Nieuw

Klimaatredding en CO2-debat: perfecte afleidingsmanoeuvre voor de EU-verkiezingen

De EU is vol problemen: Massale migratie, illegale grensoverschrijdingen, criminaliteit, lage economische groei, deïndustrialisatie, auto-industriecrisis, lage lonen, lage rentevoeten, armoede, schuldenlast, buitensporige bureaucratie, Brussel-centralisme, censuur en nog veel meer. De hysterie over de klimaatverandering biedt de mainstream politieke partijen een uitstekende gelegenheid om de problemen voor de tijd van de verkiezingscampagne onder het tapijt te vegen.

De huidige klimaathysterie biedt de mainstream partijen een uitstekende gelegenheid om de problemen voor de periode van de verkiezingscampagne onder het tapijt te vegen. Een blik op veel verkiezingsaffiches voor de verkiezingen laat zien dat veel partijen en politici vrijwel van de ene op de andere dag gemuteerd zijn tot klimaatredders. Het is het beslissende onderwerp van de EU-verkiezingscampagne geworden. De mainstream media hebben met hun paniekzaaien en lofzang op Klimaat-Greta goed werk geleverd.

Ongeveer 30.000 migranten steken nog steeds maandelijks de grenzen over, legaal of illegaal. Maar dit onderwerp gaat volledig verloren in de reguliere media. Veiligheidskwesties en criminaliteit worden niet besproken. Alsof het een non-issue is.

De sluipende deïndustrialisering van Europa en de overdracht van technologie naar Azië, waar China ons op dit moment overtroeft, zijn ook volledig verloren gegaan in de verkiezingscampagne. Het zal ons de toekomst kosten. Onze kinderen en kleinkinderen zullen in een gedeïndustrialiseerd Europa op het niveau van drempellanden leven en ansichtkaarten van oude kastelen en kerken aan rijke Chinese toeristen verkopen, als we op dit gebied niet op onze schreden terugkeren. De oorlog van NGO’s en veel politici tegen de Duitse automobielindustrie, de ruggengraat van de Duitse economie, is een ernstig teken van de dreigende deïndustrialisering van Europa.

Niettemin spelen EU-politici liever klimaatredders.

Bron:

Klimarettung und CO2-Debatte: Perfektes Ablenkungsmanöver zum EU-Wahlkmapf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Klimaatredding en CO2-debat: perfecte afleidingsmanoeuvre voor de EU-verkiezingen

 1. Alphons Mantel // mei 19, 2019 om 08:11 //

  Bij de komende verkiezing voor de EU is relevant de vraag of de EU verder zal gaan met de irrationele keuze van de Europese Unie tot paspoortverstrekking aan niet-Europese moslims (momenteel ca. 30 miljoen in Europa). De kans op islamitisch terrorisme is evenredig met het aantal moslims, nog afgezien van de irreversibele schade aan de schaarse natuur en hoge kosten voor de belastingbetaler. Welke rationele besteding van belastinggeld was dit?

  Like

 2. vangie1206j // mei 19, 2019 om 08:40 //

  Ja ja als je het klimaat wil redden moet je wel de auto industrie de nek omdraaien.

  Als ze nu eens de Afrikanen terug sturen naar Afrika de Moslims terug naar het Midden Oosten en Noord Afrika. De Oost Europeanen terug schoppen naar Oost Europa hebben we in een paar maanden het klimaat van Europa al gered.

  Alleen moeten de Europese bevolking zich niet meer verplaatsen met de auto want de auto industrie is al terziele door die linkse rampen lijders gaan maar op de fiets niet een Ebike want die is ook slecht voor het milieu en dus klimaat.

  Ik ben blij dat ik de 70 al ben gepasseerd het zal mijn tijd wel duren.

  En dan nog dit jullie hebben in Europa Juncker40% Timmermans Merkel Macron en natuurlijk wereld verbeteraar M.Rutte.
  Ik heb hier in de Filipijnen maar 1 persoon Rodrigo Duterte hij presteert in zijn eentje meer hier als al die misbaksel in Europa.

