Nieuw

Italië richt een remigratiefonds op om asielzoekers naar huis te sturen

De Italiaanse regering en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini hebben zich uitgesproken voor de oprichting van een fonds voor remigratie. Het geld zal worden gebruikt voor de repatriëring van asielzoekers.

Volgens de krant Il Giornale hebben minister van Buitenlandse Zaken Enzo Moavero Milanesi en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini een akkoord kunnen bereiken. Zij willen een gezamenlijke inspanning leveren om niet alleen migranten uit de Italiaanse kusten af te weren, maar ook om hen terug te sturen naar hun eigen land. Het geld moet worden gebruikt om remigratie mogelijk te maken. Bijvoorbeeld om de kosten van de retourvlucht te dekken of overeenkomsten met de respectieve landen om deze terug te nemen.

In het persbericht zegt de regering dat het fonds “een stimulans moet zijn voor landen om hun illegale migranten terug te nemen en met ons samen te werken”.

De leider van de Vijfsterrenbeweging, Luigi di Maio, klaagde onlangs over het feit dat illegale migranten niet eerder waren teruggestuurd en dat dit op grote schaal moest gebeuren. “Het is één ding om havens te blokkeren, een ander om vele duizenden naar huis te sturen,” zei de politicus. Salvini beloofde minstens 500.000 illegale immigranten naar huis te sturen. Het fonds zou de eerste stap moeten zijn om dit te bewerkstelligen.

Bron:

Italien stellt Remigrations-Fond zusammen, um Migranten nach Hause zu schicken

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Italië richt een remigratiefonds op om asielzoekers naar huis te sturen

 1. wanneer start Rutte hiermee?

  Like

 2. vonpuffelen // mei 21, 2019 om 16:04 //

  Nooit, er wordt een agenda gevolgd indien u het nog niet wist.

  Like

 3. Frank // mei 21, 2019 om 16:25 //

  Hier in Nederlands ook zéér snel mee beginnen!

  Hulde voor Italië & Matteo Salvini…

  Like

 4. Willem // mei 21, 2019 om 16:44 //

  Zie het kan wel degelijk, goed zo Matteo Salvini.

  Like

 5. Gekloot // mei 22, 2019 om 15:21 //

  @Willem Natuurlijk kan het. Duitsland heeft de nodige Gambianen al teruggestuurd. Hier in Nederland wordt er veel over gesproken maar er gebeurt te weinig. Laten ze eerst maar eens beginnen met de overlast gevende asielzoekers terug te sturen. Zijn die er niet meer dan direct beginnen met de lieden uit veilige landen zoals de marokkanen maar.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Italië richt een remigratiefonds op om asielzoekers naar huis te sturen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s