Nieuw

Ga je stemmen, Fub ? – Ja, met een enorme tegenzin

Dit is hetzelfde artikel dat ik op 19 maart publiceerde, en mijn mening is niet veranderd.

Dit is dan ook een copy-paste. De voortslepende ideeënleegheid en de haast lamlendige inertie van de PVV, en de onkunde/onwil (wat is het?) om zichzelf broodnodig te ‘vernieuwen’ nu ze steeds verder wegzakken stelt me zeer teleur. Waren het Tweede Kamer verkiezingen dan zou ik net als bij de Provinciale Verkiezingen FvD stemmen. Niet omdat de FvD iets uit gaat halen. Dat staat het systeem niet toe, maar omdat ik geniet van de paniek bij gans het linkse rapaille.

Dit zijn echter Europese Verkiezingen, we kiezen een nep-parlement dat niks te zeggen heeft dat ingesteld is door onze illegale en dictatoriale bezetter. Ik zou nog liever voor de Doema stemmen. Zoals ik hieronder in maart al betoogd heb, stem ik nu PVV omdat Salvini. OMDAT SALVINI.

Meer redenen zijn er niet.

Wat een populist he. Is het niet prachtig.


19 maart:

Een zodanige tegenzin dat ik voor het eerst in decennia in eerste instantie van plan was niet te stemmen.

Het systeem dat dit systeem, democratie, gecreëerd heeft, heeft dat niet gecreëerd, om er zelf mee weggestemd te kunnen worden.

Ik heb iets in die richting wel eens mooier en beter geformuleerd gezien, maar dat schiet me even niet te binnen en dit dekt de lading ook wel. ‘Als je met verkiezingen iets kon veranderen zouden ze wel afgeschaft zijn of verboden worden’.

Als je met een ruime meerderheid iets wegstemt, 1 juni 2005 EU-referendum (en Oekraïne-referendum), krijg je een inlegvelletje en een Lissabon-akkoord.

Dat precies hetzelfde is en je land alsnog bezet wordt (omdat verraders van binnenuit altijd gevaarlijker zijn dan een volledig uitgerust buitenlands leger aan de poort). Als je tegenstemt, zoals de Ieren deden met het EU-referendum moet je driemaal opnieuw stemmen terwijl je (financieel) bedreigd wordt tot je voor stemt. Ook de eigenwijze Britten komen voorlopig nog niet uit de EU-dictatuur met hun Brexit.

Zo waardeloos is democratie.

Waag het niet tegen te stemmen.

 • Kun je tegenstemmen in Nederland ?
 • Legitimeer je de dictatuur door te stemmen ?

Je legitimeert niks. Ook bij minder dan 50% opkomst staan de zogenaamde democraten te juichen dat hun systeem zo goed werkt, je stopt het niet door niet te stemmen (er blijven nergens zetels leeg, jouw niet-stem wordt verdeeld over de grootste partijen).

Nee, je kunt niet tegenstemmen. De PVV lijkt controlled opposition te zijn.

 • Wilders komt uit de VVD (Mentor van Rutte nota bene)
 • Verkut het keer op keer net voor de verkiezingen (minder, minder timing is verbazingwekkend)
 • Verkut gedoogakkoord – enige eis was minder immigratie en PVV accepteerde immigratiekampioen Gerd Leers op immigratie

Bezwaren tegen het FvD zijn hier al vaak de revue gepasseerd. Links vlieggewicht Nanninga. En aso Otten die vindt dat het plebs naar de tuchtschool moet en lifetime VVD-er Dirk Jan Eppink als lijsttrekker voor de EUroDoema.

Beide partijen zweren ook absolute trouw aan Israël. Van de PVV is dat bekend, maar van het FvD na het (ging wel door, goedzo) Kurhaus ook. “Wij steunen Israël onvoorwaardelijk. Punt.” – Thierry Baudet.

Het is Israël dat de oorlogen in het Midden-Oosten redigeert, en het is vandaar dat wij onze immigratiestroom verwelkomen, die uitvoerig gefaciliteerd wordt door joodse organisaties (1, 2, 3, 4, 5, 6).

