Nieuw

Een kleine stad met moslim crapuul

Foto ter illustratie.

Bedreigd en uitgescholden door 14-16 jarige moslims uit een school te Aarschot… voor mijn hondje (en het is niet de eerste keer dat ik daarvoor bedreigd word door moslim-“vluchtelingen”).

Auteur: The Spiritual Atheist

Ik geef het toe, eigenlijk mag het niet, maar ik lijn mijn hondje nooit aan. Ze is 12 jaar oud, 25 cm hoog, traag, zeer zeer lief en gaat nooit verder dan 1 meter van mij vandaan en luistert ongelooflijk goed naar mijn bevelen. Ze houdt van mensen en wordt graag zacht gestreeld door iedereen. Ik heb haar geadopteerd, 2 jaar geleden. De eerste 10 jaar van haar leven heeft ze nooit daglicht gezien en was altijd opgesloten in een schuur en een bench door een walgelijke broodfokker. Ze is zo gelukkig om te kunnen wandelen zonder leiband, en zo aanhankelijk aan mij dat ik de wet dan maar overtreed door haar los te laten.

Maandag, beetje na 12 uur wandel ik met mijn hondje van het stadhuis door het stadspark naar de kerk. Bij de uitgang staat een grote container in het midden van het parkwegje die me het uitzicht belemmerd. Mijn hondje kiest de linker zijde en is een meter van mij vandaan als plots een gekrijs weerklinkt. Een 16-jarig (?) meisje met hoofddoek staat verkrampt naar mijn hondje te kijken. Ik zeg onmiddellijk: niet bang zijn, het is een zeer lief hondje hoor. Maar het wicht begint nog harder te kelen, waarop een ander meisje, even oud, in jeans en zonder hoofddoek, krijsend naderbij loopt, haar gsm tevoorschijn haalt en de politie begint te bellen. Ik word overdonderd door hun vocaal geweld en antwoord dan maar dat de sharia hier niet geldt. Maar dat maakt het nog erger, een jongetje, westers gekleed, begint me voor hoerenzoon uit te schelden en doet met zijn vinger het keel opensnijden-teken naar mij. Ik ben toen maar doorgelopen, weggelopen uit mijn eigen stadspark voor een kluit religieuze puber fanaten die honden vies vinden. De sharia zegt: Als een hond hen aanraakt, mogen ze die dag niet bidden en dat is een doodzonde… Het zijn moslim-“vluchtelingen” die waarschijnlijk hier door ons betaald en gehuisvest worden. Ze gebruiken al onze “goedheid” om ons langzaam met hun achterlijke zieke religie te veroveren. Ze vinden ons minderwaardig en laten dat merken, beschermt door politiek links. Zij mogen ons uitschelden, vernederen en bedreigen, maar wij mogen alleen onze mond houden van de overheid.

Ik vraag me af waarom wij dit moeten aanvaarden. Ik vraag me af waarom als ik dit verhaal vertel aan mijn Aarschotse vrienden, dat ze de schouders ophalen en dingen zeggen, als “ach er zullen altijd zotten zijn”, of “ ze zullen binnen 30 jaar hun godsdienst wel verzaken, zoals wij katholieken ooit hebben gedaan”.

De memes van de monotheïstische religie heeft de wereld vergiftigd. De joden hebben deze vreselijke oorlogszuchtige religie uitgevonden. De katholieken hebben er een kopij van gemaakt en uiteindelijk in zijn meest achterlijkste vorm: de islam (Het is nu ook duidelijk dat de koran grotendeels een KOPIJ is van de joodse Talmoed).

In een maatschappij waar kerk en staat gescheiden zijn en de staatswetten boven de religieuze achterlijke dogma’s staan, zie ik hoe langer en meer dat de sharia opgeëist wordt als norm. Een volk van indringers legt beetje bij beetje zijn achterlijkheid op aan onze vrije wereld. En niemand durft te reageren, uit angst om racist genoemd te worden. Progressief links blijft dom geloven in integratie. Maar die is er niet, er zijn geen gematigde moslims, ze leven ALLEMAAL volgens de sharia en de achterlijke dogma’s uit een vies schijnheilig boekje. Hun psyche is aangetast door een archaïsche, achterhaalde, voorbijgestreefde en vooral oorlogszuchtige politieke religie. Het is een vreselijke soort mentale gestoordheid. Ze leven in een donkere wereld waarin duizend jaar oude zieke religieuze voorschriften en uit de duim gezogen dogma’s hun realiteit vormen. Hun wereld bestaat uit 2 delen: Dar al-Islam, waar islam domineert en Dar al-Harb, waar de ongelovigen wonen die uitgeroeid of bekeerd moeten worden. Volgens deze heilige wet leeft ELKE moslim.

