Nieuw

Oldenburg: Bloedbad in supermarkt – Migranten slaan werknemer schedel in met een hakbijl

In een REWE-winkel in Oldenburg werd een beveiligingsmedewerker aangevallen door “onbekenden met een zuidelijke uiterlijk”. De mannen hebben het slachtoffer herhaaldelijk met een bijl op zijn hoofd geslagen om hem op een beestachtige manier te doden. Met een grotere hoeveelheid buitgemaakt geld konden de daders al vluchten voordat de politie arriveerde.

Voor de 64-jarige werknemer van een beveiligingsbedrijf was het aanvankelijk een normale werkdag. In een REWE-winkel in Oldenburg voltooide hij zijn gebruikelijke ronde laat in de avond toen hij twee “mannen” ontmoette tijdens het controleren van de toiletten. De “onbekenden” hadden besloten om de winkel te beroven. Dus verstopten ze zich in de wc-ruimte en wachtten ze op de sluiting van de winkel. De levensmiddelenmarkt is doordeweeks tot middernacht en op zaterdag tot 23.30 uur geopend. Het is niet verwonderlijk dat er op dit moment maar weinig mensen zijn in de winkel. De daders hadden gewoon op dit moment gewacht. Ze waren verrast door de beveiliger.

Zonder aarzeling gebruikten ze eerst pepperspray tegen de werknemer. Omdat ze blijkbaar vreesden dat hij ze later zou kunnen identificeren, besloten de “mannen” om de werknemer ter plaatse te vermoorden. Ze sloegen brutaal de schedel van het slachtoffer met een bijl in. steeds weer opnieuw. Pas toen de 64-jarige 64-jarige roerloos op de grond bleef, gingen de criminelen aan de slag om hun inval te voltooien.

In een kantoor hebben ze een grote hoeveelheid contant geld buitgemaakt. Ook andere medewerkers die in de weg stonden, werden aangevallen met pepperspray. Vier vrouwen tussen de 22 en 42 jaar en een 24-jarige man moesten daarna ter plaatse worden opgevangen door reddingswerkers. De bewaker is ernstig gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De twee criminelen daarentegen konden samen met hun buit in onbekende richting vluchten.

De chef van het politiebureau van Oldenburg, Johann Kühme, heeft een beloning van 5.000 euro uitgeloofd voor informatie die leidt tot opheldering van het misdrijf en tot identificatie van de daders. Informatie kan telefonisch worden doorgestuurd naar de politie op 0441/790-4115. Kort na de misdaad werden de twee vluchtende “mannen” beschreven als slank, ongeveer 1,70 meter lang en donker gekleed. Een verband met de georganiseerde misdaad is niet onwaarschijnlijk.

Oldenburg is verworden tot een echte hotspot van geweld. Onlangs nog werd een taxichauffeur in zijn eigen taxi aangevallen door verschillende migranten. De geïmmigreerde passagiers hebben eerst ruzie gemaakt en vervolgens de bestuurder op brute wijze doodgeslagen. Ook in dit geval vluchtten de daders na de aanval en zocht de politie naar getuigen.

Nog maar een paar maanden geleden veroorzaakte een agressieve moslim met een hakmes een sensatie in het stadje Witzenhausen in Noord-Hessen toen hij op de plaatselijke kerstmarkt “Allahu Akbar” riep en de bezoekers met een bijl aanviel die hij had meegenomen. Hoewel de cultuurverrijker zeer agressief en beledigend was tegenover de politieagenten, werd het incident als onbeduidend geclassificeerd omdat – niemand gewond raakte.

Bron:

Oldenburg: Blutbad in REWE-Supermarkt – Migranten schlagen mit Axt auf Mitarbeiter ein

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Oldenburg: Bloedbad in supermarkt – Migranten slaan werknemer schedel in met een hakbijl

 1. Walther Woortman // mei 21, 2019 om 01:26 //

  En het gaat maar door, elke dag vallen er doden, oh wat gaat het goed met die asielzoekers er bij.Wanneer worden ze vogelvrij verklaard.

  Like

 2. skeeter // mei 21, 2019 om 04:53 //

  Walther Woortman // mei 21, 2019 om 01:26 //
  “Wanneer worden ze vogelvrij verklaard”
  ___________________________________
  Op de dag dat je dat zelf doet, anders vergeet het maar.

  Like

 3. Mijn mening is dat moslims zelf maar eens moeten gaan voelen, waarom moeten wij (blanken) leiden onder dat kanker tuig.. laat de moslim gemeenschap er zelf maar onder leiden!! Oprotten naar julie eigen verknipte landen.