Wij geven geen moer om Paljastijnen of andere Arabieren op dit blog. Wij kijken naar de effecten dat beleid daar heeft voor gevolgen die ons raken. En wij zitten niet te wachten op enerzijds een land in die contreien dat moslims onze kant uitstuurt, terwijl datzelfde land nota bene gesteund wordt door partijen die zich hier voordoen als anti-immigratiepartijen.

Wij zitten niet te wachten op partijen met dubbele loyaliteiten, die zelf over dubbele loyaliteiten miepen. Wij willen een partij die NEDERLANDSE belangen nastreeft (niet dat democratie werkt, maar als je toch de schijn wil ophouden stop dan met deze slappe alternatieven die trouw zweren aan een natie die immigratie onze kant uitstuurt).

Alle partijen zijn ruk

Ja, dat heeft u hierboven goed gelezen.

Ik verwacht dan ook niks te veranderen met stemmen. Maar ik wil het de Coalitie wel een beetje lastig maken in de Eerste Kamer en de PVV laten zien dat het buitenlandergeknuffel niet gewaardeerd wordt.

Ik stem FvD voor de Eerste Kamer (Provinciale Staten) tegen de PVV.

En PVV bij de komende EU-parlementsverkiezing. Omdat het FvD bij de CU in het blok is gaan zitten en de PVV bij Salvini zit.

En dat laatste is de enige reden die er toe doet. Een stem op de PVV, bij de EU, is een stem op Salvini.

En het gaat er om zoveel staken in de wielen van de EU te steken tot die reus op lemen voeten omvalt.

Een groot Salvini-blok in het EU-parlement kan daar iets bij helpen.

Aan de PVV en het FvD hebben we niks, maar beiden kunnen de huidige coalitie ietwat in moeilijkheden brengen in een gepolitiseerde Eerste Kamer.

Een andere optie is om DENK te stemmen.

Hoe eerder de boel barst hoe beter nietwaar.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

17 Comments on Ga je stemmen, Fub ? – Ja, met een enorme tegenzin

 1. Ja hier ook zo.

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // mei 22, 2019 om 12:07 //

  Ga ik maar weer tegen beter weten in, voor het laatst waarschijnlijk💀.

  Like

 3. Republikein // mei 22, 2019 om 12:22 //

  Net wat vragen beantwoord, uitslag komt voor 85% overeen met PVV.
  Blijft 15% dus oneens zoals handje schudden met kopvod!
  En dan Israël, is Is Ra en El, 3x Saturnus dus !

  Like

 4. Gladiator // mei 22, 2019 om 12:43 //

  Hoe ik erover denk zal ik maar niet zeggen, neem aan dat dat hier inmiddels wel bekend is, en voor de rest……..tja,…….ehhhh, nee laat ook maar!!!

  Mijn kieskaart of pas of hoe dit ding ook heten mag is vanuit de enveloppe zo de papiervernietiger ingegaan!!

  Dit fucking shitsysteem werk ik simpelweg niet aan mee!!!

  Hoe meer dit zich rond spreekt en hoe groter deze olievlek wordt des te eerder kan enige ECHTE actie ondernomen wordt!!!

  Mijn actie in deze is uitsluitend het systeem te frustreren en daar zijn vele manieren voor en het leuke is hierbij dat ik telkens weer iets vind waarmee ik dit kan uitbreiden!!!

  Veel succes met stemmen om zo dadelijk erachter te komen dat we weer 4 jaar moeten wachten om vervolgens de volgende keer met zijn allen mensen te waarschuwen om dit toch maar beter niet te doen.

  Mijn visie is en blijft dat ik mijn stem niet afgeef aan een of andere systeem idioot die er dan vervolgens 4 jaar iets mee doet wat IK niet wil!!

  Dit is mijn visie en die wilde ik gewoon even kwijt!!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 5. Ik stem ook PVV vanwege de alliantie met Salvini. De rest is toch bagger.

  Liked by 1 persoon

 6. Ramuntxo // mei 22, 2019 om 13:18 //

  In een diktatuur dansen en springen er 99 voor ene.
  In een demokratie dansen er 49 voor 51, en van die 51 dansen en springen er 50 voor ene.
  Andere meningen ?

