Nieuw

IS-vrouwen: “De islamitische doctrine is ingebed in onze kinderen”

Een Jordaans nieuwsbedrijf heeft IS-vrouwen geïnterviewd in een vluchtelingenkamp. Ze tonen geen berouw maar hopen dat Allah ze in de toekomst voor de jihad zal gebruiken. Wat de IS-kinderen betreft, vertelt een vrouw “de islamitische doctrine is ingebed in onze kinderen”.

Een vrouw vertelt dat zij heeft deelgenomen aan terrorisme, wat in strijd is met de informatie die in de mainstream media naar voren is gekomen, namelijk dat deze individuen alleen maar hulparbeiders waren, voedsel bereidden en de zorg voor kinderen op zich zouden hebben genomen.

Bovendien vertelt ze dat de islamitische doctrine in hun kinderen is ingebed en dat niemand hun geloof kan vernietigen. In het interview verwijst de vrouw meerdere malen naar de koran. Hieronder staan screenshots van het interview met vertaling via YouTube.

Video
Hieronder is de videoclip met het interview te zien. Zet de ondertiteling aan door op het vierde icoontje te klikken dat rechtsonder het scherm verschijnt.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on IS-vrouwen: “De islamitische doctrine is ingebed in onze kinderen”

  1. Ron Long // mei 22, 2019 om 15:15 //

    En onze Rutte 3 Junta wil dit soort levensgevaarlijk TUIG weer terughalen!!!! Als ze dat doen zullen er veel doden vallen! Deze gasten zijn volledig gehersenspoelt en zullen op het juiste moment bloedige moordmachines zijn.

    Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

  1. IS-vrouwen: “De islamitische doctrine is ingebed in onze kinderen” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s