Nieuw

Vrouw bestuurt camper – richt totale ravage aan

Een vrouw die een gestolen camper met twee honden op haar schoot bestuurde, leidde de politie tot een wilde achtervolging door de straten van Santa Clarita, bij Los Angeles in Zuid-Californië, dinsdagavond.

De jacht begon rond 7 uur toen de autoriteiten probeerden om het voertuig tot stoppen te dwingen.

Ze reed de camper roekeloos door de straten met hoge snelheid dwars door het verkeer, ze ploegde door ten minste zes auto’s en een palmboom voordat ze uiteindelijk tot stilstand kwam met een grote hond die uit de verbrijzelde voorruit hing.

Haar rijden was zo grillig en gevaarlijk dat een van haar twee honden uit de gebroken voorruit sprong en op de weg tuimelde.

De chauffeur, beschreven als een vrouw van in de veertig, werd aan het einde van de achtervolging gearresteerd op verdenking van verschillende misdrijven, waaronder hit and run en dierenmishandeling.

In een andere Amerikaanse staat ontdekte een andere vrouw een spin op schoot en sprong uit de rijdende auto.

Dat is wat er gebeurt als vrouwen iets simpels als een auto besturen. In Nederland laten we ze hele ministeries besturen.

En u vraagt zich nog af hoe het toch komt dat dit land naar de gallemiezen gaat?

#StemZeWeg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s