Nieuw

Regering Oostenrijk ten val gebracht enkele dagen voor EU-verkiezingen – Wie zit erachter?

In 2017 al zijn er geheime opnamen gemaakt van Heinz-Christian Strache op Ibiza, de huidige vice-kanselier van Oostenrijk en Johann Gudenus de vice-partij-voorzitter van de FPÖ (inmiddels allebei Ex). En die opnamen zijn op 17 mei, vlak voor de EU-verkiezingen openbaar gemaakt door Der Spiegel en de Süddeutsche Zeitung, aan wie de video(s) toegespeeld werd(en).

Der Spiegel zegt niet hoelang ze de video al in bezit had.

Onder het genot van veel drank en in de aanwezigheid van een semi-lekker wijf gaan de heren zich te buiten aan wat grootspraak. Neem van mij maar aan dat andere mannen in diezelfde situatie dat echt hélemaal nóóit doen…

Ze verkeren in de veronderstelling dat de dame, een actrice, het nichtje is van een Russische oligarch.

Ze fantaseren er over wat te doen ‘Als zij Krone-Zeitung (Oostenrijks grootste krant) over zou nemen’. Het zou fijn zijn als een paar journalisten ontslagen zouden worden, en het zou fijn zijn als er een paar dagen voor de verkiezingen wat reclame voor de FPÖ gemaakt zou worden.

Daar droomt iedere politicus wel van. Zeker met een slok op. Hun fantasie, want dat is het, er komt geen concreet voorstel voorbij, haalt het niet bij de Nederlandse realiteit waarbij de hele NPO ten dienste staat van het regime en alle mainstream-dagbladen hetzelfde verkondigen; de een de gematigde marxistische versie en de ander de extremistische marxistische versie.

In Frankrijk is het nog een graadje ernstiger. Daar heeft Macron de gehele pers verkocht aan de jood Patrick Drahi die er vervolgens met zijn media-imperium zorg voor heeft gedragen dat de Rothschild-lakei verkozen werd. Macron is de president van de Joden en terroriseert elk weekend blanken.

Hier de hele video die gelekt is:

Strache benadrukt keer op keer dat er niks illegaals mag gebeuren (vanaf 03;07).

Hier het fragment uitgesneden dat er niks illegaals mag gebeuren:

De aantijgingen van de commentator van Der Spiegel dat er via via betaald zou kunnen worden, haalt de commentator zelf onderuit op 02:39: “wij kunnen niet verifiëren of deze gegevens kloppen.”

De Oostenrijkse Officier van Justitie heeft al gezegd dat er “Geen bewijs van misdaad” is en zal geen vervolging lanceren over het uitgelekte video-schandaal.

De partij die hier eerder een strafbaar feit pleegt is Der Spiegel.

Letsel van de hoogstpersoonlijke ‘levenssfeer’ door [de openbaarmaking] van beeldopnamen, daar staat een straf van maximaal twee jaar op.

 1. iedereen die ongeoorloofd een beeldopname maakt of doorgeeft van een andere persoon die zich in een appartement of in een bijzonder afgeschermde ruimte bevindt, waardoor de zeer persoonlijke levenssfeer van de afgebeelde persoon wordt geschonden.

De video van Strache is al van twee jaar geleden, er is daarna niets onoorbaars gebeurt. Het is bij een dronken fantasie, op Ibiza nota bene, gebleven. Er is geen vervolging ingesteld en er zal geen vervolging ingesteld gaan worden. Het is feitelijk een lege huls, en kennelijk is dat alles wat de globalisten nog aan munitie hebben om de patriottische opmars te stoppen. Een smeercampagne, omdat ze geen inhoudelijk weerwoord hebben.

De vraag die dan nog niet gesteld is, en wezenlijk de meest interessante is:

Wie heeft deze video gemaakt?

En de vervolgvraag zou normaliter zijn ‘met welk doel’, maar dat is slechts nog een retorische in dit geval. De bedoeling is om de FPÖ vlak voor de EU-verkiezingen te beschadigen. Als de makers zelf geloof hadden in een succesvolle rechtszaak tegen Strache dan hadden ze de video al veel eerder naar buiten gebracht.

Wie hebben er belang bij?

Duidelijk diegenen die niet willen dat de bevolkingsvervanging van blanke Europeanen door negers en moslims gestopt wordt.

Dezelfden die de goed gedocumenteerde plannen opstelden om het blanke ras in Noordwest-Europa uit te roeien, de blanken in de Verenigde Staten tot een bedreigde minderheid te maken, en de blanken in Zuid-Afrika aan genocide hebben onderworpen, en achter bijna elke organisatie zitten die immigratie naar blanke landen aanmoedigt, lijkt dan een plausibel eerste antwoord. Bovendien stond de FPÖ bekend als een anti-semitische partij.

