Nieuw

Denemarken eist permanente grenscontroles – om immigratie en moslimterrorisme een halt toe te roepen

Ter oorzake van illegale immigratie, terrorisme en criminaliteit die de EU zelf heeft ontsloten, werkt het beginsel van vrij verkeer van personen in de Unie niet meer. De permanente grenscontrole met eigen bevoegdheid over de grenzen moet weer worden ingevoerd, zo meldt de Deense regering, schrijft de DR.

Het idee achter de EU is dat er vrij verkeer tussen de landen moet zijn. Maar vanwege de enorme immigratie, criminaliteit en moslimterrorisme die zich door de EU hebben verspreid, is een permanente grenscontrole tegen Duitsland en dus ook tegen het continent opnieuw nodig.

Aldus de Deense premier Lars Lars Løkke Rasmussen.

– We moeten ervoor zorgen dat we een permanente grenscontrole hebben. We staan voor een aantal uitdagingen, zoals migratiedruk, grensoverschrijdende criminaliteit en terrorisme. Daarom moeten we als natiestaat onze grenzen controleren, zegt Løkke Rasmussen.

Rasmussen is daarom van mening dat er nieuwe Schengenregels nodig zijn, die het gezag over de grenzen terugbrengen naar Denemarken als natie.

De Deense premier wil ook dat de politie de mensen op weg uit het land kan controleren, zodat internationale criminele bendes gestopt kunnen worden.

De EU zou vrede en samenwerking in heel Europa tot stand brengen. In werkelijkheid is het andersom. Het moslimterrorisme, de massale immigratie en de immense grensoverschrijdende criminaliteit zijn alleen op grond va de EU en haar open grenzen werkelijkheid geworden. Maar nu is het genoeg, meent Denemarken.

In Zweden wordt de helft van alle inbraken gepleegd door internationale bendes die dankzij de EU het land binnenkomen. In sommige categorieën vertegenwoordigen ze bijna alle misdrijven.

Bron:

Venstre vil indføre permanent kontrol ved grænsen
Danmark vill ha permanenta gränskontroller – för att stoppa invandring och islamistisk terrorism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Denemarken eist permanente grenscontroles – om immigratie en moslimterrorisme een halt toe te roepen

  1. Ramuntxo // mei 21, 2019 om 18:15 //

    Ontwaken de denen uit hun winterslaap …. ? Of gaat het hier om een goedkope verkiezingsstunt ?

    Like

  2. Ze snappen er blijkbaar geen ene ruk van die sufkudt Denen. Open grenzen moesten er juist komen vanwege de geplande immigratie van miljoenen booslims naar heel Europa. Dat hele schengen was niets anders dan een vooropgezet plan en maar een klein onderdeel van de vervanging van het blanke ras. Ene kok, bakmetellende, zalm, blubbers en andere rukkers waren hier allemaal druk mee bezig.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s