Nieuw

Partijen in Kamer vallen over ‘vrouwonvriendelijk’ stuk Baudet

Een artikel van Forum voor Democratie-leider Baudet in een Amerikaans politiek tijdschrift valt slecht bij VVD, PvdA, D66, SP en GroenLinks. In het stuk in American Affairs lijkt hij zich uit te spreken tegen abortus, euthanasie en werkende vrouwen. Dat schiet sommige politici in het verkeerde keelgat. Baudet zelf begrijpt de ophef niet.

Het artikel, waarover Baudet ook heeft getwitterd, is een essay over de Franse schrijver Houellebecq. De Forum-leider vraagt zich af of onze moderne wereld ons met al zijn verworvenheden en vrijheden wel gelukkiger maakt. Hij verwijst onder meer naar abortus en euthanasie. “Tegenwoordig kan nieuw leven in de baarmoeder gesmoord worden om te voorkomen dat de vrijheid van het individu wordt gestoord.”

NOS >>

Het stuk is niet vrouwonvriendelijk. Er zijn tal van studies die uitwijzen dat vrouwen simpelweg gelukkiger zijn als ze kinderen hebben en daar ruim tijd aan kunnen besteden.

Bovendien is die zogenaamde vrouwenemancipatie een van de belangrijkste redenen voor onze lage geboortecijfers, waardoor we denken zo ongeveer de meest onvrije vrouwen ter wereld als plaatsvervangende broedkippen in te moeten voeren. Waarmee het binnen maximaal 50 jaar hier voor elke vrouw onvrijer zal zijn dan het ooit was.

Het Nederlandse geboortecijfer stortte in in de jaren 60. In 1964 werd de anticonceptiepil geïntroduceerd en konden vrouwen vrije seks hebben zonder zich om de ‘gevolgen’ hoeven te bekommeren:

geboortecijfer NL

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Partijen in Kamer vallen over ‘vrouwonvriendelijk’ stuk Baudet

 1. Merel // mei 21, 2019 om 00:27 //

  Het moederschap wordt in onze huidige maatschappij erg onderschat

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // mei 21, 2019 om 00:42 //

  Hem buitensluit is te gevaarlijk voor ze maar karaktermoord is natuurlijk ook een manier om iemand onderuit te halen.
  Werkelijk alles wordt onder een vergrootglas gelegd en enorm opgeblazen echt om te kotsen hoe die linkse honden alles naar het negatieve verdraaien.

  Like

 3. Het is een realiteit dat de jeugd van tegenwoordig niet opgevoed is. Hangt rond, gebruikt van alles en sloopt links en rechts van alles. Ze kennen geen orde en regelmaat meer. En dat is inderdaad te danken doordat moeders ook werken om alle luxe te kunnen betalen. Vroeger was je met minder gelukkiger. Maar het is ook zo dat Baudet iets zegt de hele linkse kliek en een huichelende VVD er over struikelt. Ook al zou hij poep zeggen. Dan zullen ze ook wel iets vinden om hem onderuit te halen. Of het verstandig is zo voor de verkiezing betwijfel ik. Kutte zal het wel gebruiken woensdag. Hopelijk heeft Baudet dan een gepast weerwoord tegen onze Pinnokio.

  Like

 4. Merel // mei 21, 2019 om 01:03 //

  @stef ze werken niet voor luxe maar voor het noodzakelijke, . En die jeugd van tegenwoordig die jij beschrijft, zijn dat wel autochtonen?

  Like

 5. Jack vanderVeen // mei 21, 2019 om 01:21 //

  In de HLN.BE stond ook gepubliceerd over dit gesprek.
  Baudet werd geïntroduceerd als de leider van EXTREEM rechtse partij FvD.

  Like

 6. Merel // mei 21, 2019 om 02:07 //

  Thiery Baudet is een extreem goeie gast, laten al die linkse ka u thee lijders maar eens de hand in eigen boezem steken

  Like

 7. https://tora-yeshua.nl/2019/05/is-sgp-fvd-links-nl-gebruikt-als-anti-eu-retoriek/
  Links over de rooie, christen-lijken helemaal stil, wat Thierry zegt in dit geval, durven ze nog niet eens te denken, laat staat te zeggen.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 8. simon // mei 21, 2019 om 10:18 //

  respect!

