Nieuw

Deze verkiezingen zijn het sluitstuk van een experiment wat men democratie noemde

Foto: Clint Eastwood. Screenshot Gran Torino.

Mijn stembiljet gaat misschien toch open, niet omdat ik verwacht dat het ook enig effect of nut heeft, maar opdat ik in de toekomst met droge ogen en een schoon geweten en zonder enige twijfel kan staan. Deze verkiezingen zijn het sluitstuk van een experiment wat men democratie noemde en gebaseerd was op gelijkheid en vrijheid, maar uiteindelijk een dictatuur werd.

Auteur: veni vidi foetsie

Ik heb geen illusies over de toekomst, het tuig wat vandaag zit, zal er volgende maand nog zitten, en net als in Nederland zal men de regels wijzigen om zichzelf te beschermen en nog meer macht te garanderen. Nederland kreeg na Fortuyn een nieuwe kieswet, met enorme drempels, opdat er nooit meer een partij vanuit het niets naar regeringsmacht zou komen. De vrijheid en het democratische uitgangspunt werd reeds in de jaren 90 kapotgemaakt. GroenLinks ontleend haar bestaansrecht aan geweld en terreur, maar men werd er wel medeschrijver van onze toekomst door. Een kutverhaal vol hypocriete ongein. Ik denk dat de positie van de vrouw door het beleid van GroenLinks terug is geworpen tot dat van fokzeug. Het maakt in de politiek uiteindelijk niet uit wat je denkt en vindt, maar bij welke partij je zit en of die vooraan bij de trog zit en kan blijven zitten. Wie er ook verkiezingen wint, de teken en andere parasieten van de oude partijen zijn doorweekt in het ambtelijke systeem. Zonder transportsysteem geen handel.

Enkel totale instorting veranderd dat, geen Wilders of Baudet. De EU is bezig om een terreurstaat te worden met heel veel kleine keizertjes die hun ego bevredigd willen zien, ten koste van de burgers.

Salvini: stel dat hij Italië onder controle krijgt, dan moet hij een hoop immigranten lossen, en dat word dus onze kant op. De stroom blijft ondertussen doorlopen, dus waar komen ze allemaal terecht? Juist ja, hier. En waar is onze Salvini of Orban? Juist ja, die hebben we niet.

Gisteren heb ik een rondje Antwerpen gedaan, en mijn schatting is dat in het centrum 80% niet Europeaan is. Er omheen, sommige wijken zijn al zwart, of bruin. En Arabieren, hopen, massa’s allemaal met eenzelfde soort gezicht alsof het uit een kloonfabriek kwam. Dit is genocide volgen de definitie, dit is invasie volgens alle boekjes, dit is verraad tot in het kwadraat. De EU is Euro Umzug, de Europese Üntergang. En als er dan ook nog iemand beweert dat de islam al 2000 jaar in Europa bestaat, en dan ook nog eens op een kieslijst staat, dan weet je dat de wereld gek geworden is en de gekken aan het roer staan. En dat realiserende heeft oorlog nut.

En ik denk verder… zonder grenzen valt de macht van de EU weg, want het voortbestaan van de EU is juist dankzij grenzen. Zonder losse landen worden vele kleine spinnenwebben een groot gedrocht waar de spin zelf de controle kwijt is. De corruptie zal enorm zijn, en de nood voor heel erg veel politie zal vanzelfsprekend zijn, want in een dusdanig groot gebied is immer oorlog.

Nog een nieuwtje uit eigen hoofd: Brussel gaat weg, is in de nabije toekomst niet meer de hoofdstad van de EU. Het wordt voor het personeel te onveilig om er dagelijks heen te gaan en voor de politici en hun families ook. Binnen 5 jaar is Brussel oncontroleerbaar. Verhuizen is binnen een maand geregeld…

De EU gaat verhuizen en wordt ofwel het Straatsburg, want in die regio is ruimte om eenvoudig kleine steden weg te zetten voor het personeel en men kan een onafhankelijk elektrisch netwerk opzetten, en het is afsluitbaar van de rest van de wereld maar wel voorzien van alle luxe restaurants, winkels en bordelen…

De andere optie is Antwerpen, want België wil ten koste van alles de EU-machine binnen de muren houden. Antwerpen is een enorme opgang aan het maken qua luxe en qua inrichting van de stad, met enorme kantoorflats en metrostations waar heel veel volk in korte tijd kan worden verwerkt. Dat zijn rare investeringen in een stad waar heel veel kantoren leeg staan, al jaren, decennia…

Ook de kapitalen om alles te nieuw te bestraten, de enorme loopgebieden, niet logisch… tenzij… en ook prima af te sluiten, plexiglas muren te plaatsen en met camera’s alles te overzien, kortom, stad van de toekomst… en de EU kan alles zo in nemen, het geld ervoor drukken ze zelf… een enkele stemmingsronde waarbij de rust en veiligheid en de infrastructuur word aangeprezen, en 740 stemmen zijn voor… laat de geldpers maar draaien, tiktiktik, en er is 60 miljard gecreëerd…

Brussel zal zonder EU verder gaan, na deze stemming. O ja, oppositie voeren zal na deze verkiezingen pas kunnen als het door de censuur heen is… en vrije pers of nieuwsgaring enkel met toestemming. Blogs zullen geen woord anti-islam of immigratie meer kunnen posten… en bloggers cel- of kampgenoten zijn…

En alle oppositie word stil gemaakt uit elkaar getrokken en per persoon afgestraft, opdat anderen een voorbeeld hebben.

