Nieuw

Italië: Politie mept in op Antifa

Gisteren was er een gewelddadige botsing tussen Antifa-aanhangers en de Italiaanse politie in de Italiaanse stad Bologna.

De politie probeerde de demonstranten die samenkwamen om te protesteren tegen het bezoek van Roberto Fiore, de oprichter van Forza Nuova, in bedwang te houden. Hij hield een bijeenkomst op het Galvani-plein in de aanloop naar de Europese verkiezingen.

De linkse activisten probeerden de politieketen te doorbreken, die een tegenaanval uitvoerde en hen met de wapenstok naar achteren sloeg. Vanuit de protestmassa vlogen steeds weer voorwerpen naar de politie.

Fiore, die zich openlijk heeft ingezet voor het fascisme, wil bij de verkiezingen van 23 en 26 mei herkozen worden voor het Europees Parlement.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Italië: Politie mept in op Antifa

 1. Jantje // mei 21, 2019 om 22:30 //

  Heerlijk. Wanneer hier?
  Dat smerige fascistische SD tuig van links, krijgt eindelijk eens een keertje van repliek gediend.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // mei 22, 2019 om 00:11 //

  In Polen weten ze ook wel raad met antifa het is een oude video maar reken maar dat het nu nog slechter is voor antifa als ze nu nog bestaan

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s