Nieuw

‘Democracy wins!’ — Austria’s Jewish community welcomes collapse of coalition with far-right Freedom Party

“Democracy wins!” Austria’s Jewish community president Oskar Deutsch declared over the weekend after the country’s coalition government collapsed after corruption allegations led to Vice Chancellor Heinz-Christian Strache’s resignation.

Mr Strache’s resignation speech saw him return to a familiar target — the notorious Israeli policy consultant Tal Silberstein, who was previously a media advisor to the opposition Social Democrats until he was arrested in Israel in 2017 on suspicion of money laundering and corruption.

But the Chancellor also floated Mr Silberstein’s name — as a possible source of the candid videos. In an interview with the German tabloid Bild, Mr Kurz said the tapes “reminded him of the work of Silberstein”, who “used similar methods all over the world.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1423 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on ‘Democracy wins!’ — Austria’s Jewish community welcomes collapse of coalition with far-right Freedom Party

 1. Gladiator // mei 22, 2019 om 23:10 //

  Beste mensen,

  Kijken jullie AUB even naar dit topic welk ik zojuist heb voorzien van 4 korte video’s en welke PRECIES AANGEVEN wat er allemaal ECHT aan de hand is daar in Oostenrijk!!!!!!!!!!!

  En geloof me, dit is veel en veel erger dan menigeen denkt.

  De echte ratten zijn in de video’s erg goed herkenbaar maar er is meer aan de hand dus kijk ernaar!!!

  https://fenixx.org/2019/05/21/regering-oostenrijk-ten-val-gebracht-enkele-dagen-voor-eu-verkiezingen-wie-zit-erachter/

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s