Nieuw

Honderden Afrikaanse soldaten van Frans Timmermans bezetten vliegveld Charles de Gaulle in Parijs

Gisteravond. Ze eisten een stop op uitzettingen. Welke? Franse paspoorten, uitkeringen, villa’s en blonde vrouwen omdat ze hun eigen lelijke junglebitches in Afrika hebben achtergelaten.

Het zijn arme vluchtelingen:

Als ze gele hesjes aangehad zouden hebben dan had de Franse politie ze nu helemaal aan stukken geschoten en het vliegveld in een gaskamer veranderd.

De luchthaven zou zijn gekozen vanwege de nabijheid van de stad Le Mesnil-Amelot, die een administratief detentiecentrum heeft.

Een migrant, die vandaag aan het protest heeft deelgenomen, waarschuwde dat er meer acties zouden volgen.

“We hebben vandaag Air France als doelwit genomen en andere acties zullen volgen,” vertelde hij Le Parisien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Honderden Afrikaanse soldaten van Frans Timmermans bezetten vliegveld Charles de Gaulle in Parijs

 1. Liesbeth Keesmaat // mei 20, 2019 om 10:51 //

  Laat die Afrikaanse soldaten het privé huis en de bezittingen van Timmermans zelf bezetten! Kijken of hij dan nog zo blij is met zijn idiologieën en z’n diversiteitsbeleid?? Hij heeft het bewust geweten en deze idioterie laten ontstaan!!
  Daarom moeten wij als Nederlands Volk op 23 Mei a.s. Tegen het Europees parlement stemmen, TEGEN DE EU!!!! Anders kunnen we GROTE ELLENDE en GEVAREN verwachtten en zijn wij ons Land kwijt
  Zoals we die altijd gehad hebben!!!!!!

  Like

 2. Liesbeth Keesmaat // mei 20, 2019 om 10:51 //

  Laat die Afrikaanse soldaten het privé huis en de bezittingen van Timmermans zelf bezetten! Kijken of hij dan nog zo blij is met zijn idiologieën en z’n diversiteitsbeleid?? Hij heeft het bewust geweten en deze idioterie laten ontstaan!!
  Daarom moeten wij als Nederlands Volk op 23 Mei a.s. Tegen het Europees parlement stemmen, TEGEN DE EU!!!! Anders kunnen we GROTE ELLENDE en GEVAREN verwachtten en zijn wij ons Land kwijt
  Zoals we die altijd gehad hebben!!!!!!

  Like

 3. Horatius // mei 20, 2019 om 11:01 //

  Een voorproefje wat ons nog te wachten staat bij een ongewijzigd beleid na de EU-verkiezingen.

  Dit zijn geen asielzoekers maar uiterst militante Afrikanen die geen middel zullen schuwen om gezamenlijk met de moslimpopulatie hier de macht over te nemen.
  Frans Timmermans zal deze Afrikanen maar al te graag willen inlijven in het binnenkort op te richten Europese leger om ieder verzet tegen het omvolkingsproces op zeer hardhandige wijze de kop in te drukken.

