Nieuw

Zwitserse vrouw 6 keer verkracht door asielzoekers

Maandag moesten twee asielzoekers uit Eritrea zich voor de rechtbank van Frauenfeld verantwoorden. De 23- en 19-jarige mannen werden volgens de Thurgauer Zeitung beschuldigd van een lange lijst van misdaden, waaronder meerdere verkrachtingen.

In mei 2018 zou de verdachte een 44-jarige vrouw hebben gedwongen zes keer geslachtsgemeenschap te hebben. Volgens de aanklacht hebben de twee Eritreeërs de vrouw benaderd op een parkbank in Frauenfeld. Het resultaat is dat ze samen alcohol en cannabis gebruikten. Volgens de officier van justitie zou er ook cocaïne gebruikt kunnen zijn.

Later volgde de vrouw de twee mannen naar hun kamer in een gedeelde flat. Daar werd ze tegen hun wil door de twee mannen van haar kleren ontdaan en vervolgens om de beurt verkracht. De 44-jarige probeerde zich eerst te verdedigen, later huilde ze alleen maar. De asielzoekers hielden de vrouw in bed. Zelfs toen ze naar het toilet wilde gaan. Pas nadat ze wanhopig in bed had geplast, lieten de mannen haar gaan.

De twee verdachten ontkennen de misdaad. Alles gebeurde volledig vrijwillig, zeggen de mannen in de rechtbank.

De mannen zitten al enkele maanden in voorarrest. Ze zouden steeds weer opgemerkt worden. Ze gaan steeds weer de confrontatie aan en vallen bewakers aan, verbrijzelen ramen of stichten brand. De verdachten geven hun negatieve detentiegedrag toe.

Het Openbaar Ministerie eist een uitzetting uit het land en vraagt ook om een gevangenisstraf van drie jaar en zes maanden voor de oudere en twee jaar en twee maanden voor de jongere. “Ze zijn meedogenloos en kiezen hun slachtoffers bij toeval’, citeert de krant de aanklager.

Bron:

Schweizerin 6-mal von Flüchtlingen vergewaltigt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Zwitserse vrouw 6 keer verkracht door asielzoekers

 1. Ze leren het ook nooit.

  Like

 2. antiislamnu // mei 19, 2019 om 16:47 //

  Merkel en consorten zijn gewoon parasieten van het ergste soort zij vermoorden hun volk van binnenuit.
  Hoop dat ze ooit nog eens ter verantwoording geroepen worden

  Like

 3. skeeter // mei 19, 2019 om 19:47 //

  ” De vrouw volgde…..” zijn ze nu echt zo naief of is dit een verdraaid verhaal?

  Like

 4. Feniks // mei 19, 2019 om 20:04 //

  Rob Jetten, prototype van een Rioolpoliticus

  Like

 5. Ja waarom ga je als vrouw mee met dat soort figuren, tja dan vraag je er ook wel een beetje om he. Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

  Like

 6. Gladiator // mei 21, 2019 om 01:54 //

  @JM,

  Dit commentaar van u raakt kant nog wal.

  Maar oké, het is wel gemakkelijk natuurlijk om zo’n stomme onzin hier neer te plempen, heel wat makkelijker dan de ware schuldigen op te pakken en te berechten wat voor mij eigenlijk al lang niet meer nodig is!!!

  Beste, dit is niemand anders schuld dan onze regenten, de MSM en natuurlijk en nu komt ie!!!
  het zionistische krapuul……

  En we kunnen nu wel blijven kankeren op bijv ene Jetten wiens naam ik liever niet in mijn mond neem of Trutje, of Timmerfransje echter we weten hier allemaal verdomd goed dat dit absoluut geen zoden aan de dijk zal zetten.

  Maar als binnenkort TSHTF losgaat dan weet ik wel wat te doen, ben daar maar zeker van.
  Waar ik woon is het nog redelijk rustig met dat cultuurpareltuig echter ik begin er wel steeds meer waar te nemen dus kan ik in principe beginnen vanuit mijn woonplaats en dan natuurlijk in volle vaart richting den Haag want ik ben verzot op hoofdprijzen en daar wil ik er dan héél veel van!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s