Nieuw

Vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans: We zullen de monoculturele volkeren in Europa uitroeien

“Monoculturele staten moeten verdwijnen, massale immigratie van moslimmannen is een middel om het doel te bereiken”, zegt iemand die na 26 mei de toekomst van Europa zou kunnen bepalen. Frans Timmermans, vice-voorzitter van de EU-commissie en belangrijkste kandidaat van de sociaal-democratische fractie voor de EU-verkiezingen, antwoordt in het ZDF-programma “Schlagabtausch” van 16 mei op de vraag of de islam tot Europa behoort: “Sinds 2000 jaar al”. En het publiek, met dezelfde “kennis” gezegend, applaudisseert. Omdat ze niet weten wanneer de islam daadwerkelijk is ontstaan, noch dat er hier een buitengewoon gevaarlijk individu op het podium staat.

Timmermans medekandidaat om de aan ernstige “ischias” lijdende jarenlange voorzitter van de EU-commissie Jean-Claude Juncker op te volgen, Manfred Weber, blaast op dezelfde toeter: “De islam behoort tot Europa”. De vice-voorzitter van de CSU en topkandidaat voor de Europese Volkspartij (EVP) begrenst deze echter tot het volgende: “Maar hij is niet constitutief voor de fundamentele waarden op dit continent”. Immers, heeft deze nog slecht een paar honderd jaar geleden tegen de invasie van de muzelmannen en tegen hun onderwerping gestreden. Nu laat Europa voor hen graag de ophaalbrug vallen – en offert het zijn waarden aan hen op.

In slechts twee weken zullen we dus bijzonder vooruitziende mensen als toekomstige besluitvormers voor het Europees Parlement kiezen. Wie de agenda van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van Nederland, Timmermans (58), kent, zou van afschuw moeten beven voordat hij zijn kruisje plaatst: de invoering van de CO2-belasting, een belasting op kerosine, het verbod op korteafstandsvluchten, de samenwerking met de Groenen en links, die massale immigratie eisen, en zijn heel eigenzinnige visie op de invasie van asielzoekers: “Afrika zal naar ons toe komen en opeisen wat het verdient – een eerlijk deel van de welvaart in de wereld”, zijn peanuts in vergelijking met waartoe hij in een toespraak op het EU Fundamentele Rechten Colloquium in Brussel in oktober 2015 opriep: de “diversiteit van Europa en de multiculturele diversiteit” door migratie en immigratie te accepteren. Als deze ontwikkeling zou worden geweigerd, “zou Europa geen plaats van vrede blijven”.

Hij riep de leden van het Europees Parlement ondubbelzinnig op om hun inspanningen op te voeren om het proces van implementatie van “multiculturele diversiteit” in elk land wereldwijd te versnellen. Volgens Timmermans berust de toekomst van de mensheid niet langer op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur. De huidige conservatieven, die hun eigen tradities waarderen en een vreedzame toekomst voor hun eigen gemeenschap willen, refereren aan een “verleden dat nooit heeft bestaan” en kunnen daarom de toekomst niet dicteren. De Europese cultuur en het Europese erfgoed zijn slechts sociale constructies, en iedereen die het tegendeel beweert, is bekrompen. Europa is altijd een continent van migranten geweest. Volgens hem “zullen de monoculturele staten verdwijnen”.

De massale immigratie van moslimmannen naar Europa is een middel om dit doel te bereiken. Geen enkel land mag ontsnappen aan de onvermijdelijke omvolking, veelmeer moeten immigranten ertoe worden aangezet om “zelfs de verste uithoeken van de wereld te bereiken om ervoor te zorgen dat er nergens meer homogene samenlevingen overblijven”. De toekomst van de mensheid berust niet langer op individuele naties of culturen, maar op een gemengde supercultuur. Daarom moet de “multiculturele diversiteit” voor elke natie wereldwijd worden versneld en moeten “monoculturele staten” worden uitgeroeid. Timmermans eiste duidelijk en ondubbelzinnig dat de Europeanen uit hun nationale soevereiniteit en de “vervelende prehistorische natiestaat” werden verdreven (…) Wie insinueert dat hij vastbesloten is “de homogeniteit van de volkeren te vernietigen, heeft absoluut gelijk. Dat is precies wat ik van plan ben te doen”.

