Nieuw

Is de vluchtelingenpolitiek vagina-gestuurd?

Waarom zijn het altijd hoofdzakelijk vrouwen die zich op politiek en sociaal vlak voor de in grote aantallen mannelijke ‘vluchtelingen’ inzetten?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Is de vluchtelingenpolitiek vagina-gestuurd?

 1. Johan P // mei 20, 2019 om 22:11 //

  Waarom? Het is niet meer dan logsich en is voor een goed deel biologisch.
  Vrouwen zijn ge-evolueerd op een manier die hen de beste kans op gezond nageslacht zou opleveren. Dat betekent dat ze voor een groot deel seksueel aangetrokken worden door alpha-mannetjes. Doordat de westerse samenleving steeds meer verwijfd is geraakt en de westerse mannen wordt aangeleerd niet langer mannelijk te zijn kijken vrouwen nu om naar de meer aggressieve indringers.
  Feitelijk is het door de geschiedenis heen al diverse keren bewezen; zodra een cultuur een goed deel van de macht aan vrouwen overhandigt raakt die in verval.
  Slechts als de westerse man zijn trots hervindt en weer op gaat treden als beschermer zal deze trend weer omslaan.

  Men kan in de geschiedenis ook zien dat het ALTIJD zo is dat vrouwen (in het algemeen, statistisch) de zijde van de sterkste man kiezen. Bij oorlogen is het dan ook normaal dat vrouwen van de verliezende partij in grote getale met de overwinnaars gaan heulen. Dat is niet iets wat ‘zomaar’ gebeurt, dit is biologisch zo bepaald

  Liked by 2 people

 2. vonpuffelen // mei 21, 2019 om 13:19 //

  De elites hebben niet voor niets het stemrecht voor de dames een eeuw geleden ingevoerd.
  Anders had het nog 5 eeuwen geduurd voordat de NWO een feit was, nu maar 1 eeuw.

  Like

 3. Ik zou zeggen dat de vluchtelingen politiek ‘kut’-gestuurd is.
  Ik begin een kut langzamerhand als een totalitair controle-regime te zien.

  Like

 4. Daywalker // mei 23, 2019 om 02:24 //

  We zijn niet allemaal refugees-loving politiek correcte soepkippen.
  Ik ben een vrouw en ik haat zulke domme, naïeve dozen. 🤮
  En God, wat haten zij mij.
  Zo leuk om ze te triggeren en te trollen 🤣🤣🤣

  Er zijn inderdaad meer vrouwen dan mannen die zo zijn. Maar verder dan geslacht zijn er NUL overeenkomsten.

  Dus enerzijds voel ik me niet eens aangesproken als er gezegd wordt ” er zijn meer vluchtelingknuffelende vrouwen dan mannen” want a: ik vind dat zelf ook, het is gewoon waar en b: het staat ZO ver van mij af dat het niet op mij betrekking heeft.

  Maar het kan me wel ergeren dat they do make us all look bad. En nogmaals, alleen een geslacht delen is voor mij geen reden om te spreken van “us”.
  Maar het zit nou eenmaal in mensen om te categoriseren en generaliseren. Instinctief. ( wat ook logisch is en zorgt voor overzicht en veiligheid.)

  Iedereen heeft dat, ik ook. Daarom zal ik ook nooit zo’n domme trut zijn die denkt dat het een goed idee is om met 6 Afghanen uit te gaan en dan verkracht wordt. Nope. Never nooit niet

  Maar jezelf generaliseer je niet. Zelf spreek je over “us” met mensen die gelijkgestemde moralen en gedragingen hebben.

  Ik kots van islam, van werkschuw “vluchtelingen” tuig, van verkrachtend, stekend, misdadig, kansloos, good-for-nothing ongenodigd low iq kutvolk.

  Ik moet zeggen dat ik zelf veel vrouwen ken die er precies zo over denken. Gelukkig. Maar goed, met die domme linkse trutten ga ik ook niet om natuurlijk.
  Ze zijn wel allemaal Rotterdammers net als ik. ( En ja natuurlijk generaliseer ik in dit geval zelf ook 😄) Wij zijn toch echt uit ander hout gesneden dan islamsterdammers.

  Ik ben trouwens altijd al zo geweest. Al sinds ik klein was en islam leerde kennen door klasgenootjes ergerde ik me aan de domheid ervan en hoe ze Over dieren denken en deze behandelen.

  Mijn domme linkse vader was vroeger actief lid van de COMMUNISTISCHE partij Nederland. ( echt TE erg gewoon )
  Ik was heel klein ( 4 of 5 ) en hij nam me wel eens mee naar bijeenkomsten.

  Maar die indoctrinatie werkt niet bij mij. Ik heb dat Rotterdamse wie-hier-niet-hoort-moet-opk*nkeren-gen. ( heeft een generatie overgeslagen )
  Nurture never ever beats nature.
  😄😄😄

  Voor wie echt wil kotsen en zich SUPER ergeren aan kansloze huppeltrutten, kijk dit:

  ( deze mensen hebben bloed aan hun handen )

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s