  Like

 4. De MSM begint wel af te brokkelen.
  Danny Verstraeten, welke zijn zakkende onderoog-leden liet opereren om er frisser uit te zien, zag er de laatste dagen niet zo gris meer uit, waarbij je de open wonden onder zijn ogen plots kon zien.
  Hij wil de kijker doen geloven dat hij zo zijn straf al gekregen heeft.
  Ik zie overal door, overal, nu ik weet wat voor een toneeltje die opvoeren.
  Tijdens een debat met Calvo en Jan Jambon, werd duidelijk dat die politici onderling naar elkaar lachen waarbij ze tegen elkaar zeggen: we doen het goed.
  Waar is in die debatten de democratie, wanneer partijen voor behoudt van cultuur uitgesloten worden, maar toch op de kiezerslijst staan.
  Rond de pot draaien, over de blanke genocide die door de EU-elite ontketend werd, geen enkel woord.
  Ze durven het woord islam nog niet i m’n de mond te nemen.
  Wanneer je dat niet kan als politicus, ben je waardeloos doordat je censuur aanmoedigt.
  De manier waarop de MSM-spreekt, is altijd zo dat je informatie in je kop gedram krijgt die nergens toe doet.
  Door het rare accentueren/en dicteren hopen ze de informatie-flow van je gedachten te controleren zodat je de tijd niet krijgt om aan iets anders te denken.
  Luister maar eens goed naar het desinformatie gebruik. Ze hopen dat je het debat ‘islam’ vergeet, of men wil het woord censureren.
  Ze beginnen terug veel noten op hun zang te krijgen.
  Wij zullen onze noten op onze zang laten horen in het stemhokje, gedaan met zingen dan.
  Weg met deze Marrakesh regering.
  Hij die dat pact op zijn eentje in Marokko is gaan teken maar weinig steun kreeg, snauwde zijn kiezers toe: “Ik ga bewijzen dat ik aan de goede kant van de geschiedenis sta!’
  Dat clubliefde in Brussel, gebruikt hun microfoon om zo te praten dat je niet zelf kan nadenken. Er is alleen maar ruimte om de informatiestroom aan te horen.
  Dan hopen ze dat ze je hersenen zo met informatie overladen hebben, dat je achteraf daar aan denkt, en hun rol in het verraden van ons continent vergeet.
  Maar we vergeten niet, en meer en meer werkslaven beginnen het te zien.
  Die werkslaven, werken door alsof alles goed gaat, waarbij ze geen zier geven over wat er hun kinderen en kleinkinderen te wachten staat.
  Ach, het moest je maar eens duidelijk worden dat de werkslaaf ziet hoe hij zijn hele leven uitgeperst is.
  Dan nog, zien, en negeren, want de waarheid doet pijn doordat hij de roze bubbel waar ik in leef stuk prikt, en daar heb ik bang voor.
  Dat duidelijk wordt hoe waardeloos ik werkelijk ben.

  Tja, all uw vertrouwen in de staat leggen en stoppen met nadenken.
  En zo groei je op.
  Je kan niet zelfstandig denken, je kan geen conversatie aangaan, je kan niet luisteren naar andere ideeën, je kan alleen maar zeggen: “Voor die zever heb ik geen tijd.”
  En uw kinderen?
  (stilte)

  Like

 5. Yvonne // mei 21, 2019 om 11:34 //

  het heeft werkelijk niet met Merkel en haar wees welkom beleid te maken hoor
  en die domme grietjes en vrouwen met hun spandoeken vluchtelingen welkom

  Like

 6. Fred Schrijvers // mei 22, 2019 om 17:28 //

  Met een Hakbijl, mijn inziens is een bijl toch altijd om te hakken….,dus een pleonasme….

  Like

 7. Bulldog // mei 23, 2019 om 11:03 //

  Het woord moslim is niet genoemd.
  Alleen migranten, maar dat zijn wij ook wanneer wij verhuizen naar het buitenland. Je hebt ook Roemenen, Bulgaren en andere donkere types in het Oostblok. Asielzoekers zag ik niet staan, hoeft niet zo te zijn. Natuurlijk denkt iedereen er wel aan omdat er veel media aandacht naar gaat. Ongeacht afkomst elk land worden overvallen gepleegd en niet alleen door buitenlanders. Beesten heb je overal onder mensen. Alleen van veel weet je het niet dat ze het zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s