Nieuw

Europees Parlement promoot de “toekomst” met een zwart gezin

Bevolkingsuitwisseling is geen onhoudbare samenzweringstheorie, zoals vaak wordt beweerd door de linkse media en West-Europese regeringen, maar een empirisch verifieerbaar feit dat niet eens door het “Europees Parlement” (wat natuurlijk het democratisch twijfelachtige parlement van de Europese Unie betekent) wordt ontkend, maar openlijk getoond.

In een Facebook-advertentie die door datzelfde “parlement” is betaald, wordt een zwart stel met een zwarte peuter afgebeeld, vergezeld van de zin “kies je toekomst”. Dat dit de toekomst is die de supranationale, zij het antinationale, EU in gedachten heeft, is al lang voor elke betrokken burger duidelijk. Maar nu ziet de EU niet eens meer de noodzaak om haar anti-etnische opvattingen voor de kiezers te verbergen.

“Vanaf de eerste seconde leven we samen op deze aarde… De Europese verkiezingen staan voor de deur. Help ons.”

Dat is de tekst die de hiernaast beschreven afbeelding vergezelt wanneer deze ongevraagd op de schermen van de burgers van de lidstaten verschijnt. Waarom de hele wereld een rol zou moeten spelen bij de EU-verkiezingen blijft een even open als de vraag waarbij we zouden moeten helpen. Volgens de koers van de EU, waarschijnlijk in de laatste uitwisselingsfase van de EU-bevolking en de vernietiging van de etnoculturele continuïteit van de Europese volkeren.

Voor mannen die ontwaakt zijn uit de comateuze staat van de West-Europese bevolking en vrouwen die niet bang willen zijn voor donkere zedendelinquenten in duistere zijstraten, zou de advertentie een alarmbel kunnen zijn: “Help mee om een einde te maken aan de vernietiging van Europa”.

Bron:

Europaparlament wirbt mit schwarzer Familie für die „Zukunft“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Europees Parlement promoot de “toekomst” met een zwart gezin

 1. Daniël // mei 22, 2019 om 15:59 //

  Kansloos. Geen toekomst voor Afrikanen in Europa. Het wordt dezelfde shithole als daar. Maar of dat gegeven tijdig zal doordringen blijft onduidelijk.
  Zij kunnen geen complexe maatschappij zoals de onze blijvend onderhouden. Een triest voorbeeld hiervan is Zuid-Afrika.
  Kortom: dat wordt helemaal niets. Simpel.

  Like

 2. Dagroosje // mei 22, 2019 om 16:12 //

  Kan je nagaan. Tegelijkertijd stuuren ze vanuit Brussel allerlei bezwaren naar Hongarije, omdat de regering de Hongaarse gezinnen die kinderen willen krijgen, financieel gaan ondersteunen.

  Like

 3. Merel // mei 22, 2019 om 22:24 //

  Ik stem op een ANTI EU partij

  Like

 4. Positief hieraan: ze komen er nu ook gewoon openlijk vooruit, dus sie haben es gewusst

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s