De hoofddoek is het symbool van de totale onderwerping aan Allah. Wanneer een moslima dit draagt vertelt ze ons dat voor haar alleen de sharia en de totale onderwerping aan Allah geldt en dat ze al ONZE normen verwerpt en weigert te aanvaarden.

Ze zijn hier niet om te integreren maar om te domineren. En als ze eenmaal met genoeg zijn (binnen 10 jaar?), dan zullen ze hun achterlijke normen aan ons opleggen. En wat erger is, ze zullen al onze kunst, museums en al onze symbolen en uiterlijkheden van ons denken, letterlijk en figuurlijk VERNIETIGEN. Laten we ophouden met dat zogeheten politiek correct denken, er is een islam veroveringsoorlog aan de gang en U blijft dat negeren. WAAROM???????

VOETNOTEN

1-Waarom de islam een zieke, gevaarlijke en vooral ACHTERLIJK politiek systeem is, vermomd als religie, dat niet meer past in ons huidig wereldbeeld uitgelegd door een moslim van kaliber, Salam Azzan, de Secretaris-Generaal van de Islamitische Raad van Europa:

“De islam is een complete leefstijl. De islam integreert de mens met God, ontwaakt een nieuw moreel bewustzijn in hem en nodigt hem uit de problemen van het leven het hoofd te bieden – individuele, sociale, economische, politieke, nationale en internationale problemen – in overeenstemming met zijn toewijding aan God. De islam verdeelt het leven niet in een geestelijk en een seculier domein. De islam vergeestelijkt het volledige bestaan van de mens en produceert een sociale beweging om het menselijke leven te herstructureren in het licht van de principes die door God zijn geopenbaard. Gebed en aanbidding zijn in de islam de middelen die de mens voorbereiden op de voltooiing van deze missie. De islam richt zich op het transformeren van levens en het voortbrengen van een nieuwe mens en een nieuwe samenleving, die beide toegewijd zijn aan God en aan het welzijn van de mensheid. Daarom is de islam geen godsdienst in de strikte zin van dat woord; in plaats daarvan is het een volledige code voor het leven en een cultuur-producerende factor.” – (Begrijpt u de implicaties van deze zin: alleen de achterlijke islam moet ALLES beheersen).

2- Waarom de onverdraagzaamheid van deze zieke religie een wereld gevaar vormt:

“Modern Implications in Muslim Nations This is, in fact, one of the most serious problems facing Islam and its ability to coexist peacefully with other cultures and religions. There continues to be too much “dead weight,” ideas, and doctrines which really aren’t so different from how other religions also acted in the past. Yet, other religions have by and large repudiated and abandoned these. Islam, however, hasn’t done that yet. This creates serious dangers not only for non-Muslims but also for Muslims themselves. These dangers are a product of Islamic extremists who take those old ideas and doctrines much more literally and seriously than the average Muslim. For them, modern secular governments in the Middle East are not sufficiently Islamic to be considered a part of Dar al-Islam (remember, it doesn’t matter what most people believe, but rather the existence of Islam as the guiding force of government and law). Therefore, it is incumbent upon them to use force in order to remove the infidels from power and restore Islamic governance to the population.”

3- Waarom religie een mentale stoornis is:

Filosoof maakt brandhout van religie: “God? Je kan nog beter in Sinterklaas geloven
‘De olijke atheïst’ door de Nederlandse filosoof Floris van den Berg.

Bron:

The Spiritual Atheist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Een kleine stad met moslim crapuul

 1. antiislamnu // mei 22, 2019 om 10:46 //

  Ik kom ook vaak met mensen in gesprek die in een discussie over islam heel vaak zeggen ja og nee maar je hebt ook goede moslims.
  Heb zo vaak uitgelegd dat elke moslim het zelfde is en dat er geen gematigde islam bestaat zoals onze linkse rakkers ons willen doen geloven het is wensdenken.
  Maar het zit er zo ingebakken mensen hebben echt geen idee wat islam inhoud en deze uilskuikens helpen zo heel Europa naar de kloten.

