Nieuw

Nigel Farage stevent op een monsteroverwinning af bij de Britse EU-verkiezingen – overtroeft alle tegenstanders

Morgen gaan de Britten naar de EU-verkiezingen – een electie waaraan ze eigenlijk niet zouden deelnemen omdat het de bedoeling was dat het land op dit moment de Unie al zou hebben verlaten. Voor de verkiezingen blijkt uit alle peilingen dat de nieuwe Brexitpartij van Nigel Farage de grootste buit naar binnen zal slepen.

De Brexit-partij werd in februari gelanceerd en werd meteen een grote hit. De partij nam al snel in de peilingen voorafgaand aan de EU-verkiezingen de leiding en volgens een recente peiling van YouGov ligt de Brexitpartij onbetwist aan de leiding met bijna twee keer zoveel procent als de tweede.

De partij wil dat het Verenigd Koninkrijk de EU verlaat zonder formele exit-overeenkomst.

De afgelopen weken heeft Farage in het hele Verenigd Koninkrijk hard campagne gevoerd en tijdens zijn toespraak van deze week merkte hij op dat zijn grootste fout was om te geloven dat het democratisch systeem zou werken en dat Brexit zou worden geleverd volgens de stem van het volk in 2016.

Opent voor een nieuw referendum
Een van de meest recente perikelen rond de Brexit is dat premier Theresa May, na drie keer ‘nee’ te hebben gezegd tegen vertrekakkoord waarover zij met de EU heeft onderhandeld, nu openstaat voor een nieuw referendum.

– Ik heb alles geprobeerd om een weg vooruit te vinden, zegt May.

De volgende Brexit-stemming in het Parlement zal begin juni plaatsvinden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Nigel Farage stevent op een monsteroverwinning af bij de Britse EU-verkiezingen – overtroeft alle tegenstanders

  1. Zie ook tweede tweet:

    Like

  2. skeeter // mei 23, 2019 om 22:42 //

    – Ik heb alles geprobeerd om een weg vooruit te vinden, zegt May.
    Lees; ik heb alles geprobeert on brexit te dwarsbomen…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s