Nieuw

Verhofstadt tegen Salvini: “Jij en je vrienden worden door Poetin betaald voor de vernietiging van de EU”.

Wat zou een verkiezingscampagne in het Westen zijn zonder Rusland? Ook al is er geen bewijs dat de Russische regering zich inmengt in de westerse verkiezingen, blijven de media en politici het sprookje toch de vrije loop laten. Dus nu ook het EU-parlementslid Guy Verhofstadt. Hij roept nu op Twitter de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini op om deel te nemen aan een debat, omdat hij en zijn vrienden Strache, Le Pen, Orbán en Farage “door de Russische president Poetin worden betaald voor de vernietiging van Europa”.

Guy Verhofstadt, leider van de ALDE-Fractie in het EU-parlement, schrijft op Twitter:

“Beste Matteo Salvini, jij en je vrienden Strache, Le Pen, Orbán en Farage smeden samen met Poetin een plan en laten jullie door hem betalen om de EU te vernietigen. Ik daag je uit om deel te nemen aan een 1-op-1 debat. Mensen hebben het recht om te weten wat voor duivels plan jullie smeden Zeg me waar ik moet zijn, ik zal er zijn!”

Tot nu toe heeft Salvini blijkbaar nog niet op de uitdaging gereageerd. Hij tweette vandaag dat de belastingen zouden moeten worden verlaagd en dat er zwaardere straffen voor dierenmishandeling zouden komen. Bovendien bedreigt hij de “mensensmokkelaars” die migranten over de Middellandse Zee naar Italië brengen met sancties. Hij schrijft: “Vrouwen en kinderen die de oorlog zijn ontvlucht, komen met het vliegtuig via humanitaire corridors aan die ik persoonlijk heb ondertekend”.

Het is duidelijk dat de verkiezingscampagne van de liberale EU-politicus niet erg goed aankomt. Onder de Tweet van Verhofstadt staan hoofdzakelijk vooral kritische opmerkingen. Daarin wordt over laster gesproken. De gebruikers zijn onder meer van mening dat de uitspraken van Verhofstadt de wanhoop en de nervositeit aantonen die in de EU heerst met het oog op de komende verkiezingen, omdat gevreesd wordt voor een opkomst van populistische partijen.

In een van de kritische opmerkingen staat: “Er is geen enkel bewijs dat Nigel Farage wordt gefinancierd door Vladimir Poetin. Ze hebben net bewezen dat ze leugenaars zijn”. Daaronder schrijft een andere gebruiker: “De EU is in totale paniek. Zijn uitspraken zijn ook lasterlijk”.

“U en uw collega’s maken zich grote zorgen omdat burgers in de lidstaten in opstand komen tegen EU-dictators en veel eurosceptische leden van het Europees Parlement worden gekozen om de vorming van het EU-leger en verdere integratie te stoppen, en de EU terug te brengen naar haar grondbeginselen”, schrijft een andere.

Bron:

Verhofstadt zu Salvini: “Du und Deine Freunde werdet von Putin für Zerstörung der EU bezahlt”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Verhofstadt tegen Salvini: “Jij en je vrienden worden door Poetin betaald voor de vernietiging van de EU”.

 1. veni vidi foetsie // mei 22, 2019 om 19:30 //

  Ga ermaar vanuit dat als de huidige “elite” (inteelt feitelijk) in Brussel blijft zitten ze binnen 4 jaar een sluitende dictauur hebben. Winnen ze deze verkiezingen dan is om vrijheid te bewaren enkel nog revolutie over als oplossing, en dat kan niet meer vreedzaam. Deze EU verkiezingen zijn feitelijk een schijnvoorstelling maar noodzakelijk om zwart en wit uit het grijs te scheiden.

  Dictators bevecht je niet door met hun voetvolk te discussieren maar door hun huis te weten te wonen. En dat is de enige manier om succesvol een dictatuur te bevechten, dat of de tacktiek van de verschroeide aarde, jij niks, hun niks. Ook een gedachte…

  Liked by 1 persoon

 2. Ramuntxo // mei 22, 2019 om 20:14 //

  Verhofstadt …. ? ? De chinezen zouden glimlachend zeggen :
  ” Il faut le prendre de qui ça vient. “

  Liked by 1 persoon

 3. F1802 // mei 22, 2019 om 20:30 //

  Wat een onnozele vuile linkse smeerlap die Verhofstadt. Wat zou ik me graag met hem alleen in één kamer willen bevinden voor pak hem beet een kwartiertje.

  Liked by 1 persoon

 4. Zijn hersens zullen wel gesmolten zijn.

  Like

 5. Alexander // mei 23, 2019 om 00:44 //

  Voorheen arm Belgie en arm Vlaanderen en nu uiteraard als resultante: arm Europa.
  Kan ook niet anders met die groteske liberale zakkenvuller “die er zal zijn” (dixit himself) waar de zakken worden gevuld. Zeg hem dan even waar want … hij gaat desnoods absoluut zelfs bij Poetin langs = kwestie van zijn juiste zak gevuld te krijgen.
  Neem toch aub afscheid met uw zak van Sinterklaas want wij zijn het Europees machts-gelispel tussen uw spleet tanden stilaan meer dan moe.

  Like

 6. Peter // mei 23, 2019 om 12:54 //

  Hoeveel geld hij van Soros al in zijn zak heeft vertelt hij niet ,de hele EU is een grote graaiende bende

  Like

 7. tim pietersen // mei 23, 2019 om 12:59 //

  verhofstadt is een corrupte oplichter: hij werkt voor een liquid gas company uit aerika die liquid gas importeert naar europa en northstream 2 is een goedkopere concurrent, hij wil dus voor eigen gewin europeanen meer laten betalen voor hun warmtevoorziening…….

  en rutte zit in zijn fractie

  zij maken europa kapot (koudenhove kalergi)

  Like

 8. Zij zetten psychiatrische patiënten neer als publiek wanneer blijkt dat ze geen steun van de bevolking hebben.
  Let er maar eens op in debatten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s