Nieuw

Mark -Marrakesh-Genocide-Pact- Harbers treed waarschijnlijk af om wegmoffelen cijfers moord en verkrachting door asieljihadisten

31 van de 108 moorden in Nederland werden vorig jaar door asieljihadisten gepleegd, en omdat Mark Harbers nog eens miljoenen moordenaars en verkrachters heeft uitgenodigd mochten we die cijfers niet weten.

NOS:

Dit betekent dat er onder zijn verantwoordelijkheid een fout is gemaakt op het ministerie van Justitie en Veiligheid, concludeert Harbers. “Dat weegt politiek zwaar. Ik heb de voorzitter van de Tweede Kamer laten weten dat ik, voordat ik mijn conclusie trek, verantwoording wil afleggen in een debat. Liefst nog vandaag.”

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Mark -Marrakesh-Genocide-Pact- Harbers treed waarschijnlijk af om wegmoffelen cijfers moord en verkrachting door asieljihadisten

 1. Gladiator // mei 21, 2019 om 18:41 //

  Tja, zo doet onze premier dat.

  Hijzelf is natuurlijk een puppet en had de opdracht om dit moorddadige pact erdoor te moffelen.

  Hij zet er zelf een nederpuppet neer, laat hem het smerige volksverraderlijke klusje klaren met de belofte (niet openlijk natuurlijk maar geloof dat meer echt!!!) dat als hij dit zonder al te veel stormen in kleine glaasjes water erdoor kan jassen hij binnenkort een wereldbaantje tegemoet kan zien overigens natuurlijk net als Timmerfransje welke moest huilen van zijn eigen leugen zo gemeen was deze en vooral achterbaks en buiten alle proporties van menselijkheid!!!

  Hij is er toch maar mooi 1e kontenschoonlikker van Drunker mee geworden….heerlijk!!

  Wat gebeurd er nu verder met dit smerige Harbers zwijn….helemaal niets dus.

  Hij neemt “zijn verantwoording” (bah bah bah, als ik deze term al hoor dan valt het kwartje toch wel bij iedereen hoop ik) , leunt vervolgens achterover en krijgt precies net zoveel geld aan het eind van de maand dan dat hij staatszwijn….oh pardon, staatssecretaris was….zo gaat dat spelletje en is nog noooooooooit anders gegaan.

  Wat ik veel erger vind is het simpele feit dat deze volslagen idioot iets gedaan heeft wat de Nederlandse bevolking de afgrond in zal duwen en wel met grote kracht en zeer snel!!!

  En nog veel erger is dat geen enkele Neanderlander welke ik dit aan het zombieverstand probeer te brengen hier ook maar iets van begrijpt en me wegzet als complotter!!!!

  Tja, het is niet anders!!!

  Gladiator

  Like

 2. jtprf // mei 21, 2019 om 18:46 //

  daar heb je het al, Hij treed af, net gelezen. het stinkt in de politiek harder als verse stront

  Like

 3. jtprf // mei 21, 2019 om 18:51 //

  es schtinkt harder dan versche scheisse in den haag, gerade gelesen, er tritt ab

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s