Nieuw

Orbán: De kapitaalkrachtige “liberale maffia” probeert de wereld te misleiden dat immigratie goed en onvermijdelijk is

© European People's Party

Het is een mythe dat de immigratie naar westerse landen niet kan worden gestopt. Hongarije, Italië en de Verenigde Staten hebben laten zien dat dit inderdaad gaat, verklaart de Hongaarse premier Viktor Orbán in Kossuth Radio.

Hongarije heeft een lijnrecht tegenovergestelde kijk op immigratie dan de Zweedse regering. Op de website van de Hongaarse regering gaat elk tweede artikel over het feit dat de immigratie naar Europa moet worden gestopt. Dit terwijl de Zweedse regering van de sociaal-democraat Löfven van alle EU-landen eist dat ze nog meer immigranten uit de derde wereld ontvangen.

Deze week zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement en nu gaat de Hongaarse premier Viktor Orbán met nog een andere krachtige verkiezingsboodschap naar buiten.

– Wij eisen verandering en een Europa dat zijn grenzen te land en ter zee beschermt. We willen leiders in Brussel zien die geen immigratie willen organiseren, maar die het willen stoppen, zegt hij.

Volgens de Hongaarse leider is er momenteel een “liberale maffia”, waaronder politici, journalisten en vermeende experts, die “vol geld zitten” en de wereld ervan proberen te overtuigen dat er niets kan worden gedaan om de migratie te stoppen. Maar georganiseerd en verdeeld moet worden over de EU-landen.

Het is een gigantische zwendel, meent hij.

– Maar als blijkt dat er iets gedaan kan worden, als Hongarije de immigratie aan land stopt, als de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini hetzelfde doet op zee en als de Amerikaanse president Donald Trump besluit een muur te bouwen, dan worden deze tegenstanders van migratie behandeld als haatdragende figuren.

Orbán is daarom van mening dat de EU-verkiezingen zich handelt om zich los te breken van deze bedrieglijke immigratie-dwepende leiders. Volgens de premier krijgt het Hongaarse volk gewoonweg de “koude rillingen” als het hoort hoe EU-politici liegen over immigratie als iets goeds voor de samenleving.

Over zijn ontmoeting met de Amerikaanse president Donald Trump vorige week zegt hij dat Trump een goede zakenman is die zelfs bekend is met de Hongaarse economie. Maar waar de Amerikaanse president zich het meest bewust van was, volgens Orbán, was immigratie en de “mosliminvasie van Europa”. Blijkbaar is de Hongaarse immigratiestop zo succesvol geweest dat deze tot in de VS wordt gevoeld, schrijft MTI.

Viktor Orbán zegt ook dat Hongarije geprobeerd heeft om de goedkeuring van de EU te krijgen voor de gezinshervormingen van het land, die meer Hongaarse kinderen zouden moeten bevorderen. Maar de EU, die het demografische probleem met immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten wil “oplossen”, weigerde om enige voorafgaande goedkeuring te geven.

Bron:

A message must be sent to Brussels that the Hungarians want change
Orbán: Pengakåt “vänstermaffia” försöker lura världen att invandring är bra och oundvikligt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Orbán: De kapitaalkrachtige “liberale maffia” probeert de wereld te misleiden dat immigratie goed en onvermijdelijk is

 1. Dagroosje // mei 20, 2019 om 20:59 //

  Ik hoop dat Orban een coalitie gaat vormen met Salvini en zijn rechtse partijen, want dan maken ze kans om een sterke oppositie te kunnen vormen tegenover de volkverraders.. Ondertussen is de EP ook naar links geschoven, dus de kans dat Orban nog plaats gaat nemen in deze partij wordt met de dag kleiner. Nou nog hopen dat veel mensen in heel Europa rechts gaan stemmen om deze nieuwe, nog te vormen coalitie een ruggesteunt te geven. Dit is onze allerlaatste kans om Europa en ons zelf van de ondergang te redden.

  Like

 2. vangie1206j // mei 21, 2019 om 03:29 //

  Haha laat me niet lachen we kunnen de immigratie niet stoppen!!
  Jawel Dat kunnen we zeker laat al die dobbernegers lekker rond dobberen op de middellandse zee en zeker niet door die verdomde ngo’s laten oppikken.
  Die messentrekkende moslim hordes desnoods met militaire inzet tegen houden.
  Alle criminele buitenlanders op een ngo schip zetten en terug jagen naar Afrika en het midden oosten.
  En laten we aub het woord asielzoekers nooit meer gebruiken want dat zijn ze niet.

  Liked by 1 persoon

 3. Iedereen ziet toch wat er met zweden aan het gebeuren is… Lekker je eigen mensen laten vermoorden verkrachten en vernederen, ik gun iedereen die voor immigratie is een asielzoeker in huis (Of 5)
  Kijken wie er dan de baas is in je eigen huis.. vast jijzelf want de immigrant past zich wel aan toch!? Hahaha wie hou je voor de gek.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s