Het blog Cicero vraagt zich af of de Mossad erachter zat

Het artikel is te lang (naar mijn zin), en overlapt bovendien gedeeltelijk met wat ik al geschreven heb. Ik vertaal dus samenvattend en sla zoveel mogelijk dat wat ik al behandeld heb over:

Waarom is de video, die FPÖ-baas Heinz-Christian Strache en Johannes Gudenus ten val bracht, pas nu gepubliceerd? En wie zit er achter? Voorlopig is alles nog speculatie. Voor ex-BND (Federale Inlichtingendienst) vice-voorzitter Rudolf Adam wijst alles echter op de Israëlische geheime dienst – inclusief het antisemitisme van de FPÖ.

In Oostenrijk wordt de op een na machtigste man van de regering en zijn intimus in een zorgvuldig gearrangeerde valkuil gelokt.

De opwinding wereldwijd is groot. Maar veel interessanter is de vraag: wie zit er achter deze intrige? Wat waren de intenties van de initiatiefnemers? Kunnen hieruit conclusies worden getrokken over verdere aanvallen op westerse democratieën?

Strache en Gudenus – een nauwe verbinding
Eerst een blik op de hoofdrolspelers: In 2005 duwde Strache Jörg Haider als te centrale figuur weg van de top van de FPÖ. Zijn partner in de video, Johannes Gudenus, is nauw verbonden met Strache en zijn rechterhand sinds hun dagen samen in de broederschap “Vandalia”. Strache onderhield nauwe betrekkingen met extreemrechtse groeperingen zoals de Viking-jeugd en de Duitse DVU. In 2016 tekende hij een samenwerkingsovereenkomst tussen zijn FPÖ en de Russische regeringspartij United Russia. Gudenus werd in 2017 als minister afgewezen door bondspresident Alexander van der Bellen. In plaats daarvan heeft Gudenus de FPÖ-fractie sindsdien altijd op Strache-Lijn gehouden.

(bij Alexander van der Bellen moeten we aantekenen dat hij onder dubieuze omstandigheden tot president van Oostenrijk verkozen is, in eerste aanleg had de GroenLinkse extremist de verkiezingen verloren, P)

Hij trok de aandacht met zijn optredens in hemdsmouwen en benadrukte zijn vriendelijkheid ten opzichte van Rusland: Tijdens de verkiezingscampagne steunde hij de extreem rechtse Jobbik-partij in Hongarije. Hij verklaarde tijdens het referendum dat in maart 2014 op de Krim werd gehouden dat het volledig legitiem was en zonder druk of dwang. Hij is getrouwd met een Servische en viert de (onwettige) Servische nationale feestdag in de (Bosnische) Republika Srpska. Zijn vader John Gudenus zat al voor de FPÖ in de nationale en federale raad. Hij maakte naam als trivialisator van concentratiekampen, gaskamers en de Holocaust.

Wat is er eigenlijk gebeurd op Ibiza?

Een vrouw die zich voordeed als Lets staatsburger en het nichtje van een Russische oligarch in de buurt van Poetin had Gudenus benaderd. Ze beweerde met haar dochter naar Wenen te willen verhuizen, om te zoeken naar investeringsmogelijkheden in Oostenrijk en wilde een jacht huren dat Gudenus bezat. Dit was kort na het overlijden van zijn vader (14 september 2016). Een vertrouwensrelatie had zich in de loop van maanden ontwikkeld.

De dame nodigde Strache en Gudenus uit voor een bijeenkomst in een appartement op Ibiza. De woonkamer, het terras en de keuken van het gebouw waren voorheen systematisch geprepareerd met afluisterapparatuur en videosurveillance. De fragmenten van deze video’s circuleren op het internet. In totaal waren er minstens twee camera’s verstopt in de woonkamer. Beide kunnen een beetje verplaatst worden. Beelddetails, scherpstelling en brandpuntsafstanden werden aangepast. Een cameraman van buitenaf moet de opnamen binnen hebben gevolgd en gecontroleerd.

Waarom duikt de video nu op?
Waarom maakt iemand zulke opnames, houdt ze dan bijna twee jaar achter en geeft ze nu pas aan het publiek? Waarom zijn deze opnames niet gepubliceerd voor de Nationale Raadsverkiezingen, die op 15 oktober 2017 (drie maanden later) plaatsvonden en de FPÖ en Strache in de regering hebben opgenomen?

