Nieuw

Terwijl de VS elke dag een nieuwe False Flag test in de publieke opinie, viel Israel Iraanse troepen aan tijdens het ‘Songfestival’

archief-foto

Het verdient de naam Songfestival niet. Het is één grote propaganda voor het cultureel terrorisme van Bela Kun*.

Terwijl we false flag na false flag voorgeschoteld krijgen om een oorlog met Iran te starten, wat nu toch echt wel vastbesloten lijkt te zijn, in een kennelijke poging om daar net zo lang mee door te gaan tot eentje genoeg ophef veroorzaakt zodat de moordenaars en genocideplegers van start kunnen gaan, bombardeerde Israel weer eens schaamteloos een buurland.

Israël valt Syrië twee opeenvolgende nachten aan tijdens de finale van het Eurotransgender-perversie-evenement.

De Syrische regering zegt dat Israël twee keer in minder dan vierentwintig uur luchtaanvallen op het land heeft uitgevoerd te midden van een bredere drukcampagne tegen Iran en zijn bondgenoten die momenteel worden gevoerd door de Verenigde Staten die de regionale spanningen hebben doen stijgen.

De Syrische staats-tv, meldde dat de luchtverdediging in actie kwam na aanvallen vanuit ‘Israel’, meldde Reuters.

*)- cultureel terrorisme:

De aanval op het huwelijk komt origineel uit de hoek van (((Georg Lukacs))) die tijdens de kortstondige (1919) bolsjewistische regering van Bela Kun in Hongarije pleitte voor ‘cultureel terrorisme’.


“In die tijd realiseerde Lukács zich dat als de gezinseenheid en seksuele moraal zouden worden uitgehold, de maatschappij kon worden afgebroken. Lukács voerde een beleid, getiteld “cultureel terrorisme”, dat zich op deze twee doelstellingen richtte. Een belangrijk deel van het beleid was gericht op de geest van kinderen door middel van lezingen die hen aanmoedigden om de christelijke ethiek te beledigen en te verwerpen. In deze lezingen werd grafisch seksueel materiaal aan kinderen gepresenteerd en werden ze onderwezen over los seksueel gedrag.”

Lukacs vluchtte samen met Kun toen Roemenië Hongarije binnenviel. In 1923 duikt hij op in Frankfurt waar hij samen met (((Felix Weil))) een denktank oprichtte die later bekend zou worden als de Frankfurter Schule. Het is al van daar, dat de LGBTQ- en identiteitsperversie stamt, met het door Lukacs uitgesproken doel de gezinseenheid te vernietigen om de Westerse beschaving op de knieën te dwingen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Terwijl de VS elke dag een nieuwe False Flag test in de publieke opinie, viel Israel Iraanse troepen aan tijdens het ‘Songfestival’

 1. Gladiator // mei 22, 2019 om 14:52 //

  De westerse beschaving wordt door niemand minder dan onze eigen zwaar corrupte of anders wel afgeperste leiders (lees regeringsverantwoordelijken) op de knieën gedwongen vandaar dat ik probeer om dit vervloekte systeem van binnenuit te frustreren en wat dan ook mij hoofdreden is om NIET TE GAAN STEMMEN!!!!

  Ik vind het steeds onbegrijpelijker worden dat de grote massa nog steeds ziende BLIND is en horende DOOF!!!

  Nog NOOIT is de geschiedenis van de mensheid is er door KIEZEN iets veranderd….NOG NOOIT!!

  Verder vind ik het absoluut niet te verteren dat men, ook zelfs nog hier op dit blog, het woord “democratie” nog in de mond durft te nemen waarbij men dus willens en wetens meewerkt om deze pertinente leugen van ons ministerie van propaganda mede in stand houdt!!!!!!!!!!!!!

  WE LEVEN NIET IN EEN DEMOCRATIE…….

  Repeat after me……..We don’t live in a Democratie!!!!

  We leven niet in een democratie…….
  We leven niet in een democratie…….
  We leven niet in een democratie…….
  We leven niet in een democratie…….
  We leven niet in een democratie…….
  We leven niet in een democratie…….
  We leven niet in een democratie…….
  We leven niet in een democratie…….

  Wanneer wordt dit nu eens eindelijk duidelijk!!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s