Nieuw

Jee, ik ondertitel ook een keer wat – staat gelijk het halve land op zijn kop

De originele video is van #120DB – dat is het volume van het alarm dat vrouwen in Duitsland bij zich dragen sinds de invasie van de Afrikaanse en islamitische horden.

En er hoeft geen misverstand over te bestaan dat ze hier binnengehaald zijn met de bedoeling om te verkrachten, opdat het blanke ras uitgeroeid wordt. Kalergi was niet de eerste die het zei, hij was er één in een lange rij.

1925 – Coudenhove-Kalergi plan

1941 – Kaufman Plan – “Steriliseer alle Duitsers”.

1943 – Hooton schrijft – “Breed the War Strain Out of Germans”.

1944 – Morgenthau, – plan voor de vernietiging van Duitsland

Sarkozy was misschien wel het meest duidelijk, hij sprak over gedwongen ras-mixen. Negers blanke vrouwen kwaadschiks laten neuken dus, in gewoon Nederlands; verkrachten:

Er valt niet aan te twijfelen wat de niet-blanke Sarkozy hier bedoelde. Hij bedoelde precies dat wat we nu voor onze ogen zien gebeuren.

Anyways. De ondertitelde video stond drie dagen geleden hier op Fenixx. Het was behoorlijk klungelig ge-ondertiteld, want mijn eerste probeerseltje ooit. En ik had geen zin het tijdrovende klusje opnieuw te doen om wat simpele verbeteringen aan te brengen. Toch maar via via op de twitters gegooid en toen kwam het bij Thierry Baudet terecht.

Ik heb me rotgelachen de afgelopen dagen. Links ging totaal de gordijnen in in de reacties onder de tweet van Baudet.

De Marxist op de bezette Amsteloevers ging tekeer:

En het gejank van ’s lands snotneus klonk helemaal als muziek:

Ook daar veel ‘fijne’ reacties.

Zij verwijzen tenslotte nooit naar de Holocaust en noemen ons nooit nazi’s…

En au wat doet het pijn als het een keer andersom…

De waarheid is een simpele. Zij, die de grenzen opengesteld hebben en open wensen te houden, zijn verantwoordelijk voor elke verkrachting, voor elke moord, ook als ze onder het kopje ‘overig’ verstopt worden. Zij zijn verantwoordelijk voor elke islamitische aanslag. Zij zijn er verantwoordelijk voor dat wij, de enige erfgenamen van dit land van onze ouders en de enige rechthebbenden, straks geen land meer op deze wereld zullen hebben waar we veilig kunnen zijn dat van ons is. Terwijl de Chinezen nog steeds hun land zullen hebben, net als de Joden, en de moslims zelfs 57 landen, en de negers zelfs het allergrootste continent, waar ze druk bezig zijn de laatste blanken uit te moorden.

Misselijk, Rob Jetten, is dat jij volop meewerkt aan onze genocide. En ik zie je liever eerder dan later voor Het Tribunaal voor je halsmisdaden.

Filmpje is inmiddels ruim 350.000 keer bekeken.  Misschien moet ik vaker eens iets ondertitelen 😉

Beangstigend is de massale reactie van links op een paar doodnormale vrouwen die zich uitspreken tegen moord en verkrachting. ‘Nazi’ en ‘Fascist’ vliegen je om de oren. Omdat je niet wilt dat blanke vrouwen verkracht worden?

Wat is er mis met deze mensen? Ze zijn niet meer voor rede vatbaar.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Jee, ik ondertitel ook een keer wat – staat gelijk het halve land op zijn kop

 1. Merel // mei 19, 2019 om 03:07 //

  Rust zacht lieve Ebba

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // mei 19, 2019 om 04:35 //

  Heb effe op die twitter feed gekeken, het is daar duidelijk dat de gemiddelde reageerder absoluut geen goed wijs meer in zijn donder heeft. Zitten nog in totale ontken fase en houden nog vollop vast aan hun geindoctrineerde natte dromen. Hier ga je absuluut geen oorlog mee winnen.

  Liked by 1 persoon

 3. RAL9010 // mei 19, 2019 om 16:06 //

  Hey eh Fubar, doe is ff vaker ondertitelen dan.

  Moest wel even flink lachen toen ik de volgende reactie zag onder het huzarenstukje.

  ”Hoi thierry, je bent even vergeten te vermelden waar je dit filmpje vandaan hebt.
  De belangrijkste hit op op Youtube geeft al een redelijke indicatie in zijn avatar.”

  Reactie van:

  Job Polak 🏴
  @job_polak
  Antifascist, Anarchist who’s forced to be explaining basic liberal democracy to y’all, Into Heavy Music & Heavier Opinions, All Round Artist and Trouble Maker..

  https://stopantifa.wordpress.com/2010/10/29/de-stemmingmakerij-van-job-polak/

  Na wat onderzoek heb ik wat aanvullende informatie gevonden over deze heer met Joodse schuilnaam.

  https://www.stormfront.org/forum/t518895-4/

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // mei 19, 2019 om 16:45 //

  RAL9010, dat ettertje soliciteerd naar een eind touw wat ie in de nabije toekomst zeker gaat krijgen mits een stuk lood het touw niet voor is.

  Like

 5. Het filmpje dat Baudet deelt, bevat aan het einde foto’s van GroenLinks-leider Klaver, D66-fractievoorzitter Jetten en premier Rutte. Op de foto’s staat: “Ich habe es gewusst”. In de originele video van de vrouwenbeweging ontbreken die foto’s. Het is niet duidelijk wie ze heeft toegevoegd.

  https://nos.nl/artikel/2285188-d66-fractievoorzitter-jetten-kwaad-om-tweet-baudet.html

  😎

  Liked by 1 persoon

 6. RAL9010 // mei 20, 2019 om 15:47 //

  @skeeter,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s