  Liked by 1 persoon

 2. Strike // mei 22, 2019 om 12:00 //

  Voortaan toch maar gaan wandelen met een verdekte body-cam? Bewijsmateriaal is belangrijk, anders filmen die gekken met hun mobieltje alleen wat hún uitkomt.
  De politie gaat ze ook niet voor niks dragen?

  Like

 3. Euh.Dink // mei 22, 2019 om 12:19 //

  Dit soort van ‘futiele’ gebeurtenissen zullen onze heersers weinig of nooit tegenkomen in hun beschermd wereldje. De man in de straat wél.

  Like

 4. Dagroosje // mei 22, 2019 om 13:26 //

  In het buitenland gooien ze honden van een paar verdiepingen hoog uit het raam. Dus is plaats van doorlopen moet je toch maar een keer proberen om deze agressieve, achterlijke klootjeesvolk tussen hun kl….ten te schoppen. Als er nooit iets tegen hun misdaden wordt ondernomen, dan zal eras eerst de hond en dan het baasje ook in Nederland door het raam gaan vliegen. Met wat voor soort tuig heeft Rutte in Godsnaam de Nederlanders mee opgescheept?

  Like

 5. Chris Tenhond // mei 22, 2019 om 14:03 //

  Als het ook al in Aarschot zit (ik woon vlakbij) denk ik er ernstig aan hier alles te verkopen en dit kloteland achter mij te laten,de vraag is natuurlijk: waar kan je nog naartoe ?

  Liked by 1 persoon

 6. Gladiator // mei 22, 2019 om 15:12 //

  @Chris Tenhond,

  Beste,

  Uw vraag is snel beantwoord daar ik hier al veel langer mee bezig ben.

  Dus mijn pertinente antwoord op uw vraag is: NERGENS……
  Mijn motivatie inzake dit antwoord!!!

  Simpel, elk land (of je moet al echt héél ver weg gaan en dus in elk geval buiten de EU) is hetzelfde lot beschoren dan hier of België!!!

  Nadeel om te verkassen naar een ander EU land is het simpele feit dat overal in de EU dezelfde dingen gaan gebeuren en dat is het OMVOLKEN van ons WITTE AUTOCHTONE RAS met deze cultuurparels.

  Wat daar de achtergrond van is is voor mij meer dan duidelijk en ik verzeker u dat hier niets meer aan te doen is, althans niet met een bevolking die niet eens weet wat er gebeurd OP DIT OGENBLIK en dan vooral veel te lui cq te gemakszuchtig is om in Godsnaam eens eidelijk achter dat godverdomde stomme toetsenbord uit te komen en ZELF eens wat actie te ondernemen!!!!!!!

  Veel verstandiger is om groepen te vormen welke dezelfde kant op kijken, je buurt goed verkennen zodat je in geval van nood, en dat geval staat al om de hoek te gluren, snel weg te kunnen naar een veiligere plek welke goed te verdedigen is.

  Daarbij moet men zich IN ELK GEVAL zo goed mogelijk bewapenen met al het mogelijke en denkbare.

  Echter, met meerderen sta je een stuk sterker, zelfs tegen boeven cq loopjongens van de overheid.

  Echter, ik weet dat niemand maar dan ook helemaal niemand bereid is om ook maar 1 stap in die voorbereidingsrichting te zetten want………………..druk druk druk….toch!!!???

  Dus, veel succes gewenst in uw moedige doch eenzame strijd die als u het positief zou willen bekijken dan wel 1 voordeel heeft…..

  Het duurt dan in uw geval niet lang voordat……..juist ja……………

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 7. Dagroosje // mei 22, 2019 om 16:24 //

  Ja, dat is mij ook opgevallen, dat nagenoeg nergens (in Zweden wel) denkt men aan om burgerwachten te vormen. Als het migrantengepeupel iets niet bevalt, dan binnen een mum van tijd vanuit alle hoeken van hun plaats staan er al 20 omheen om elkaar te verdedigen. Een wandelaar met zijn/haar hond zou ook toegang moeten hebben tot dit soor hulp, puur door op een knop te gaan drukken..Anders sta je helemaal machteloos tegenover dit soort criminelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s