Nieuw

Natuurlijk wist Mark Rutte het

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Natuurlijk wist Mark Rutte het

 1. VVD en integriteit ; altijd lastig

  Like

 2. Walther Woortman // mei 22, 2019 om 10:48 //

  Iedereen weet het dat de politie de opdracht heeft gehad om criminaliteit van asielzoekers en Marokkanen zoveel mogelijk uit de boeken te houden. Ze krijgen geen straf of een hele lage straf, die rechters mogen ze ook wel eens onderzoeken.
  En Rutte, die weet overal van af, alles komt uit zijn pet.

  Like

 3. ccoyman // mei 22, 2019 om 11:22 //

  Het verdoezelen van criminaliteit onder asylzoekers komt vanuit de EU en dan in het bijzonder uit de kokers van Merkel en Macron. Rutte danst geheel naar de pijpen van deze twee, “want Brussel lokt” . Hij speelt het spel volledig mee maar wist intussen van niets………

  Like

 4. c.kater // mei 22, 2019 om 13:53 //

  en ook de policor npo “nieuws”berichten dragen volledig zijn goedkeuring

  Like

 5. Natuurlijk wist hij het. Hij heeft er zelf opdracht voor gegeven. En in Nederland kent de politiek twee opmerkingen. We zijn geschokt of we zijn geschrokken. Niet ja we wisten er van maar het is verkiezingstijd dus alleen maar positieve geluiden graag.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s