Nieuw

Shell betaalt geen winstbelasting in Nederland – Daarom moest ook de dividendbelasting afgeschaft

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Shell betaalt geen winstbelasting in Nederland – Daarom moest ook de dividendbelasting afgeschaft

 1. vangie1206j // mei 22, 2019 om 11:14 //

  Alleen de gewone man vrouw betaald winstbelasting alleen heet dat dan vermogensrendement heffing die zelfs hoger is dan de marktrente. Fijn land is Nederland geworden maar niet heus.

  Like

 2. Ze maken zogezegd geen winst in Nederland. Kunstmatig niet dan wel te verstaan. Ploffie en de rest van die koninklijke struikrovers hebben aandelen Shell en daardoor heeft Rutte en voorgangers hier voor gezorgd. Kunnen ze weer het milieu verzieken door Zandvoort weer nieuw leven in te blazen. Want dan mag het omdat zo een inhaal van die familie er geld in steekt. Wat nu klimaat?

  Like

 3. Wim Vreeswijk // mei 22, 2019 om 15:17 //

  In de wetenschap dat er ieder jaar 16-17 miljard met name aan drugshandel weggesluisd wordt naar de bekende belastingparadijzen Marokko, Turkije, Dubai en zelfs EU-land Spanje moeten we niet zeuren over die paar miljard die Shell ontwijkt,Bron: Elseviers Weekblad Gerolf Leistra. Zelf loop ik overigens nooit met miljarden op zak. Het is maar dat U het weet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s