  Like

 3. Al die toneelstukjes zijn bedoeld om de Grootste Roof Aller Tijden te verhullen die nog steeds gaande is en begon met de Privatisering van onze Kroonjuwelen en nu op z’n eind loopt met het oogsten van onze organen.

  Tussendoor zijn al onze grondstoffen gejat, is iedereen die geen vriendjes in de politiek heeft leeggeplunderd en heeft iedere vlooi met een Nederlands paspoort een schuld van een paar honderduizend euro.

  En omdat we toch allemaal uitgeroeid moeten worden hebben we geen leger meer en onze infrastructuur, die ooit honderden miljarden heeft gekost staat wegens totaal geen onderhoud meer sinds 1963 totaal op instorten. Maar ja, uitgeroeiden hebben dan ook geen tunnels, bruggen en wegen nodig.

  Like

 4. jtprf // mei 19, 2019 om 10:11 //

  vangie1206, u red niks met die gedachtes als er elders zoals China, Afrika, Latijns Amerika gewoon verder geknoeid word, grotendeels voor onze zogenaamde geciviliseerde rijke industrie landen. Wij redden niets met die onzin wat men hier probeert te verkopen.
  Wat hier niet of nauwelijks aan de orde komt is de massale boskap in de regenwouden. Dát is wat zorgen maakt. De longen van de aarde slopen.

  Wat betreft “onze” mensen hier, merendeel van onverschillige luie gemakzuchtige westerlingen, te beroert om met de fiets 5 km naar hun werk te gaan, Of al zeker als er een drup regen dreigt te vallen, want dan moeten ze blijkbaar hun tieners droog naar school krijgen, want verwent nest wil niet lopen.

  Laten we eerst hand in eigen boezem steken. Ook de elektro fiets. Ik zeg luiheid, ga op de gewone fiets en doe eens moeite, is beter voor gezondheid. Bijna iedereen heeft er al een in mijn omgeving. Ik fiets al vele jaren dag in dag uit weer en wind die afstand woon/werk. op een echte fiets

  Maar wat zou u nog wat er in NL gebeurt verbazen of benieuwen eigenlijk, als u al jaren op de Fillpijnen woont?

  Like

 5. jtprf // mei 19, 2019 om 10:19 //

  @Breinbrouwsels: dat snap ik even niet. Ik citeer ( en onze infrastructuur, die ooit honderden miljarden heeft gekost staat wegens totaal geen onderhoud meer sinds 1963 totaal op instorten.)
  Wat ik zie , is dat er nog altijd vele miljarden in infra zijn gevloeid hoor, en heden nog flink aan infra word gewerkt in Nederland.

  Like

 6. vonpuffelen // mei 19, 2019 om 10:21 //

  Het is de elites met dit co2 spelletje en het inzetten van KlimaatPippi gelukt om de massa’s het gevoel te geven dat ze eindelijk worden gehoord, toevallig net voor de verkiezingen maar dat is toeval.
  Nog even en ze betalen graag co2 taks om te kunnen overleven tussen al die co2 wolken.

  Like

 7. skeeter // mei 19, 2019 om 18:07 //

  vangie1206j en jtprf, Jullie beide trappen nog fijn in de klimaat stront, en daar ging het artikel over. Dus gaan we zeuren over een fiets terwijl er een genocide voorjaars schoonmaak nodig is.

  Like

 8. jtprf // mei 19, 2019 om 23:33 //

  het gaat mij om de gemakzucht skeeter, dat die hele miieu kwestie een poppenkast is is mij helder, net zoals overbevolking.

  Like

 9. vangie1206j // mei 20, 2019 om 10:05 //

  Skeeter en jtprf mijn berichtje ging over de waanzin van de door mij geschreven personen hetgeen, zeker niet mijn mening is.
  Als ik jullie reacties lees lijkt het wel of ik het eens ben met die personen.
  Ik schreef over Nederland en Europa niet over de rest van de wereld alsof Rutte met zijn waanzin de wereld kan redde.

  Like

 10. jtprf // mei 20, 2019 om 18:04 //

  Dan is dat verkeerd overgekomen, want zo las ik het als zijnde een mening. Klimatologische effecten en politieke motieven zijn twee paar schoenen, heeft niets met elkaar van doen, dat is wel duidelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s