Nieuw

Integratie-investeringen voor 23 miljard euro in Duitsland vorig jaar

Applaus voor mezelf.

Het recordbedrag van 23 miljard euro ging naar de integratie van meer dan een miljoen migranten en naar de bestrijding van de achterliggende factoren door de massale migratiestromen. Dit tonen nieuwe cijfers van het Duitse ministerie van Financiën, die Reuters heeft ingezien.

23 miljard euro is een stijging van 11 procent ten opzichte van de 20,8 miljard euro die in 2017 werd uitgegeven. De cijfers zullen door kanselier Angela Merkel en haar ministers tijdens een bijeenkomst op woensdag worden besproken.

Merkel heeft herhaaldelijk haar beslissing van 2015 verdedigd dat de grenzen van Duitsland open moesten voor meer dan een miljoen asielzoekers, voornamelijk uit moslimlanden, en noemde het een humanitaire noodzaak. Sindsdien beweert ze echter een herhaling te willen voorkomen en probeert ze de oorzaken van de migratie weg te nemen.

Duur feestje
– Dit is een duur welkomstfeestje ten koste van de burgers, zegt Alice Weidel van Alternatief voor Duitsland. Een “stomme” opmerking, aldus minister voor Vluchteling en Integratie Annette Widmann-Mauz.

– Wie humanitaire bescherming als een feestje aanduidt, heeft er helemaal niets van begrepen, zegt Widmann-Mauz.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Integratie-investeringen voor 23 miljard euro in Duitsland vorig jaar

 1. vonpuffelen // mei 21, 2019 om 21:32 //

  Reken maar op het dubbele, ze liegen er standaard de helft af.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // mei 22, 2019 om 00:00 //

  Niet mee gerekend criminaliteit en gezinshereniging en de negatieve gevolgen op de lange termijn.

  Like

 3. Merel // mei 22, 2019 om 02:29 //

  De duitsers laten ze verrekken

  Like

 4. Geld zat in Duitsland.

  Like

 5. Dagroosje // mei 22, 2019 om 13:48 //

  Niet dat iets het heeft opgeleverd. Voorlopig, na 5 jaar, werken maar 20% van de officieel 1 miillioen, maar volgens schatting 2 millioen migranten, die sinds 2015 de grens illegaal hebben overgestoken. De rest zit te vreten van het geld van de belastingbetalers En als het niet genoeg is, dan verdienen ze hun “dagcentjes” met drugs- en wapenhandel, prostitutie, overvallen en berovingen en om maar een paar van te noemen. Ze hebben omvangrijke gebieden van groote steden al in beslag genomen waar de sharia wet wordt gehandhaafd en waar de Duitsers drie keer moeten nadenken, voordat ze hun gebied betreden.
  Ondertussen dromen ze over de dag, wanneer ze Euopa zonder slag of stoot hebben overgenomen. Het volk van Europa is ook aan het dromen, met name wat zal de volgende vacantiebestemming worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s