Nieuw

Al-Qaeda lover van jihadhoer Ans Boersma was informant AIVD

Ans Boersma screenshot YT

Verbaast ons niet.

De Nederlandse jihadcoalitie is een van de belangrijkste financiers van Al-Qaeda. Logisch dus dat er samengewerkt wordt.

Gisteren werd ook bekend dat Nederland een verblijfsvergunning gegeven had aan een andere Al-Qaeda commandant.

Net als het liefje van jihadhoer Ans Boersma ook gekregen had.

Brendel vindt het bizar, maar dat is omdat hij zich niet voor kan stellen dat de jihadcoalitie van Rutte daadwerkelijk aan de kant van de jihad staat.

Groepen als Al-Qaeda en ISIS zijn opgezet door de VS om als proxies ongewenste regimes omver te werpen, daar waar de VS (of eigenlijk Israel), publicitair gezien zelf niet rechtstreeks in kan grijpen, en Nederland is het braafste schoothondje van de VS op het Europese vasteland.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s