De reden hiervoor zouden de komende verkiezingen voor het Europees Parlement kunnen zijn. Hier ontluikt een ongekend succes van rechtse nationale partijen en hun Europese allianties. Enquêtes zien dit blok op 30 procent. Strache speelde een centrale rol in dit blok met zijn FPÖ. Hij bemiddelde tussen rechts-noordse partijen (AfD, PVV van Geert Wilders in Nederland, Zweedse Democraten) en de populistisch-nationalistische partijen in het Middellandse Zeegebied en de Balkan (Salvinis Lega in Italië, Orbans Fidesz in Hongarije, Le Pen’s Rassemblement National in Frankrijk, Santiago Abascals Vox in Spanje). Iedereen die zich tegen deze EU-brede alliantie van rechtse nationale krachten wilde verzetten, moest nu handelen.

Alles wijst op de inlichtingendiensten.
De productie van deze video geeft aan dat het niet het werk van journalisten is, maar het werk van professionele geheim agenten. De actie werd met grote financiële en organisatorische inspanningen voorbereid en uitgevoerd. Eerst moest Gudenus “gevoed” worden. Hij heeft het aas onmiddellijk geslikt. Strache lijkt ook in totale onwetendheid in de val te zijn gelopen. Wanneer hij zich probeert te verontschuldigen met een beroep op alcoholgebruik, toont dit alleen maar aan dat hij alle voorzichtigheid, controle en achterdocht opzij heeft gezet. En dit met een vrouw die hij daar voor de eerste en laatste keer zou hebben gezien.

Operatie Ibiza werd daarom al lang geleden zorgvuldig gepland, met de grootst mogelijke professionaliteit voorbereid – waarschijnlijk ook in de praktijk gebracht – en vervolgens uitgevoerd. Het is nauwelijks aannemelijk dat journalisten of redacties de ervaring en het geld hebben voor een dergelijke operatie. Maar bovenal kan geen enkele redactie het zich veroorloven om bij een dergelijke operatie te worden betrapt. Het is dus waarschijnlijk dat er professionele geheim agenten achter zitten die thuis zijn in de kunst zichzelf te vermommen, bronnen te lokken en zich vervolgens uit het verhaal verwijderen en toegang te hebben tot de benodigde technologie.

Welke staat kan hierachter zitten?
Geen enkele Europese dienst kan en mag zoiets doen. De Amerikaanse diensten houden zich volledig bezig met Korea, Iran en China. Rusland? Het feit dat Strache en Gudenus al jaren pleitbezorgers van Rusland zijn, spreekt hiertegen. Strache heeft herhaaldelijk en met klem aangedrongen op beëindiging van de sancties. China of diensten uit de Arabische wereld zouden geen belangstelling moeten hebben voor de Oostenrijkse binnenlandse politiek.

Het enige wat overblijft is een staat die de menselijke en technische capaciteiten voor een dergelijke operatie heeft en een duidelijk motief: Israël.

Daar en in de Joodse gemeenschappen in Europa groeit de angst voor een toenemend antisemitisme, dat het nationaal-socialisme verbloemt en de Holocaust bagatelliseert of zelfs ontkracht. Als dergelijke stromingen een institutioneel kader en een breed klankbord in het Europees Parlement krijgen, zullen deze geluiden waarschijnlijk nog groter worden. Israël heeft er belang bij dat de EU een Israël-vriendelijk beleid voert.

Dit moet worden gezien tegen de achtergrond van de toenemende waarschijnlijkheid van een conflict tussen Israël en Iran, dat momenteel vooral sympathie geniet van de EU en Rusland. Een breuk tussen de VS en de EU over Iran zou onvermijdelijk gevolgen hebben voor hun betrekkingen met Israël.

Wat voor Israël als opdrachtgever spreekt
Het raakte de FPÖ en twee van zijn meest opvallende voormannen. Beide belichamen een richting die diepgeworteld antisemitisme combineert met een bagatellisering van de nationaal-socialistische wreedheden. De joodse religieuze gemeenschap van Oostenrijk en de regering van Israël wijzen elk contact met de FPÖ van de hand.

Gudenus heeft herhaaldelijk gesuggereerd dat Joden, en George Soros in het bijzonder, achter de toenemende instroom van migranten kunnen zitten. Soros had “met veel kapitaalkracht geprobeerd om alle mogelijke revolutionaire tendensen in Oost-Europa te financieren”.

De Mossad is met zo’n operatie te vertrouwen. In Israël zijn er veel burgers die Russisch als moedertaal spreken en nauwe betrekkingen onderhouden met Russischtalige gemeenschappen in de voormalige Sovjet-Unie. Veel Russische oligarchen komen uit joodse families en onderhouden nauwe betrekkingen met Israël.