Ik ga stemmen om de 0.5 % twijfel dat ik het fout heb die er nog is weg te halen. Vind ik mijzelf in de toekomst in de onzalige positie dat ik achter een geweer moet liggen om lijf en familie te beschermen, dan wil ik geen fractie van een seconde nog twijfel hebben.

Daarom ga ik deze keer stemmen, opdat mijn vinger niet aarzelt, mijn hart zuiver en mij hoofd overtuigd is. Vrijheid ligt in onze eigen handen, niet in een stembus met graaiende landverraders op lijsten. Dit is de laatste spijker in de kist.

Democratie is een leugen !

veni vidi foetsie

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Deze verkiezingen zijn het sluitstuk van een experiment wat men democratie noemde

 1. Klaas // mei 22, 2019 om 20:34 //

  Beste Fenixx redactie. Jullie zijn genoemd door het extreemlinkse nu.nl. Baudet heeft een video van jullie gedeeld. Nou nou wat erg… En jullie worden extreemrechts en antisemitisch genoemd. Hoewel ik het niet altijd eens ben met jullie Israël/Joden artikelen zijn jullie zeker niet antisemitisch. Gegroet.

  Liked by 1 persoon

 2. @Klaas // mei 22, 2019 om 20:34

  Antisemitisch?
  Is dat niet de Joodse versie van islamofobisch?

  Like

 3. veni vidi foetsie // mei 23, 2019 om 09:01 //

  Wat mij opvalt is dat de Koran een soort oud testament is met wat inlegvelletjes, dat er Chinese legenden in verwerkt zitten waarbij dierenfiguren qua identiteit zijn aangepast aan de omgeving van de Arabieren. Het boek van totale haat. Het verschil tussen Joden en Arabieren zit behalve in een geschrift in de keuze van rouw kleding, want beide zijn verdomd materialistisch en ruimte voor enig andere gedachte dan hun boekwerk is er niet, beide doen aardig als ze je willen plukken maar zijn opperschoften als je een schuld hebt. Mammon en Baäl zijn nooit weggeweest, de doodssekten hebben gewoon een andere inschrijving bij het KvK genomen….

  …a turd is still a turd, no matter the amount of polishing….

  Christendom, en dan vooral het Katolicisme word door het gedrag van de paus en de kerk tot een aanfluiting van “godsdienst”, feitelijk is er al uitverkoop. Ook in de Kerk is een splitsing te verwachten, het nieuwe Vaticaan zal vermoedelijk in Warsau staan. Kwestie van overleven voor de Polen en andere oost Europeanen. Hier is de kerk stervende, teveel pedofielen en testament rovers, feitelijk is de kerk een roversbende zonder weerga. Alle uiterlijkheden van de kerk zijn gestolen of afgeperst, met hel en verdoemmenis van mensen in hun zwakste moment op het sterfbed geroofd. Daar zou een wet tegen moeten bestaan…

  De noodzaak om ergens in te geloven is veelzeggend voor de geestelijke staat van zijn en het bewust zijn van de eigen persoon. Nee, dan is een Odin/Thor ver afgoding of levensinstelling logischer, daar is mens een mens en gelijkheid is meer aanwezig dan in welke andere “godsdienst”.

  Kortdoor de bocht, alle gelul over sekten en hoe belangrijk ze zijn is er voorhen die leeg zijn van binnen. Zombies zeg maar….

  Like

 4. Klaas // mei 23, 2019 om 19:16 //

  @Klaas neen. Een fobie hebben voor de islam kan niet want de angst voor de islam is reëel. En een fobie is dat per definitie niet. Antisemitisch kan wel bestaan, bestaat zeker al beticht ik jullie daar niet van. Groet.

  Like

 5. veni vidi foetsie // mei 24, 2019 om 09:54 //

  Het is nog even afwachten op de officieele uitslag, maar de voorlopige uitslag van de EU verkiezingen is zo ongeloofwaardig dat je het woord “FRAUDE” in de statistieken terug kunt vinden. Terwijl iedereen in de stembureau’s controleer kan men bij het verzamelpunt heel eenvoudig de boel manipuleren, wat bsoluut zeker is gedaan. Als de PVV als tweede grootste partij bijna in het niets oplost is er echt iets mis. Wanneer een stervende PVDA en een miniscuul CDA ineens jaren 80 resultaten halen kun je met zekerheid zeggen dat er iets niet klopt..

  We zijn getuige van een staatsgreep via de stembus. Als er en dorpje op de Veluwe had moeten worden uitgemoord voor ene zlefde resultaat had de “elite” het ook gedaan. Deze soort extreme uitslagen zullen we in Belgie, Duitsland en Frankrijk ook aantreffen, en het resultaat zal zijn dat de EU een totalitaire dictatuur word.

  De democratie, ook al was het een beperkte vorm met vraagtekens, ze is heden nacht overleden.

  Hier endet die freiheit.

  Like

 6. jtprf // mei 24, 2019 om 17:38 //

  veni vidi foetsie, maar Clint Eastwood blijft mijn held. Wat een heerlijke rotkop heeft die gozer
  Hee Rommel, is Zweden toch nog een optie om te verkassen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s