Nieuw

Onderhandelingen over het VN-migratiepact zijn geheim

Het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft nu moeten toegeven dat de zogenaamde “openbaar toegankelijke onderhandelingsrondes” in de besprekingen over het VN-migratiepact in bepaalde gevallen niet klopt. In februari was dit echter precies wat er op verzoek van de AfD werd beweerd.

De regering-Merkel had tot nu toe geprobeerd om elke kritiek op het VN-migratiepact tegen te gaan door te zeggen dat het voor elke belanghebbende partij mogelijk zou zijn geweest om de onderhandelingen over het pact te volgen en deel te nemen aan de totstandkoming ervan. Alle gesprekken over het pact waren te allen tijde openbaar voor het publiek, beweerde Merkel en haar consorten. Nog in februari was het antwoord op een parlementaire vraag van de AfD-fractie dat alle onderhandelingen ter plaatse door het geïnteresseerde publiek gevolgd zou kunnen worden. Hetzelfde antwoord werd gegeven aan de pers. Het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft ook altijd gesproken over “publiek toegankelijke onderhandelingsronden” in de VS, waarvoor alle parlementaire fracties in de Bondsdag en ook Duitse maatschappelijke organisaties waren uitgenodigd.

Nu is gebleken dat het verhaal van de naar verluidt op elk moment openbaar toegankelijke onderhandelingen uit het sprookjesboek van de regering-Merkel komt. Zoals de Duitse minister van Buitenlandse Zaken moest toegeven aan de Tagesspiegel, waren de onderhandelingsrondes slechts gedeeltelijk openbaar. Bovendien waren er, volgens het besluit van de associatieovereenkomst, veel “niet-openbare bijeenkomsten voor en na de oprichting”.

De regering-Merkel was niet bijzonder genereus met de publicatie van deze informatie. Nadat men bewust valse berichten over de geheime zittingen had verspreid, wilde de regering zich met tegenzin blootgeven. Bovendien werden concessies van de Duitse delegatie aan andere onderhandelingspartners verborgen gehouden. Volgens BuZa mag informatie over de onderhandelingen alleen in achtergrondbesprekingen en in vertrouwen aan de media worden gegeven. Pas na een verzoek om toegang tot documenten op grond van de IFG (wet op de vrijheid van informatie) heeft BuZa de interne delegatieverslagen van de onderhandelingsronden openbaar gemaakt.

Bron:

Geheimverhandlungen über den UN-Migrationspakt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Onderhandelingen over het VN-migratiepact zijn geheim

  1. antiislamnu // mei 20, 2019 om 11:48 //

    De leugen regeert maar ja wat kan je anders verwachten van dictators

    Like

  2. Alphons Mantel // mei 20, 2019 om 13:12 //

    de grootste bedreiging voor Europa zijn Merkel, Macron, dikke papzak Timmerfrans en Rutte

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s