Nieuw

Salvini vertelt het zoals het is: Macron en Merkel hebben Europa geruïneerd

De Italiaanse vice-premier en anti-immigratieleider Matteo Salvini heeft teruggevuurd nadat de Duitse bondskanselier Angela Merkel had verklaard dat ze zijn partij niet met haar wilde laten samenwerken in het Europees Parlement. De twee botsen slechts een week voor de Europese verkiezingen.

– We willen niet naast de mensen staan die Europa al die jaren hebben geruïneerd, antwoordde Salvini op Merkel’s commentaar over de anti-immigratiepartij Liga. In een interview met de Italiaanse krant La Stampa sloot Angela Merkel de mogelijkheid uit van een alliantie met elke rechtse en anti-establishment partij met haar centrumrechtse ‘Europese Volkspartij’ (EVP), schrijft RT.

– Immigratie alleen is al genoeg om aan te tonen waarom we ons nooit zouden openstellen voor de partij van de heer Salvini, aldus merkel.

Merkel’s harde woorden hebben de nieuwe anti-immigrantenleider van Italië niet van streek gemaakt. Salvini had nooit de wens geuit om een bondgenootschap met de Duitse kanselier te sluiten. In plaats daarvan had hij de Hongaarse premier Viktor Orban, die sterk gekant is tegen het opengrenzenbeleid van Merkel, uitgenodigd om deel uit te maken van de rechtse fractie ‘Europa van de Naties en Vrijheid’ (ENF) in het Europees Parlement.

– We willen niets te maken hebben met Merkel en Macron, die deze Europese Unie hebben vernietigd. We willen Europa redden van de bureaucraten, de bankiers en de geldmagnaten die Europa al die jaren hebben geruïneerd, zei Salvini.

De Europese verkiezingen worden dit jaar gehouden tussen 23 en 26 mei. De centrumrechtse EVP en de centrumlinkse socialisten en democraten (S&D) zullen naar verwachting hun gezamenlijke meerderheid in het Europees Parlement verliezen. De Brexit-partij en Salvini’s coalitie van het ‘Europa van Naties en Vrijheid’ zullen naar verwachting juist grote overwinningen boeken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Salvini vertelt het zoals het is: Macron en Merkel hebben Europa geruïneerd

 1. antiislamnu // mei 19, 2019 om 16:26 //

  Het schavot op met macron merkel rutte enz mogen ze branden in de hell

  Liked by 4 people

 2. Ik dacht dat het kutwijf op ging stappen. De Duitsers kunnen één verstandig ding doen om het tij enigzins te keren.

  Liked by 2 people

 3. Waarheid alleen wat laat opgemerkt misschien expres

  Like

 4. Ferry // mei 21, 2019 om 09:15 //

  Het word tijd dat er tegengas word gegeven in de Europese Unie , en dat de regeltjes (afspraken)binnen de EU geen moet meer is , maar iets waar aan meegedaan mag worden,en dat eigen belang van je land voorop staat.!!! Met andere woorden de hele EU top is een farce. Een geld verslindende geld gierige groep linkse groep politieke niksnutten.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s