Nieuw

Ongelooflijk: Uitgerekend Merkel krijgt medaille voor “strijd tegen het antisemitisme”

Angela Merkel heeft met haar onverantwoordelijke vluchtelingenbeleid miljoenen belijdende antisemieten het land binnengebracht en heeft zich grotendeels in stilte gehuld over de toegenomen aanvallen op Joden maar ook op Christenen. Deze aanvallen, die ook in het dagelijks leven kunnen worden waargenomen, kunnen niet alleen in het “Lagerfeldzitat” van 2017 worden teruggevonden, maar werden ook herhaaldelijk benadrukt door andere Merkel-critici zoals Henryk M. Broder. Nu krijgt de bondskanselier zowaar van de vereniging voor christelijk-joodse samenwerking de “Buber Rosenzweig Medal 2020”.

“De prijs is een eerbetoon aan Merkel’s vastberaden standpunt tegen antisemitische en racistische tendensen in politiek, maatschappij en cultuur”, schrijft het katholieke mediaplatform Domradio. De in Bad Nauheim gevestigde vereniging wordt ook als volgt geciteerd: “Met een grote inzet voor verzoening en tolerantie heeft de 64-jarige de dialoog tussen culturen en religies een belangrijke impuls gegeven”. Daar weet voor zeker ook de Offenburgse gepensioneerde over mee te praten, die onlangs op het stationsplein in Offenburg door een Somalische moslim de schedel werd ingeslagen en een oog werd uitgestoken. Sinds de asielzoekers-invasie hebben talloze Duitsers die op de verkeerde plek op het verkeerde moment waren, of die een “cultuur-specifiek” relatie waren aangegaan, aanzienlijke “impulsen”, of beter gezegd “mes-impulsen” ervaren. Vreemd genoeg bleef er bij deze “dialogen van verschillende culturen” altijd maar één kant over. Over de “antisemitische aanvallen” van de nieuw aangekomenen weet een rabbijn uit Offenbach ook een liedje mee te zingen.

“Als verantwoordelijke politica op het hoogste niveau heeft zij zich altijd resoluut verzet tegen antisemitisme, vreemdelingenhaat, haat en geweld en heeft zij herhaaldelijk de blijvende verantwoordelijkheid van Duitsland voor de misdaden van de Shoah benadrukt”, aldus de Coördinerende Raad volgens de Domradio.

De prijs zou pas echter volgend jaar bij de opening van de Broederschapsweek op 8 maart 2020 in Dresden worden uitgereikt.

Als je kijkt naar de lijst van mensen die de Buber Rosenzweig-medaille hebben ontvangen, dan past Merkel maar al te goed in dit illustere gezelschap. De multiculti-muzikant Peter Maffay is er ook bij, net als christenhater Navid Kermani. Uiteraard de voormalige voorzitter van de raad van de protestantse kerk in Duitsland, Nikolaus Schneider, evenals de oude links-joodse pedagoog en publicist Micha Brumlik uit Frankfurt.

De medaille herdenkt de joodse filosofen Martin Buber (1878-1965) en Franz Rosenzweig (1886-1929) en wordt – nomen est omen – sinds 1968 uitgereikt. De 68’ers staan er daarentegen om bekend dat ze blind zijn in het linkeroog. Voor hen zijn de nazi’s de enige vijanden van de Joden. In Frankrijk hebben sommige Joden, waaronder Alain Finkielkraut, deze dodelijke fout al lang geleden erkend. Daar moet de beslissing om de prijs aan Merkel toe te kennen waarschijnlijk een hoofdbreuk veroorzaken.

Bron:

Unglaublich: Ausgerechnet Merkel erhält Medaille für „Kampf gegen Antisemitismus“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Ongelooflijk: Uitgerekend Merkel krijgt medaille voor “strijd tegen het antisemitisme”

 1. florent // mei 21, 2019 om 14:05 //

  als zij die onderscheiding krijgt, moet Hitler die toch ook krijgen wegens menslievendheid ?
  de wereld is compleet Gek geworden !!!

  Like

 2. Daniël // mei 21, 2019 om 14:51 //

  Merkel voert het werk uit van het wereldwijde zionisme dat erop gericht is de blanke volkeren uit te roeien. Ze kreeg eerder ook de Kalergi prijs. Logisch dus.