  Like

 9. c.kater // mei 21, 2019 om 12:25 //

  linkschmenschen en begrijpend lezen gaan duidelijk niet samen

  Like

 10. Gladiator // mei 21, 2019 om 12:59 //

  Even een reactie van mij hierover.
  Ga niet iedereen benoemen echter @Stef,

  Hetgeen u zegt is BS!!
  U begint met een waarheid als een koe,(positief bedoeld) namelijk dat ONZE jeugd alleen maar voeding heeft gehad en wel zonder OP ervoor!!!

  Gelukkig kan IK zeggen dat mijn jeugd, nou ja, al niet meer echt jeugd maar toch, (4 dochters en 1 zoon allen tussen de 30 en 38 jaar) wél opvoeding heeft gehad.
  Als normaal en simpel voorbeeld neem ik het opstaan in trein, bus etc voor ouderen of slecht ter been zijnde mensen.
  Mijn kop mag eraf als zij niet opstaan voor hun!!
  Gewoon als voorbeeld en hier ben IK echt trots op!

  Maar verder gaat u echt de fout in namelijk u beweerd dat moeders gaan werken om de luxe te kunnen betalen,

  Beste, in een heel erg klein percentage zal dit zo zijn echter het merendeel van alle mensen MOET met 2 personen werken om de gewone en normale lasten te kunnen betalen.

  En indien men wil weten wie en wat ten grondslag lag aan al dit “moois” dan is het gewoon logisch nadenken en voila!!!

  De Rothschild kliek zit zoals normaal achter alle shit in deze wereld ook hierachter.
  Zij zijn er debet aan dat de vrouw geëmancipeerd MOEST worden.

  Dit deden ze niet omdat ze weg waren van vrouwen maar puur om het simpele feit het GEZIN te ontwrichten wat hun dus gelet op onze dagelijkse constateringen meer dan prima gelukt is en dus tijd voor de volgende fase!!!!
  Deze is reeds lang ingezet maar het zou te ver gaan om daar dieper op in te gaan echter een heel duidelijk bijkomend doel van deze ontwrichting van het gezin is dat net door het alsmaar meer MOETEN werken om de VASTE LASTEN te KUNNEN betalen men steeds MINDER TIJD heeft om zich van de juiste en ware nieuwsfeiten op de hoogte te brengen met als gevolg dat men de MSM, welke het wel voor hen zullen doen (hahahahaha), alles maar dan ook echt alles geloven!!!!

  Zo zit de vork in de steel en niet anders!! Helaas!!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 11. Willem // mei 21, 2019 om 16:42 //

  Belachelijk dat ze ,o.a. mevr. Ploumen, hier een vergrootglas opzetten terwijl de olifant in de kamer niet gezien wordt door de linkse mensen en die wacht op en werkt aan zijn kans om hier de democratie om zeep te helpen en dat betekend ook dat deze linkse feministen straks al hun vrouwen rechten kwijt zijn. Dat zijn ze bij de “extreem rechtse” FvD echt niet hoor.

  Like

 12. Johan P // mei 21, 2019 om 21:18 //

  Ik moet Gladiator hierin bijvallen.
  Als vrijgezel heb ik heel lang van mijn hobby een tweede baan kunnen maken die wat extra’s opleverde. Die extra’s gebruikte ik om te kunnen reizen. Als vrijgezel kon dat buiten de schoolperiodes om, wat enorm scheelde in de kosten.
  Maar jaar na jaar werd het noodzakelijker om die tweede baan te hebben, Zelfs met een ongewijzigd patroon voor de reguliere vaste uitgaven heb ik over de jaren de 2 kranten opgezegd, 2 tijdschriften opgezegd, aanvullende verzekeringen laten schieten, ben niet meer gaan reizen en heb mijn (2e-hands) auto de deur uitgedaan omdat het gewoonweg niet meer was op te brengen.
  Nu word je als alleenstaande op veel manieren wel extra genaaid, maar die achteruitgang heeft toch echt te maken gehad met de stijgende kosten die absoluut niet in verhouding stonden met de 1% of 2% dat mijn salaris steeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s