Naast de Macrons, Merkels, Webers en Soros is deze Timmermans een van de gevaarlijkste wegbereiders van het islamitische fascisme! Hij is de meest perfide doodgraver van de Europese naties. Met zulke verraders van de waarden van verlichting, vrijheid, gelijkheid tussen mannen en vrouwen, humanisme en pluralisme, die de islamisering vooruitstuwen, installeren we hier sneller de omstandigheden die in het Midden-Oosten en Afrika heersen en veranderen we onszelf sneller in een kalifaat dan gevreesd. Deze man dom noemen omdat hij veronderstelde dat de islam al 2000 jaar deel uitmaakt van Europa, is uiterst naïef.

Bron:

Vizepräsident der EU-Kommission: Wir werden monokulturelle Völker in Europa ausradieren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans: We zullen de monoculturele volkeren in Europa uitroeien

 1. Deze tekst gelinkt net in Anti White Race rubriek v studie en citeren.
  Dit is gewoon crimineel, Deze blanke EU politicus, Frans Timmermans, vice-voorzitter van de EU-commissie en belangrijkste kandidaat van de sociaal-democratische fractie voor de EU-verkiezingen

  is een Fundamentalistissche Marxist of hij is voor miljarden dollars omgekocht en omhoog getild door de Jihadistische Soldaten van Islam wereldwijd. Dit laatste is waarschijnlijker omdat mensen vaker zo denken na omkoping. En overal ter wereld koopt men zulke losers om ok om het politieke en media klimaat te manipuleren.

  Europa is ziek geworden door EU maffia die Anti Blanke Ras is. Het zijn rasverraders,

  Ok die hele immigratie is een Varkenscyclus dus na de hausse komt een BLOODY CRASH, zeker voor 2083.

  lachen TIP Google: Superstormen 2040
  (vb heel schilderswijk verzuipt erna) haha

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // mei 19, 2019 om 21:29 //

  Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.
  ______________________________________________________________________
  Wel heel erg lullig als je zulke haat en geweld uitnodigende artikels over zulke valse honden hier neer plempt.

  Like

 3. Hij is gek, gevaarlijk. Meneer bedreigt / chanteerd eventjes het Nederlandse volk op twitter.
  Fuhrer Fransie!

  Liked by 1 persoon

 4. @skeeter // mei 19, 2019 om 21:29

  Het artikel geeft een weergave van een nieuwstijding. Als je je uitgenodigd voelt tot geweld moet je bij de hoofdrolspelers klagen die de veroorzakers van dit schrijven zijn.

  Like

 5. Gladiator // mei 19, 2019 om 22:18 //

  @allen,

  Dit vieze vuile leugenachtige en totaal onbetrouwbare zwijn doet echt helemaal niets anders als………….HOOGVERRAAD PLEGEN!!!!!!!!!

  Edit Rommel: Niet doen

  Wat ik nog veel erger vind dan hetgeen dit stuk stront uit zijn bek kotst is ……………..dat de TOTALE Nederlandse AUTOCHTONE bevolking van echt helemaal NIETS weet!!!

  Onbegrijpelijk hoe weinig de gewone mens weet.
  Vandaag gepraat met mensen en het over een verschrikkelijk simpel iets gehad echter wat wel een gigantisch effect zou kunnen hebben….namelijk dat FRANKRIJK al een klein half jaar wekelijks in de FIK staat…..

  Ze keken me aan als zombies en hun enige opmerking was “oh, dat met die gele hesjes” en dat was het!!! Ze wisten werkelijk helemaal nergens van!!!

  Zo, nog vragen!!!

  Welterusten,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 6. Dagroosje // mei 19, 2019 om 23:54 //

  Tijdens zijn buitenlandse campagnevoering wordt hij door de kommunisten vereerd of hij een messias of zelf God is, terwijl hij in zijn toespraken als kip zonder kop praat, vol tegenstrijdigheden. Volgens mij heeft hij zelf niet eens meer in de gaten in welk soort gevaarlijke wegen hij zich beweegt. Er moet ook een duistere macht achter hem staan die hem voorwaarts duwt en hem voorziet met tekst, geld en materiaal om de wereld in een versnelde tempo richting het ravijn laten bewegen. Als de pleuris in Europa uitbreekt, zal hij met de rest van de politieke doodgraver, volk, land en continentverraders al op een luxe eilandt zitten.

  Overigens, als het gaat om gebrek aan kennis of intelligentie staat het Nederlandse volk niet alleen. Kennelijk hoef je alleen maar kommunist te zijn om je IQ op zijn laagste stand of helemaal niet te gebruiken. Dit is helaas kenmerkend voor heel Europa als niet voor de hele wereld.

