Nieuw

Ibiza video: Makers ontmaskerd? – Weense advocaat onder verdenking

Het mediaportaal EU-Infothek brengt de bom tot ontploffing. Volgens de EU-Infothek zou de Weense advocaat Ramin M. achter de zogenaamde “Ibiza-video” zitten, die tot een concrete staatscrisis in Oostenrijk heeft geleid.

Het portaal noemt de duidelijke naam van de vermeende maker van de video, omdat er een gerechtvaardigd openbaar belang is dat zo groot is dat men de verdachte en zijn adres kan benoemen.

(Volgens andere media zijn er andere mogelijke verdachten, maar dat vertaal ik later apart, Fub)

“De ontmaskering van de financiers en klanten, de publicatie van de namen en adressen van degenen die significant betrokken zijn bij het maken en “verspreiden” van deze video is gebaseerd op de diepe overtuiging dat in een functionerende democratie alleen de kiezers kunnen beslissen wie er vertegenwoordigd is in het parlement en vervolgens in de regering. In een tijd waarin veel media en politici bijna elke zin beginnen met de verwijzing naar waarden, mensenrechten, bescherming van minderheden en eindigen met democratie, kunnen we niet accepteren dat zelfbenoemde “actoren” de facto bepalen wie er in het parlement wetten aanneemt en wie er in de regering mag blijven”, zegt EU-Infothek. Naast de Weense advocaat in kwestie zou ook een detectivebureau een rol spelen in de publicatie.“

We hebben het uitdrukkelijk over de openbaring van de pleitbezorgers van een actie met grote sociaal-politieke en vooral puur politieke implicaties en de poging om politici niet alleen bloot te stellen, maar ook om hen volledig uit te roeien in hun civiele bestaan”, zegt EU-Infothek over zijn onthullingen rond de Strache-Video:

“De Weense advocaat Dr. Ramin Mirfakhrai verwees in verschillende gesprekken met de familie Gudenus (dat was de man naast Strache in het filmpje) naar het feit dat de vriend en metgezel van de vermeende Russische oligarchische nicht een oude vriend van de advocaat was. Dat is misschien wel waar, vooral omdat deze vriend – die nu actief is in de recherche in München – sterke Weense wortels heeft en deel uitmaakt van de vriendenkring van de advocaat, waartoe ook de campagneleider van een kleine Oostenrijkse parlementaire partij behoort.

De vriend en metgezel van de vermeende oligarch, “Julian Thaler” – zoals hij expliciet door de advocaat werd voorgesteld – is in werkelijkheid Julian Hessenthaler, volgens het rapport Omnia-Detektei GmbH……

Spannend wordt in relatie tot het door de media die het filmpje onthulden; Der Spiegel, Falter.de, en vooral de Süddeutsche Zeitung gereproduceerde verhalen over het opwindende contact met de leverancier van de video, die een USB-stick heeft overhandigd. Naar verluidt duurde de procedure enkele uren om elkaar te ontmoeten. Het zou heel gemakkelijk zijn geweest. Een van de belangrijkste daders, Julian Hessenthaler, heeft zijn kantoor op slechts 6,2 km afstand van de redactie van de Süddeutsche Zeitung in München! Eigenlijk zijn ze buren. Mediadetectoren en medeplichtigen

Gaetano Ragusa was tot zes jaar geleden actief als discjockey op Ibiza, maar is sindsdien betrokken geweest bij onroerend goed. Ook de Weense advocaat Dr. Ramin Mirfakhrai zou een aantal eigendommen in Ibiza bezitten. Hij is aandeelhouder van URBANA Immobilien Verwertungs GmbH.

De onderzoekers van het EU Informatiecentrum en de Omnia Detective Agency merkten ook op dat de villa was en is uitgerust met tal van camera’s, dus een aanvullende onderdompeling in videobewaking was technisch snel te realiseren. Alle belangrijke ingrediënten, zoals WLAN voor live-overdracht op afstand, zijn op hun plaats en nog steeds aanwezig.

Dit roept de vraag op of dit “videocentrum” niet meerdere keren voor andere doeleinden is gebruikt. Misschien zijn er veel meer slachtoffers van dit huis dan we nu kunnen vermoeden.

Om het beeld af te ronden is natuurlijk ook de persoon van de heer Julian Hessenthaler van belang: volgens de informatie van de EU-infobibliotheek heeft de partner van Hessenthaler een strafblad van fraude.

Volgens de EU-Infothek heeft de heer Hessenthaler ook samengewerkt met het advocatenkantoor Lansky in verband met de Kazachstan-affaire in de zaak-Aliyev.

Dr. Ramin Mirfakhrai, advocaat, had ook jaren als stagiair bij het advocatenkantoor Lansky doorgebracht, zoals hij op zijn eigen website aankondigde.

Dr. Ramin Mirfakhrai heeft zijn partner echt zorgvuldig uitgekozen.”

Klik hier voor het volledige verslag van EU-infothek.

Bron:

Ibiza-Video: Macher enttarnt? – Wiener Rechtsanwalt unter Verdacht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Ibiza video: Makers ontmaskerd? – Weense advocaat onder verdenking

 1. Wel Oostenrijkers. Jullie weten wat jullie te doen staat.

  Liked by 1 persoon

 2. joepiedepoepie // mei 22, 2019 om 23:27 //

  Gewoon een mossad operatie.

  Like

 3. Merel // mei 23, 2019 om 01:10 //

  Deze ” man ” draagt een bh wel vreemd vind ik in mijn misschien kinderlijke optiek

  Like

 4. bedonderde burger // mei 23, 2019 om 11:19 //

  Weense advocaat? Sorry maar aan de naam Ramin Mirfakhrai te oordelen is er weinig Weens aan deze advocaat. Racisme? Van mijn part!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s