Nieuw

Merkel: “We hebben geleerd dat ons land een immigratie- en integratieland moet zijn”

Applaus voor mezelf.

Bondskanselier Angela Merkel heeft een menigte in Berlijn verteld dat een verder welslagen van Duitsland afhangt van het succes van het beheer van immigratie en integratie.

Ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van de goedkeuring van de Duitse grondwet vorige week, sprak Merkel met jongeren met een migratieachtergrond over het feit dat de “economische en sociale levensvatbaarheid van ons land” afhankelijk is van de succesvolle verwezenlijking van deze uitdagingen door het land, aldus de FAZ.

De menigte werd samengesteld in het kader van het initiatief “Go Your Own Way”, een programma van de Duitse Immigratiestichting (DSI) dat de integratie van jongeren met een migratieachtergrond in de Duitse arbeidsmarkt bevordert.

Tijdens de toespraak herinnerde Merkel het publiek eraan dat 19 miljoen Duitsers – iets minder dan een kwart van de 83 miljoen inwoners – een migratieachtergrond hebben.

Verwijzend naar de recente instroom van migranten, met name uit landen in het Midden-Oosten zoals Syrië en Irak, zei Merkel dat er weliswaar moeilijkheden zijn geweest en zullen blijven bestaan, maar dat dit de voortdurende veranderingen zijn die zich sinds de opkomst van het land uit de as van de Tweede Wereldoorlog hebben voltrokken.

“We hebben moeizaam begrepen dat, en hoe immigratie ons land verandert en hoe het ons land zal blijven veranderen. We hebben geleerd dat ons land een immigratie- en integratieland moet zijn”.

Kanselier Merkel riep ook op om de waarden van de basiswet te beschermen en op te komen tegen racisme, antisemitisme, haat en geweld – met alle middelen die de rechtsstaat biedt. Het zijn vaak “de kleine speldenprikken” die de sociale cohesie op de proef stellen.

Bron:

Bundeskanzlerin: „Deutschlands Zukunft hängt von Einwanderung ab“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Merkel: “We hebben geleerd dat ons land een immigratie- en integratieland moet zijn”

 1. Dagroosje // mei 22, 2019 om 16:04 //

  Zij vergeet bij te vertellen, dat het overgrote deel van de migranten destijds uit het Christelijke Europa kwamen, die de normen en waarden respecteerden van het land waar ze zich ook bevonden. Dat ze na 5 jaar catastrofa in Duitsland en in heel West Europa, nog steeds bezig is om deze migrantenmassa, die de wetten aan zijn laars lapt, de noormen en de waarden bespuugt en,enkel op uit is om Europa te bezetten en het Europese volk aan de sharia te onderwerpen door de strot te duwen, moet je toch op zijn minst geschift en gestoord zijn.

  Like

 2. Yvonne // mei 22, 2019 om 16:35 //

  fout, de Duitsers hebben ooit eens geleerd dat Duitsland voor de Duitsers is en niet dat het een immigratieland moet zijn

  Like

 3. templars2017 // mei 22, 2019 om 17:21 //

  Met andere woorden , hier geeft ze dus ,weliswaar verdoken ,toe dat er geen redden meer aan is en dat het zijn gang zal gaan !!
  Of hoe de politiek iets heel ergs en vernietigend verdraait door woordkeuze in iets dat een alledaags feit wordt.
  Er is niets normaal of on-bedreigend aan het ontmantelen van een eens zo grote welvaartstaat ten voordele van een barbaren horde.
  Dat merkel het moet toegeven mag geen wonder heten, eerder een logisch gevolg van haar eigen beslissingen , door uit te voeren wat haar is opgedragen ,zoals iedere politicus, heeft ze bereikt wat bereikt moest worden , een Duitsland aan de rand van de afgrond.
  Dat het kalf verzopen is zal iedere wakkere Duitser geweten hebben ,doch omkeren naar wat voorheen was is bij deze onmogelijk geworden.
  In feite zien en lezen we hier de verdoezelde overgave van de motor van Europa aan het schuim van wat hier nooit had moeten zijn.
  Als afsluiter moet nog meegenomen worden dat ze er mee ophoud, ze wil geen enkele binding met de politiek na haar termijn als kanselier.
  Ook dat heeft een dubbele bodem , haar taak is volbracht ,het vervolg laat zich raden…….
  er waren talloze waarschuwingen om het sociaal weefsel van de sociale maatschappij niet te laten scheuren, wel het is niet gescheurd ,het is aan flarden gerukt , zeggen “wir haben es nicht gewüst” zal de lading niet meer dekken……

  Like

 4. “…. door uit te voeren wat haar is opgedragen” …. door Bilderberg, voor wie dat nog niet mocht weten.

  Like

 5. skeeter // mei 23, 2019 om 22:55 //

  Nergens, maar dan ook nergens in 1 land integrereren immigranten uit mena landen. Er is nog niet 1 succes story te vinden, ook hier in Canada niet. Vancouver Surrey is ghetto, NE Calgary(bangladesh) ghetto. NW Edmonton ghetto. Andere steden is geheid niet anders. Gister nog in het alt nieuws, van de Jihady Justin Sirie gangers heeft nu een whopping 4% een baan en Integreren nooit van ze leven.

  Like

 6. Ramuntxo // mei 25, 2019 om 15:10 //

  Al de gehele mensheid lang staat er op volksverraad maar één straf : de doodstraf.
  En dat was zo bij alle volkeren ter wereld.
  Nu wordt je voor volksverraad beloond. En zijt ge geen volksverrader …. ?
  Dan zijt ge ne vuile fascist !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s