Nieuw

Domme toeristes gaan mee met getinte man – hadden geleerd om niet racistisch te zijn en werden als gevolg daarvan mishandeld

Twee toeristen zijn in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 april slachtoffer geworden van een man die hen na een avondje stappen meenam en mishandelde. De vrouwen werden na enige tijd achtergelaten op de Kanaaldijk in Diemen. Door de mishandeling belandde één van de slachtoffers zelfs in het ziekenhuis.

Volgens de vrouwen heeft de man een licht getinte huidskleur en is hij tussen de 20 en 30 jaar oud.

AT5 >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Domme toeristes gaan mee met getinte man – hadden geleerd om niet racistisch te zijn en werden als gevolg daarvan mishandeld

 1. Ramuntxo // mei 22, 2019 om 17:09 //

  Het klinkt hard, maar ze moeten maar niet zo dom zijn. Maar ze leven nog …. ….

  Like

 2. Komt ook onder overig te staan waarschijnlijk.

  Liked by 2 people

 3. Chris Tenhond // mei 23, 2019 om 12:07 //

  Ze komen naar hier zonder hun gezin, van moslimvrouwen moeten ze afblijven,en westerse vrouwen zijn toch maar hoeren, en ongelovigen, dus in hun opinie is hun gedrag logisch en volledig gerechtvaardigd

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s