  Like

 7. veni vidi foetsie // mei 22, 2019 om 16:39 //

  Mijn stembiljet gaat misschien toch open, niet omdat ik verwacht dat het ook enig effect of nut heeft, maar opdat ik in de toekomst met droge ogen en een schoon geweten en zonder enige twijfel kan staan. Deze verkiezingen zijn het sluitstuk van een experiment wat men democrataie noemde en gebaseerd was op gelijkheid en vrijheid maar uiteindelijk een dictatuur werd.
  Ik heb geen illusies over de toekomst, het tuig wat vandaag zit zal er volgende maand nog zitten, en net als in Nederland zal men de regels wijzingen om zichzelf te beschermen en macht te garanderen. Nederland kreeg na Fortuyn een nieuwe kieswet, met enorme drempels, opdat er nooit meer een partij vanuit het niets naar regeringsmacht zou komen. De vrijheid en het democratische uitgangspunt werd reeds in de jaren 90 kapotgemaakt. Groen Links ontleend bestaansrecht aan geweld en terreur, maar men werd er wel medeschrijver van onze toekomst door. Een kut verhaal vol hypocriete ongein. Ik denk dat de positie van de vrouw door het beleid van groen links terug is geworpen tot dat van fokzeug. Het maakt in de politiek uiteindelijk niet uit wat je denkt en vind maar bij welke partij je zit en of die vooraan bij de vreetbak zitten en kunnen blijven zitten. Wie er ook verkiezingen wint, de teken en andere parasieten van de oude partijen zijn doorweekt in het ambtelijke systeem. Zonder transportsysteem geen handel.
  Enkel totale instorting veranderd dat, geen Wilders of Baudet. De EU is bezig om een terreurstaat te worden met heel veel kleine keizertjes die hun ego bevredigd willen zien, ten koste van de burgers.

  Salvini: stel dat hij Italie onder controle krijgt, dan moet hij een hoop immigranten lossen, en dat word dus onze kant op. De stroom blijft ondertussen doorlopen, dus waar komen ze allemaal terecht? juist ja, hier. En waar is onze Salvagini of Orban? Juist ja, die we ben we niet.

  Gisteren heb ik een rondje Antwerpen gedaan, en mijn schatting is dat in het centrum 80% niet Europeaan is. Er omheen, sommige wijken zijn al zwart, of bruin. En Arabieren, hopen, massa’s allemaal met eenzelfde soort gezicht alsof het uit een kloonfabriek was.
  Dit is genocide volgen de definitie, dit is invasie volgens alle boekjes, dit is verraad tot in het kwadraat. De EU is Euro Umzug, de Europese Üntergang. En als er iemand beweert dat Islam al 2000 jaar bestaat en ook nog op een kieslijst staat, dan weet je dat de wereld gek geworden is en de gekken aan het roer staan. En dat realiserende heeft oorlog nut.

  En ik denk verder….zonder grenzen Valt de macht weg van de EU, want het voortbestaan van de EU is juist dankzij grenzen. Zonder losse landen worden vele kleine spinnewebben een groot gedrocht waar de spin zelf de controle kwijt is. De corruptie zal enorm zijn, en de noodzaak voor heel erg veel politie zal vanzelfsprekend zijn, want in een dusdanig grootgebied is immer oorlog.

  Nog een nieuwtje uit eigen hoofd: Brussel gaat weg, word in de nabije toekomst niet meer de hoofdstad van de EU. Het word voor het personeel te onveilig om er dagelijks heen te gaan en voor de politiekers en hun families ook. Binnen 5 jaar is Brussel oncontroleerbaar. Verhuizen is binne een maand geregeld…..