  Liked by 1 persoon

 3. F1802 // mei 21, 2019 om 15:26 //

  Ik denk dat we Europa maar in tweeën delen. De ene helft de linksgekkies en hun immigranten, asielzoekers en illegalen, de andere helft de meer georiënteerde rechtse realisten. Ben benieuwd hoelang het duurt voordat de linkse helft ontploft?! Zou rechtvaardig zijn zodat iedereen krijgt wat het wil/verdient.

  Like

 4. vonpuffelen // mei 21, 2019 om 16:12 //

  Zogenaamd als dochter van een lutheraans prediker die van west-duitsland naar het niet gelovige communistische oost-duitsland verhuisde.
  Hoe ongeloofwaardig wil je het hebben?

  Liked by 1 persoon

 5. Gladiator // mei 21, 2019 om 17:13 //

  @MGTOW91,

  Beste,
  Ik ken dit plaatje en ik ben op dit moment bezig om een en ander nader te onderzeken en te achterhalen!!

  Echter, zou das Verkel ook maar iets weg hebben van Hitler dan verzeker ik u dat hetgeen er nu in Duitsland gebeurt met zekerheid niet aan de orde was.

  Hitler heeft voor ze ongelooflijk veel gezorgd en het beeld wat er van hem geschetst wordt in de MSM en de totaal gelogen en verdraaide geschiedenis in de boekjes welke altijd in de scholen hebben gelegen en kant nog wal raken zijn gewoonweg een schande!!

  Nagenoeg iedereen die ik ken en al eens aanspreek over dit monsterlijke hoofdstuk uit onze recente geschiedenis weet helemaal van niets en wat ze weten is gebaseerd op enorme leugens!!

  Hitler was allereerst VOOR de Duitsers en heeft hun proberen te behoeden voor een oorlog.
  Daartegenover zijn het de joden die voor de volle 100% debet zijn aan dit debakel alsmede direct verantwoordelijk zijn voor de moord op de Tsaar met zijn familie en daarmee het kleine slachtpartijtje welke NIET in de geschiedenisboeken terug te vinden is namelijk de HOLODOMOR met geschat een kleine 60 miljoen vermoorde mensen…….en dat is nog even heel iets anders dan de gelogen 6 miljoen joden welke volgens de leugens en bedrog vergast zouden zijn wat pertinent NIET ZO IS!!!!

  Ik ben het meer dan zat om telkens maar weer deze leugens voor zoete koek en als “waarheid” aan te nemen.

  Er zijn teveel bewijzen dat dit allemaal nep is en ik kan niet begrijpen dat dit tuig er zo mee blijft wegkomen en op dit ogenblik wederom bezig is met de wereld zoals wij die kennen in brand te zetten en het normale leven voor iedereen hier tot een hel te maken!!

  Het is misselijkmakend en om te kotsen!!!

  Gladiator

  ps daar ik toch iets meer wil doen dan alleen maar wat plempen om een forum ben ik bezig met het voorbereiden van een voorlichting, gewoon bij mij achterom in een tent met een beamertje en een pc.
  Dus zou er tzt iemand interesse tonen dan hoor ik dat tzt wel.
  Enige wat men mee moet brengen is een goed humeur en evt een geheugenstick….rest volgt nog wel!!

  Liked by 1 persoon

 6. jtprf // mei 21, 2019 om 17:57 //

  @gladiator, dat wat AH had zien aankomen en wilde bestrijden, is wat nu nog steeds volop aan de gang is.

  Liked by 2 people

 7. jtprf // mei 21, 2019 om 19:04 //

  lekker wijf toch he dat mefrouw Merkel, kijk dat pijpmondje , tandjes uit en slobberen maar
  voor het goede doel

  Like

 8. themis // mei 21, 2019 om 21:27 //

  Het is pervers dat Merkel, die zelf joods is, deze belachelijke prijs krijgt. Het zijn primair de christenen die het doelwit zijn van moslim-geweld, maar wat onder het tapijt geveegd wordt. Zodra er es een keer één jood op zn gezicht wordt gemept, wordt direkt de “anti-semitisme” propaganda machine opgestart als aanloop naar herstelbetalingen. Kennelijk vinden deze lui één beledigde jood veel en veel erger dan honderden gedode christenen en kunnen hun gekwetste zielen worden afgekocht. Zo houden ze hun prijs hoog en houden ze de eindeloze afpers-cyclus van herstelbetalingen in stand. Het is het toppunt van cynisme en een buitengewoon kwaadaardig verdienmodel. Dichtgooien dat loket. Laat ze maar een vak leren. En niet in de geld-sector, anders krijgen we deze fatal flaw er nooit bij ze uit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s