Hoop op verduidelijking
Misschien zullen Strache en Gudenus meer details over het bizarre proces onthullen.

Wat nu belangrijk zou zijn, is een parlementaire onderzoekscommissie en een rechtszaak. Dat is de enige manier om de betrokkenen te dwingen verklaringen af te leggen. Het zal van doorslaggevend belang zijn of de identiteit van het onheilspellende Russisch sprekende nichtje van een oligarch uit Letland en de naam van deze oom kunnen worden vastgesteld. Zonder hun identificatie zullen de inspanningen om de situatie op te helderen snel hun grenzen bereiken.

Hoeveel videobewaking van openbare plaatsen is er op Ibiza? Is er nog steeds toegang tot de namen van de luchtreizigers in de betreffende periode en hun documenten? Wie heeft het appartement gehuurd, wie heeft de auto’s gehuurd? Welke documenten werden gepresenteerd? Zijn ze gefotokopieerd? Er zijn veel sporen die het volgen waard zijn.

Op dit moment blijven alle overwegingen die verder gaan dan wat tot nu toe bekend is, echter pure speculatie en moeten als zodanig met de grootst mogelijke voorzichtigheid – inclusief dit artikel – worden bekeken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (908 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

10 Comments on Regering Oostenrijk ten val gebracht enkele dagen voor EU-verkiezingen – Wie zit erachter?

 1. Dikke tieten, blond haar en slaapkamerogen kan een man de das omdoen.

  Like

 2. Strike // mei 21, 2019 om 11:40 //

  Dom dom dom, er liggen altijd figuren op de loer om zoiemand een loer te draaien, dat weet je als je de politiek ingaat.

  Like

 3. Dagroosje // mei 21, 2019 om 11:58 //

  Wat ik niet begrijp, waarom heeft Strache zijn functie direct neergelegd? En waarom had hij geen steun van Kurz? En waarom heeft Kurz inmiddels zijn minister van Binnenlandse Zaken (Kickl) ook ontslagen, of tenminste adviseerde om ontslag tenemen? Er zal daar intern ook al iets niet kloppen. Persoonlijk vertrouw ik Kurz helemaal niet. Hij heeft al vaker bewezen dat hij een dubbele moral hanteert. Hij buigt ook naar alle richtingen, afhankelijk hoe de wind waait en pakt kortstondige voordelen die hem in zijn politieke carriere en zijn persoonlijke verrijking bevoordert.

  Like

 4. Gladiator // mei 21, 2019 om 12:13 //

  @Rommel,

  Daar heb je natuurlijk gelijk in echter mijn mening is, en ik herhaal dat het MIJN mening is, namelijk dat net omdat dit zo lang is achtergehouden en er in principe helemaal NIETS strafbaars heeft plaatsgevonden en het feit dat het nu pas naar buiten is gebracht EN het zo gigantisch wordt opgeblazen door de oh zo correcte MSM niets meer en niets minder is dan een smerig spel van de zionisten.

  Deze willen de wereldheerschappij, de blanke (witte) bevolkingen uitroeien (wat zienderogen aan het lukken is) en dit doen ze met niet alleen geld hoewel ze hier het meeste van hebben én kunnen creëren maar ze laten het zoals altijd doen door anderen zodat hun “niets te verwijten valt” !! Hiervoor maken ze gebruik en wederom zoals altijd van list en bedrog wat hun prima lukt daar ze de totale MSM IN BEZIT hebben.

  Het is voor mij meer dan duidelijk, zeker gezien de analyse welke door jou zelf in het overigens zeer goede stuk gemaakt is, dat Israël met zijn MOSSAD hier uitsluitend achter zit.

  Echter feit is en blijft dat er 2 mensen een klein foutje hebben gemaakt (en ook nog eens door drank en pure uitlokking) met voor ONS ALLEMAAL ENORME gevolgen, althans dat kán en ze zullen er alles aan doen om dit te blijven opblazen!!!

  Ik ben er dan ook van overtuigd dat het niet meer lang zal duren alvorens TSHTF een feit is!!

  Ze kunnen, en dan doel ik rechtstreeks op deze smerige leugenachtige zionisten, van geluk spreken dat de massa van het volk in een diepe slaap ligt of al helemaal tot zombie verworden is want anders zouden zulke spelletjes natuurlijk niet meer geslikt worden.

