Nieuw

Eindelijk: Het Facebook-alternatief is gearriveerd

Het ziet eruit als Facebook, het voelt aan als Facebook, is gemakkelijk te gebruiken en belooft het alternatief te zijn voor Facebook en Twitter censuur. “USA.Life” is de naam van het nieuwe platform voor “Conservatieven, Christenen en Vrijheid”. “Wij zijn het antwoord op de censuur van Facebook en Twitter”, belooft het nieuwe platform.

In de VS biedt een nieuw sociaal platform zijn diensten aan. Oprichter en CEO Steven Andrew heeft blijkbaar ervaring in Silicon Valley technologie die hij wil gebruiken. Hij heeft campagnes ontwikkeld voor bedrijven als Cisco, Better Homes and Gardens, Sega en Stanford. Facebook heeft zijn berichten en reikwijdte keer op keer beperkt, zegt Andrew. Als gevolg daarvan heeft hij miljoenen volgers niet kunnen bereiken. Facebook heeft ook gelogen tegen het Congres toen het beweerde een platform “voor alle ideeën” te zijn, meent Steven Andrew. Hij is ervan overtuigd dat de censuur niet alleen van invloed is op verkiezingen, maar ook op de persoonlijke relaties en vriendschappen van mensen. Zijn platform wordt nog steeds gefinancierd door donaties.

Net als op Facebook kun je op USA.Life foto’s, video’s en nieuws delen – allemaal zonder de censuur van de FB-gigant. Volgens de WND werkt Steven Andrew al aan een Google-alternatief. De nieuwe zoekmachine zal 1776Free.com heten.

Bron:

Endlich: Die Facebook-Alternative ist da

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Eindelijk: Het Facebook-alternatief is gearriveerd

 1. trebor2110 // mei 22, 2019 om 18:42 //

  is dit net zo erg als een stalbrand

  De algen, die zich snel hebben verspreid langs de kust van Noord-Noorwegen, plakken aan de kieuwen van de vis en verstikken ze. Wilde vis kan wegzwemmen van de algengordel, terwijl gekweekte vis gevangen zit.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3631100/miljoenen-zalmen-dood-door-algenplaag

  Like

 2. Sjaak Bonestaak // mei 22, 2019 om 18:51 //

  “USA.life” en “1776Free.com”. Wow, wat een dom gekozen namen zeg! Hiermee spreek je enkel conservatieve amerikanen mee aan. De rest van de wereld heeft weinig tot geen boodschap aan USA of 1776. Ik voorspel, enkel al op basis van de namen: Dit wordt geen vervanging voor facebook. Overigens: Wie de hel zit er nou nog op facebook??!!

  Liked by 1 persoon

 3. syberspees // juni 13, 2019 om 13:27 //

  Inderdaad! Echt catchie is t nie

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Eindelijk: Het Facebook-alternatief is gearriveerd – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s