  De EU gaat verhuizen, en ofwel word het Straatsburg want in de regio is ruimte om eenvoudig kleine steden weg te zetten voor het personeel, en men kan een onafhankelijk electrisch net opzetten, en het is afsluitbaar van de rest van de wereld maar wel voorzien van alle luxe restaurants, winkels en bordelen…
  De andere optie is Antwerpen, want Belgie wil ten koste van alles de EU machine binnen de muren houden. Antwerpen is een enorme opgang aan het maken qua luxe en qua inrichting van de stad, met enorme kantoorflats en metrostations waar heel veel volk in korte tijd kan worden verwerkt. Dat zijn rare investeringen in een stad waar heel veel kantoren leeg staan, al jaren, decennia….
  Ook de kapitalen om alles te herbestraten, de enorme loopgebieden, niet logisch….tenzij….en ook prima af te sluiten, plexiglas muren te plaatsen en met camera’s alles te overzien, kortom, stad van de toekomst…….en de EU kan alles zo in nemen, het geld ervoor drukken ze zelf….een enkele stemmings ronde waarbij de rust en veiligheid en de infrastructuur word aangeprezen en 740 stemmen zijn voor…laat de geldpers maar draaien, tik tik en er is 60 miljard gecreerd…
  Brussel zal zonder EU verder gaan, na deze stemming. O ja, oppositie voeren zal na deze verkiezingen pas kunnen als het door de censuur heen is…en vrije pers of nieuwsvergaring enkel met toestemming. Blogs zullen geen woord anti islam of immigratie meer kunnen posten…en bloggers cel of kamp vrienden zijn….

  En alle oppositie word stil gemaakt uit elkaar getrokken en perstuk afgestraft, opdat anderen een voorbeeld hebben.

  Ik ga stemmen om de 0.5 % twijfel dat ik het fout heb die er nog is weg te halen. Vind ik mijzelf in de toekomst in de onzalige positie dat ik een achter een geweer moet liggen om lijf en famillie te beschermen dan wil ik geen fractie van een seconde nog twijfel hebben.

  Daarom ga ik deze keer stemmen, op dat mijn vinger niet aarzeld, mijn hart zuiver en mij hoofd overtuigd is. Vrijheid ligt in onze eigen handen , niet in een stembus met graaiende verraders op lijsten. Dit is de laatste spijker in de kist.

  Democratie is een leugen !

  Like

 8. Gladiator // mei 22, 2019 om 17:30 //

  @veni vidi foetsie,

  Beste,

  U schrijft en ik citeer: “Democratie is een leugen”……en dat ben ik niet met u eens!!

  Waarom dan niet…..nou, eigenlijk heel simpel, namelijk, een leugen BESTAAT!!!!

  Dan is uw verhaal heel helder en ook begrijpelijk echter, zoals uzelf reeds aangaf, is het dus een feit dat Antwerpen en ook Brussel vol zit (80%) met islamieten.

  Hoeveel kans denkt u te maken om uw gezin te verdedigen, zelfs indien u achter een geweer ligt met de vinger aan de trekker!!!

  Denk nu eens na,

  Vorm groepen, ken uw omgeving en zorg dat u zich met gelijkdenkenden kunt verschansen en tegelijkertijd met 5, 10, 20, 40 of 50 personen tegelijkertijd met een vinger aan de trekker ligt….en geloof me dan maar op mijn woord, als dit dan afgaat, dat maakt indruk!!!

  Capiche,

  Maar ik weet het, niemand die dit ziet zitten.

  Men denk allemaal dat dit “toch niet zal gebeuren” hahahahahahahahahahahahaha….

  En sneller dan de ezels denken,

  Gegroet en sterkte en evt welkom at my Place!!!

  Gladiator

  Like

 9. zandhaas3107 // mei 22, 2019 om 17:54 //

  Ga in ieder geval stemmen mensen geef Frans geen kans.

  Like

 10. @ Rini Stegeman // mei 22, 2019 om 19:12

  Nieuwscheckers, de lakeien van Soros en consorten.
  Maar in ieder geval worden ze bedankt voor de reclame.

  Like

 11. Nieuwscheckers verspreidt weer eens Fake-News. Het twitter-account ‘Radical-Dutch’ is geen medewerker bij ons.

  Like

 12. Vertel dat nou niet.
  Stoor je vijand nooit, wanneer hij een fout maakt.

  Liked by 1 persoon

 13. loL.

  Hij herhaalt het gewoon:

  Like

 14. Like

 15. Republikein // mei 22, 2019 om 22:23 //

  Nou, succes allemaal hoor.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s