  Like

 4. templars2017 // mei 20, 2019 om 11:48 //

  De maatschappij is volledig aan het verzuipen, dit fenomeen is te danken aan het beleid dat opgelegd wordt in een gecreërde angstcultuur voorvloeiend uit het politiek correct zijn….
  De elite heeft hun visie ,wat niet per sé de visie is van iedereen……
  het wordt in stand gehouden door het in slaap houden van de meesten, het is gewoon hopeloos om te pogen de slapenden wakker te maken….
  Het is echter noodzakelijk om je eigen kring te voorzien van de nodige voorzieningen ,deze situatie zal nooit meer worden wat hij was, op de politiek hoeft niet gerekend te worden,die hebben hun agenda ,zorg daarom om je eigen mensen veilig te stellen.
  Dit is reeds zoveel maal gezegd doch als het scheef gaat zal je tegen hen verantwoording moeten afleggen, niet aan de politiekers.
  De keuze ligt dus bij hen die de verantwoordelijkheid opnemen ,ook al wordt je er voor aanzien en beoordeeld een fantast te zijn die overal complotten ziet die er volgens velen niet zijn.
  De realiteit overstijgt altijd de fantasie, doe gewoon wat je instinct influistert, neem de verantwoordelijkheid om te willen zorgen voor al wat je lief is …..
  Niets doen is geen optie, daarvoor zitten we al veel te diep, het geeft een goed gevoel als je weet dat je klaar bent om niet verwachte situaties het hoofd te kunnen bieden.
  Vergeet nooit ” het kwaad kan enkel bestaan als goede mensen niets doen”, vraag jezelf eens af waar jij behoort, vraag jezelf eens af ,kijk ik weg en minimaliseer wat er gebeurt of kijk ik door een realistische bril en bereid me voor voor mezelf en voor diegene die me nauw aan het hart liggen?
  De keuze is aan elk van ons…….

  Like

 5. En ze zijn niet af geschoten vanwege terreur dreiging? En ja ik ga zeker voor een anti Europa partij. Maar helaas zijn er te weinig stemmers. En die gaan stemmen zijn meestal de linkse stemmers. Rechtse stemmers laten zich wat dat betreft steeds in de zak schijten.

  Like

 6. Gladiator // mei 21, 2019 om 01:42 //

  Degene die nog steeds geloofd dat stemmen ook maar enig doel heeft zal WEDEROM bedrogen uitkomen en netjes en zoals altijd weer voor 5 jaar de “wacht” in gaan!!!

  Toon me nu eens eindelijk 1x aan dat stemmen op iets of iemand ooit een doel heeft gehad of eigenlijk sterker nog VERANDERING heeft gebracht.

  Degene die gaat stemmen vindt dit gewoon een simpele en eenvoudige manier om er eens “werk” van te maken en het is ook nog eens GEMAKKELIJK nietwaar!!!???

  Bedenk wel eventjes het volgende en dit is een heel erg oud gezegde namelijk:

  “zachte heelmeesters maken stinkende wonden” en ik kan u verzekeren dat deze wonden zúllen gaan stinken!!!

  Dit lost niemand meer op met stemmen, daarvoor zijn we al veel te ver heen!!!!
  Stel dat “het volk” komende dagen MASSAAL rechts, of anti Europa of anti immigratie of voor grenzen dicht stemt of natuurlijk beter nog voor alle 4….hoe lang denken jullie dat het dan zal gaan duren eer deze gigantische puinhoop welke is aangericht door “onzer aller regeringen” weer is opgelost cq is teruggedraaid!!???

  Als ik jullie was, en ik doel nu op iedereen die gaat stemmen en DUS weer meewerkt om dit totaal verrotte systeem in stand te houden, zou ik maar ervoor gaan zorgen dat ik een behoorlijke voorraad water, voedsel, brandstof, noodonderdak, en VOORAL veel wapens welke jullie dan ook graag GOED veilig kunnen bedienen!!!

  Deze EU gaat kei- en keihard tegen de muur en erg lang duurt het met grote zekerheid niet meer maar oké, gaan jullie maar stemmen dan ga ik door met hetgeen ik hier genoemd heb!!

  En zou er iemand op het ongelooflijk idiote idee komen om zich eventueel toch eens heel langzaamaan aan te sluiten bij een groep die een heel erg klein beetje verder denkt en kijkt dan hun neus lang is……………..dan…..ehhhhhh…..iendien serieus dan welkom natuurlijk!!

  Maar ik denk……nee laat ook maar!!!

  Slaap zacht, droom zoet en tja, jullie regering waakt over jullie…..

  Zo, nou, dit is werkelijk om je dood te lachen..

  Gladiator

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Honderden Afrikaanse soldaten van Frans Timmermans bezetten vliegveld Charles de Gaulle in Parijs – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s