  Nogmaals beste,

  Een heel goed stuk, heldere en feitelijke analyse en voor iedereen goed begrijpelijk te lezen waarvoor mijn complimenten!!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 5. Gladiator // mei 21, 2019 om 12:28 //

  @Dagroosje,

  Beste,

  Zou het misschien kunnen, en ik opper dit maar als idee hoewel het eigen voor mij meer dan duidelijk is namelijk:

  Rechts is overal in elk Europees land aan het groeien en zoals u wellicht zult weten gebeurt er in de politiek niets maar dan ook echt helemaal niets per toeval!!!!

  Dis wordt gestuurd en moet men dus zien als oppositie, let wel, gecontroleerde oppositie!!

  Nu wil dit linkse gepeupel niet dat rechts te snel groeit en dus te groot wordt en DUS te machtig zodat het zo dadelijk als TSHTF, en RECHTS de schuld moet gaan krijgen van alle ellende op deze wereld, in een hoek geschopt kan worden en met wortel en al kan worden uitgeroeid en wij braaf in een gestuurde en volledig door de staat gecontroleerde groep gekneed en gemanipuleerd kunnen worden met om ons heen alleen maar ezels die ONS dan weer controleren dat WIJ niet nog eens zo’n rottigheid zullen uithalen!!!
  Dit wordt dus gedaan op DEZE hierboven uitgebreid beschreven wijze.

  Nog een voorbeeld is er simpel te vinden in ONS EIGEN Neanderland namelijk het recente gedonder in de glazen in de partijleiding van het FvD van narcist Thierry Baudet!!!

  De volgende bliksemafleider na ene Wilders, u weet wel, die man die HELAAS NÉT VOOR DE VERKIEZINGEN EEN hahahahahahahahaha….beveiligingslek te verwerken kreeg en….nou ja, u weet wel neem ik aan!!!

  Het spelletje is altijd en overal precies hetzelfde, en bedenk hierbij dan ook nog maar even aan het FEIT dat Wilders een Israëlische agent is en ook nog eens opgeleid in Israël en ook nog eens door de MOSSAD…….
  Hij krijgt tot de dag van vandaag zijn meeste geld rechtstreeks uit Israël en hij is maandelijks op bezoek in de…….jaja, u raad het al, de Israëlische ambassade!!!

  Zo, dat moest ik ff kwijt,

  Nog vragen!!!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 6. Dagroosje // mei 21, 2019 om 14:24 //

  Gladiator
  Bedankt voor uw uitleg Ik weet wel, dat alles wat om ons heen gebeurt moet je altijd wat achterzoeken. Het is gewoon een puinzooi, een dolhof waar je als simpele burger verdwaaldt en gewoon ronddraait. Ik zou toch nog een vraag hebben, klinkt een beetje dom, maar wat is TSHFT?

  Like

 7. Gladiator // mei 21, 2019 om 15:54 //

  @Dagroosje,

  Beste,

  Allereerst…..een vraag stellen vind ik NOOIT dom en bij deze de uitleg over TSHTF (u schreef TSHFT) en deze is in prepperbegrippen een gewone afkorting voor The Shit Hits The Fan!!!

  En dat is eigenlijk dan bedoeld als het slechtste scenario welk men zich kan voorstellen als de grote klap tegen de muur komt zal ik maar zeggen!!

  Graag gedaan en gegroet,

  Gladiator

  Like

 8. Dagroosje // mei 21, 2019 om 18:24 //

  Hier was ik nooit opgekomen ha ha, maar het dekt wel de lading.

  Like

 9. Gladiator // mei 22, 2019 om 22:55 //

  Mensen,

  Voeg bij deze een video in welke een uurtje geleden live gestreamd is en een en ander duidelijk uitlegt.

  Ik heb inzake uitspraken ook even naar ene totaal corrupte Martin Schulz gekeken en ook de Bondskanselier Sebastian Kurz waar niemand zich van afvraagt hoe zo’n jong jochie in Oostenrijk Bondskanselier kon worden is het antwoord meer dan duidelijk…..

  Ik zal ook deze e videootjes bijvoegen en dus kijken, kotsen én smullen!!

  Het zit namelijk ff anders dan menigeen denkt en ik vind dit veel en veel erger, smeriger en voor ons allen veel nadeliger want hieruit blijkt eens te meer dat degenen welke voor het importeren van HONDERDEN MILJOENEN ZWARTAFRIKANEN zijn ook DIRECT VERANTWOORDELIJK zijn voor de chaos in Oostenrijk!!

  Veel plezier met kijken!!

  Gladiator

  Like

 10. Gladiator // mei 22, 2019 om 23:05 //

  Sorry,

  Had nog 2 hele interessante links vergeten en dus bij deze!!!!!!!~

  Kijken dus!!

  en deze maar let op, deze is om te kotsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  en ook nog maar ff deze erbij….

  Moooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, die linkse strontzakken!!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s