Nieuw

Eindelijk: Italië heeft de”Sea-Watch 3″ in beslag genomen

Vier dagen na het oppikken van 65 mensen uit een rubberboot voor de Libische kust hebben de Italiaanse autoriteiten het NGO-schip “Sea-Watch 3” in beslag genomen. Eindelijk is het mensensmokkelschip nu aan de ketting gelegd en hopelijk blijft het aan de ketting. Alleen zo kan het moeras van de mensensmokkel over de Middellandse Zee drooggelegd worden en kan de illegale immigratie van indringers met een overwegend onduidelijke identiteit worden ingedamd.

Tagesschau.de bericht:
Vier dagen na de redding van 65 bootvluchtelingen door de Duitse hulporganisatie “Sea-Watch” hebben de Italiaanse autoriteiten hun schip in beslag genomen en de migranten aan land gebracht. De Italiaanse financiële recherche heeft zondag de “Sea-Watch 3” in de Italiaanse wateren gearresteerd.

De 47 migranten aan boord werden met motorboten naar het eiland Lampedusa gebracht.

Het feit dat de migranten aan boord van de “Sea-Watch 3” door Italiaanse functionarissen naar het eiland Lampedusa ten zuiden van Sicilië werden gebracht, zou Salvini alleen uit reportages op de televisie hebben vernomen. Hij vroeg vervolgens wie in de regering deze beslissing tegen zijn uitdrukkelijke opdracht in had genomen. Vicepremier Luigi Di Maio van de populistische Vijfsterrenbeweging, die met de Lega regeert, antwoordde dat het essentieel was om de passagiers van een in beslag genomen schip aan land te brengen.

Bron:

Endlich: Italien beschlagnahmt „Sea-Watch 3“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Eindelijk: Italië heeft de”Sea-Watch 3″ in beslag genomen

 1. themis // mei 20, 2019 om 12:35 //

  Dit lijkt er op dat Salvini wordt tegengewerkt

  Like

 2. Alphons Mantel // mei 20, 2019 om 13:08 //

  hen afzetten in Tunesie en Marokko was goedkoper en beter geweest

  Like

 3. Eindelijk maar maaaanden telaat is dat wrak van deze mensen smokkelaars in beslag genomen. nu nog de totale bemanning van deze seawatch 3 veroordelen voor mensen smokkel en jaren de bak in. In Italië natuurlijk.

  Like

 4. antiislamnu // mei 20, 2019 om 22:39 //

  Bravo naar de schroothoop er mee

  Like

 5. skeeter // mei 21, 2019 om 00:40 //

  antiislamnu // mei 20, 2019 om 22:39 //
  Bravo naar de schroothoop er mee.
  ______________________________
  Inclusief de bemanning aub

  Like

 6. Je moet het maar kunnen uitlegen. Mensen Ginter gaan zoeken. Dan zeggen dat ze in rubber bootje zaten. En ze het land inbrengen. Toeval dat ze er zoveel vinden daar geloven wij allang niet meer in. Nu ze nog veroordeeld krijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s