  Timmermans is echt krankzinnig aan het worden. Als hij de macht gaat grijpen, zal Hitler in zijn schaduw verdwijnen. Het verschil zou alleen zijn, dat dit keer de dodelijke pijlen op ons gericht zullen zijn.

  Liked by 2 people

 7. Ik probeer zoveel mogelijk mensen te informeren over agena 21 en agenda 2030 van de VN.
  Deze agenda’s zijn de reden van de grpptste ellende in dr wereld.
  Klimaat leugen, migratie probleem, gender doctrine, enz enz, enz
  Kijk om te beginnen de video ‘DAVID ICKE OVER AGENDA 21 EN DEPOPILATIE’.
  Zoek daarna zelf nog maar eens verder.
  Bv Ann Bressington, parlementslid on Australie. Als je dit bekijkt zie.je de verbanden met wat het tuig dat zich nu politici noemt allemaal doet.
  Dit gaat zelfs door tot gemeente niveau.

  Liked by 2 people

 8. Dagroosje // mei 20, 2019 om 09:30 //

  De grootmachten zullen deze marionetten en onbenullen die zelfs bereid zijn om hun eigen faimilie op te offeren, het euwige leven in het paradijs beloofd hebben, net als allah doett voor de jihadisten. In feite kunnen ze deze beesten een hand geven..

  Liked by 1 persoon

 9. Strike // mei 20, 2019 om 12:04 //

  Hij importeert juist een mono-cultuur……die man is een gevaarlijke gek?

  Like

 10. Willem // mei 20, 2019 om 12:25 //

  Hij noemt zichzelf ook feminist. Feminisme en islam lijken ook ineens samen te gaan. Wat een illusie, vrouwen hebben de helft rechten als mannen in de islam, maar het feminisme levert hun zwaar bevochten rechten zonder slag of stoot over aan de islam, want onze leider Frans wil meer diversiteit, lees islam. En er is geen andere cultuur meer mono dan islam. Deze man is echt een ramp, die mag nooit president worden, incompetent, naief, inderdaad levensgevaarlijk.

  Liked by 2 people

 11. templars2017 // mei 20, 2019 om 14:25 //

  Die vent is een belichaming in het woord van de intentie die heerst binnen de elite.
  Wij worden uitgerangeerd , de vraag waarom? wordt niet beantwoord.
  dat de islam tot Europa hoort is een grote flagrante leugen die enkel kan bestaan als niemand weet wat er echt achter steekt.
  Zoals hier reeds is vermeld ,de mensen weten niet veel meer van hetgeen ze zouden moeten weten, wel weten ze wat er hen ingelepeld wordt op T.V. (voor de buis met een pilsje in de hand manipuleert men het ganse land)
  Dat het over gemanipuleerd voeren gaat van de gedachten van de elite weten ze dus ook niet…
  In de tijd van de technologie heeft de technologie het rationeel denken het zwijgen opgelegd, ze laten het denken over aan anderen of aan de pc , dat is hetzelfde of je te onderwerpen aan een dictatuur ,wat gezegd wordt op de gevestigde lichamen is de waarheid ,ook al proberen zovelen aan te tonen dat het leugens zijn, we zijn echt beland in een Orweliaanse wereld waar goed slecht is en slecht goed.
  Jammer voor hen die niet willen zien of horen ,zij zijn het eerste slachtoffer .
  Het is zinloos om ze dingen te willen leren ,helaas wordt de leraar aanzien als een fantast.
  Zorg daarom voor je eigen geliefden , je zal meer bereiken , als de rest niet wil luisteren dan is het hun probleem.
  Wat Timmermans betreft , je kan moeilijk zeggen dat die het beste voorheeft met ons, wat er ook van komt ,op sympathie hoeft hij absoluut niet te rekenen………

  Like

 12. Klaas // mei 20, 2019 om 15:49 //

  Deze gevaarlijke gek moet heel snel stoppen met zijn satanische praktijken.

  Like

 13. Dagroosje // mei 20, 2019 om 16:05 //

  Templars 2017

  Dit soort levensgevaarlijke psychopaten kan je niet stoppen met “weinig sympathie”

  Liked by 1 persoon

 14. @Willem,
  feminisme en Islam ondersteunen dezelfde ideologie: ‘onderdruk anderen.’
  Net zoals Hitler.
  Feminisme, en islamisme, zijn beide voortgezette vormen van Nazisme.
  (en zou dus strafbaar moeten zijn)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s