Nieuw

Flikker deze architect maar van zijn eigen flat

Deze misdaad tegen de menselijkheid staat in Guandu, Kunming, Yunnan, China.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Flikker deze architect maar van zijn eigen flat

 1. themis // mei 20, 2019 om 23:17 //

  Wat n nachtmerrie: dit zijn een soort enorme leg-batterijen, maar dan voor anonieme loonslaven en belastingbetalers. Nou zijn chinezen wel heel anders dan wij. Misschien vinden zij dit wel lekker overzichtelijk. Is dit niet weer een van Rem Koolhaas’ dystopsiche creaties? Want daar zijn die chinezen ook gek op: hoe groter en onmenselijker, hoe beter, kennelijk.

  Liked by 1 persoon

 2. vonpuffelen // mei 21, 2019 om 10:53 //

  China is de NWO try-out voor het westen.

  Liked by 1 persoon

 3. Peter // mei 22, 2019 om 02:49 //

  Owee ,die Trump,als hij die Chinezen in de weg zit, dan klimt links gelijk in de gordijnen.

  Like

 4. Ron Long // mei 22, 2019 om 15:01 //

  Je kan veel zeggen over gruwelijk flatgebouwen in elk geval heb je niet de nederlandse stijl woningnood.. Ik heb zelf lange tijd in zulke flats in Moskou gewoond. Niet altijd leuk, maar beter dat dan dat je permanent in betalingsproblemen komt wegens exhorbitant hoge huren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s