Nieuw

Geheel volgens zijn verkiezingsbeloften – Trump dreigt met genocide op Iraanse volk terwijl de immigratie alle records verbreekt

Trump dreigde op twitter Iran te beëindigen. Dat gaat niet zonder grootschalige uitroeiing van de mensen die daar wonen.

Ze staan daar dan wel geen degenerate cultureel marxistische uitingen toe als voorleesmiddagen door dragqueens aan peuters, maar dat maakt niet dat het geen mensen zijn die daar wonen.

Het lost wel in één klap het nu al jaren aanhoudende gezeik van islamkritisch politiek correct rechts over de hoofddoekjes op. Schiet ze allemaal maar dood. Dan zijn er ook geen hoofddoekjes meer.

Vorige week werd ons de eerste false flag voorgehouden, Iran zou olietankers in de territoriale wateren van Verenigde Arabische Emiraten hebben aangevallen. Die ayatollah’s mogen dan gek zijn, suïcidaal zijn ze niet. Dus dat is lariekoek.

Gisteren zou er een raket zijn afgeschoten op de ambassade van de VS in Irak en die raket zou vanuit gebied van een door aan Iran gelieerde militie gekomen zijn.

Nou lijkt mij dat de dagelijkse gang van zaken in Irak dat er raketten heen en weer geschoten worden sinds de VS daar democratie en mensenrechten gebracht heeft, maar normaal is dat hier geen nieuws.

Er wordt naarstig een aanleiding gezocht om de boel te kunnen escaleren en er lijkt geen weg terug meer te zijn.

Laten we eens wat oude tweets van Trump bekijken:

Trump is verzopen in het moeras dat hij beloofde te gaan bestrijden en wordt aangestuurd door het enige land dat belang heeft bij nóg een genocide in het Midden-Oosten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Geheel volgens zijn verkiezingsbeloften – Trump dreigt met genocide op Iraanse volk terwijl de immigratie alle records verbreekt

 1. Allemaal voor opgezet door Trump zodat hij kan aanvallen. Blijkbaar denkt hij nog steeds dat China en Rusland dan blijven toe kijken. Hopelijk zijn die landen dan wel zo verstandig om Amerika te nuken en ons met rust laten. Blijkbaar zijn de Amerikanen zo dom om die man nog te laten zitten. Elke andere president had allang een kogel mogen verwachten. Echt die eikel spoort totaal niet.

  Like

 2. vonpuffelen // mei 20, 2019 om 19:30 //

  “Alle records verbreekt”, maar niet voor Europese bleekscheten helaas.
  De Nederlandse zetbaasjes in Den Haag zijn in dit soort getreiter ook erg goed.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7048611/British-marketing-manager-visiting-girlfriend-deported-life-moving-text.html

  Like

 3. jtprf // mei 20, 2019 om 19:57 //

  het is niet DIE eikel in bijzonder, maar de achterban. Trump is net zoals alle andere voorgangers, een puppet. Ik heb nooit in die Amerikanen vertrouwd, dé moraal ridders bij uitstek. Het kwaad komt van binnen uit, wat de meesten niet zien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s