijk 21 en 11 procent kwamen. De Brexitpartij staat ook net achter Labour in peilingen over de Britse parlementsverkiezingen. Nu gaat Farage ten aanval, zoals de Deutschland-Kurier bericht, en eist hij opheldering over de invloed van George Soros op de EU-verkiezingen.

Farage: Een verder onderzoek naar de anti-Brexit campagne zal veel Soros-geld aan het licht brengen.
Keer op keer wordt de Brexit-campagne van Farage beschuldigd van steun van buitenlandse donoren, hoewel een onafhankelijk onderzoek van de regering naar de zaak Cambridge Analytica geen bewijs van een dergelijke invloed heeft opgeleverd. Facebook verdedigde zich ook met succes voor de rechtbank tegen beschuldigingen van beïnvloeding van het Brexit-referendum.

Omgekeerd is het daarentegen duidelijk dat de linkse bigspender George Soros en zijn Open Society Foundations in veel landen, waaronder Duitsland en Groot-Brittannië, massaal interveniëren ten gunste van de EU via groepen als Hope not Hate en Best for Britain. Op maandag vertelde Nigel Farage aan Breitbart Londen dat een nadere beschouwing van de anti-Brexit campagne “veel Soros-geld” zou onthullen.

Theresa May wil dat het parlement stemt over een nieuw Brexit-referendum
Soros had tijdens de Wereld Economische Top in Davos in januari een ontmoeting met de anti-Brexit-leider Tony Blair om manieren te vinden om het democratische referendum ongedaan te maken. De vergadering werd uit de officiële notulen verwijderd. Premier Theresa May stelde gisteren een tweede referendum voor om de Brexit alsnog te stoppen. Farage en het Brexit-kamp beschuldigen de EU ervan dat zij in geval van negatieve verkiezingsuitslagen herhaaldelijk blijven stemmen totdat zij het gewenste resultaat hebben.

Farage: Ze hebben alle beloften gebroken
“Ze hebben al hun beloften gebroken”, zei Farage maandag tijdens een campagne-evenement. “De grootste democratische daad in de Britse geschiedenis is verraden… Maar op donderdag ontvangen ze het ontvangstbewijs. Dit zal geen eenmalige protestverkiezing zijn, maar het begin van een heel nieuw tijdperk van politiek. Niets minder zoek ik”.

Heeft Soros zijn mensen overal op de machtspunten?
In het EU Parlement riep Farage al in november 2017 op tot een Soros onderzoekscommissie, erop wijzend dat Open Society een lijst met 226 “betrouwbare bondgenoten” had gepubliceerd, waaronder Martin Schulz (SPD) en Alexander Graf Lambsdorff (FDP). Viktor Orban heeft de linkse topkandidaat van de EU, Frans Timmermans (Nederlandse sociaal-democratische en socialistische topkandidaat bij de EU-verkiezingen), beschreven als een “Soros-man”. Farage noemde Soros in maart 2018 in het Europees Parlement “de gevaarlijkste man ter wereld”.

Israëlische regering: Soros zet zich massaal in tegen de veiligheid en toekomst van Israël
Soros-apologeten presenteren graag elke kritiek op Soros  als ‘antisemitisch’, ook al is de Israëlische premier Benjamin Netanyahu een van zijn grootste critici. Netanyahu heeft de stichtingen van George Soros beschuldigd van “het in gevaar brengen van de veiligheid en de toekomst van Israël”. Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken beschuldigde George Soros in juli 2017 van “het ondermijnen van de democratisch gelegitimeerde regering van Israël” en van “het belasteren van de Joodse staat en het beroven van zijn recht op zelfverdediging”.

Wat is Sebastian Kurz’s connectie met George Soros?
In november 2018 heeft Soros een ontmoeting gehad met de Oostenrijkse premier Sebastian Kurz (ÖVP), die lid is van de anti-Israëlische Soros NGO European Council on Foreign Relations, om van gedachten te wisselen over “Europese en buitenlandse beleidskwesties”, aldus Kurz. Volgens Max Otte “schreef een beleidswaarnemer in januari dat hij uit een bron in het ÖVP-hoofdkwartier had vernomen dat de ÖVP de coalitie wilde opblazen en zich wilde voorbereiden op nieuwe verkiezingen in de herfst”. In januari!

Bron:

Farage fordert Untersuchung von Soros-Wahlkampfgeld

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Farage eist onderzoek naar Soros campagnegeld

 1. antiislamnu // mei 23, 2019 om 22:34 //

  En ondertussen is er een wonder gebeurt hier in den Nederlanden PvdA wint de eu verkiezingen.
  Nou eerlijk gezegd geloof ik niet dat dit klopt want op de straat hoor ik héél andere geluiden ik denk dat we besodemietert zijn .

  Like

 2. Feniks // mei 24, 2019 om 00:52 //

  Geen normaal mens zal ooit geloven dat de PvDA de verkiezingen heeft gewonnen.

  Als de leugen regeert zullen hier ook de gele hesjes de straten gaan veroveren.

  Like

 3. Daniël // mei 24, 2019 om 07:56 //

  Elke vezel van dit systeem is door en door verrot. Of nu Kurz heet of Orban. Het blijven subversieve elementen die elk hun eigen instrument bespelen in een harmonisch orkest.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s