Nieuw

Na Burger King’s aanmoediging – Nigel Farage aangevallen en besmeurd met milkshake

Op maandag viel een politieke activist in Newcastle de profilerende Britse politicus Nigel Farage aan. De voormalige UKIP-leider was op bezoek om kiezers voor zijn nieuwe Brexitpartij te werven toen hij milkshake over hem heen gegoten kreeg.

Al eerder werd op zaterdag de nationalistische journalist Tommy Robinson aangevallen tijdens een pleinbijeenkomst voor de EU-verkiezingen, waar hij zich voor gekandideerd heeft. Politieke tegenstanders hebben hem onder andere met een milkshake overgoten.

Kritiek op Burger King
Na het incident ging de fastfoodketen Burger King op Twitter uit met een opmerking die door velen werd gezien als een aanmoediging voor meer van dit soort aanvallen.

Nieuwe milkshake-aanval op maandag
Afgelopen maandag werd het EU-parlementslid en voormalige UKIP-leider Nigel Farage aangevallen tijdens een campagnebezoek aan Newcastle voor hun nieuw opgerichte Brexitpartij. Een activist slaagde erin de Britse politicus te bereiken en een milkshake over hem heen te gieten. De man kon direct door de politie worden gearresteerd.

De aanval wordt door velen veroordeeld, maar er zijn ook mensen in de sociale media die dit soort aanvallen goedkeuren op politici in de verkiezingen die ze afkeuren.

De verkoop van milkshake na dreigementen gestopt
Na de aanval op Robinson op zaterdag en de uitspraak van Burger King zijn er verschillende dreigementen van milkshake-aanvallen tegen Farage geuit. Andere fastfoodketens, waaronder McDonalds, die inzien dat het geen goede reclame is dat hun producten worden gebruikt voor antidemocratische aanvallen, hebben ervoor gekozen om tijdelijk te stoppen met de verkoop van milkshakes wanneer Farage op bezoek is. Zoals onlangs ook in bijvoorbeeld Edinburgh is gebeurd.

Hooge opiniecijfers voor de Brexitpartij
Farage’s nieuwe initiatief de Brexit-partij heeft volgens opiniepeilingen veel kiezers in de wacht gesleept en kan op weg zijn naar een belangrijke overwinning bij de komende EU-parlementsverkiezingen. Als gevolg van het vertraagde Brexit-proces wordt Groot-Brittannië gedwongen deel te nemen aan de EU-verkiezingen, iets wat zou zijn achterwege gelaten wanneer de terugtrekking volgens het vastgestelde tijdschema had plaatsgevonden.

Bron:

Efter Burger Kings utspel – Nigel Farage attackerad och dränkt i milkshake

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Na Burger King’s aanmoediging – Nigel Farage aangevallen en besmeurd met milkshake

  1. Strike // mei 21, 2019 om 10:17 //

    Zullen we de dierenactivisten eens op de burger king afsturen?

    Liked by 2 people

  2. jtprf // mei 21, 2019 om 19:14 //

    veel te veel mensen vreten van die burgerking, milkshake Ha! donder die shit tegen hun ramen man en drink fatsoendelijk spul. lafaards ook, om gauw effe zo’n beker van achter even tegen je aan te pleuren. en maken dat ze wegkomen ( meestal )

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s