Nieuw

Israël heeft de verkiezingen op drie continenten jarenlang beïnvloed

Facebook heeft op zijn platform uitgebreide Israëlische politieke beïnvloeding-campagnes rond verkiezingen ontdekt, maar is ongewoon zwijgzaam over de situatie.

Met valse en frauduleuze Facebook-accounts voert Israël al jaren uitgebreide verkiezingen beïnvloeding-campagnes in landen als Afrika, Latijns-Amerika en Azië. De campagnes waren erop gericht “de werkelijkheid volgens de wensen van de klanten te veranderen”.

Facebook heeft 65 accounts, 161 pagina’s, 32 groepen, 12 evenementen en vier Instagram-accounts gesloten die vanuit Israël worden beheerd. De reden hiervoor is dat deze zich hebben toegelegd op “gecoördineerd frauduleus gedrag”. Sommige van de gesloten pagina’s hadden maar liefst 2,8 miljoen volgers. Duizenden gebruikers hebben belangstelling getoond voor het bijwonen van evenementen, hoewel Facebook niet weet of de evenementen werkelijk hebben plaatsgevonden of niet.

De valse accounts verspreidden nepnieuws. De accounts werden gemaskeerd als behorend tot de lokale bevolking en lokale nieuwsagentschappen. Hiermee werden demoniseringscampagnes gepubliceerd tegen kandidaten bij lokale verkiezingen die de Joden niet gekozen wilden kiezen. Ze verspreidden ook valse ‘gelekte’ gegevens om de banen en carrières van politici te verwoesten.

De Joden hebben veel geld en tijd geïnvesteerd in deze invloedrijke campagnes. Alleen al in termen van annoncering handelt het zich in de afgelopen zeven jaar om 812.000 dollar in de valuta’s dollar, shekel en real.

Dit is vergelijkbaar met het internationale “Russische verkiezingenbeïnvloeding-schandaal” met betrekking tot de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016, toen de Rusland-vijandige media beweerden dat Rusland 100.000 dollar had uitgegeven aan “Russische bots” om er zeker van te zijn dat Donald Trump de verkiezingen zou winnen; iets wat later een leugen bleek te zijn.

In vergelijking met eerdere zuiveringen van accounts en pagina’s is het Joodse bedrijf Facebook echter niet bijzonder communicatief geweest met details over de uitgebreide Israëlische beïnvloeding-campagnes.

Volgens de Russische RT is dit waarschijnlijk te wijten aan het feit dat in dit geval de schurken geen banden hebben met Rusland of Iran, terwijl gelijktijdig Facebook voortdurend samenwerkt met de Israëlische regering om politiek onwelgevallige inhoud op het sociale platform te wissen.

“De mensen achter dit netwerk probeerden hun identiteit te verbergen,” zegt Nathaniel Gleicher, hoofd internetbeveiliging bij het bedrijf. Maar hij weigert te “speculeren” over hun motieven, behalve dat ze “commercieel of politiek kunnen zijn of andere strategische doelen kunnen hebben”.

De valse aanklachten tegen Rusland – was het Israël dat Trump koos?
Een deel van het manipulatieve materiaal kan worden herleid tot een duister Israëlisch bedrijf genaamd Archimedes Group, die openlijk op hun website schrijft dat ze “de werkelijkheid kunnen veranderen in overeenstemming met de wensen van onze klanten”.

Deze slogan, zo merkt RT op, lijkt vreemd genoeg op het motto van een ander Israëlisch bedrijf dat zich bezighoudt met het manipuleren van sociale media, de Psy-Group, wiens motto “Shape reality” is.

Laatstgenoemd bedrijf werd gedwongen te sluiten toen het tijdens het Mueller-onderzoek in het zoeklicht kwam voor zijn mogelijke betrokkenheid bij de verkiezing van Donald Trump tot president.

Er wordt aangevoerd dat de Psy-Group zeven maanden voor de presidentsverkiezingen gedetailleerde plannen had voor Facebook-campagnes, maar tegelijkertijd wordt beweerd dat deze plannen nooit succesvol waren.

2012 was de Jood Elinadav Heymann leider van de Europese Vrienden van Israël.

Het hoofd van Archimedes is de Jood Elinadav Heymann. Eerder was hij hoofd van de Joodse lobbygroep European Friends of Israel. Heymann is volgens de RT verontrust over het feit dat zijn beïnvloeding-campagnes inmiddels bekend zijn en heeft daarom het adviesbureau Neogtiantions.CH, waar hij voor werkt,  gevraagd om zijn CV van hun site te verwijderen.

Nu gaat Archimede’s website er prat op dat “ons team in het verleden een belangrijke rol heeft gespeeld in vele politieke en publieke campagnes, waaronder presidentiële campagnes”.

Ze vermelden niet of ze specifiek van invloed waren op de Amerikaanse presidentsverkiezingen om Donald Trump verkozen te krijgen, maar het Mueller-rapport geeft aan dat het verwante bedrijf Psy-Group “riskeerde” om dit te kunnen doen.

Bron:

Facebook busts Israeli influence campaign that targeted elections on 3 continents

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Israël heeft de verkiezingen op drie continenten jarenlang beïnvloed

 1. Van valse hoop tot valse vlaggen, Trump bepaalt het toneel voor wereldwijde oorlog

  Op dit punt vecht Trump een oorlog met iedereen alleen Israël en Saudi-Arabië worden niet genoemd. Zelfs bondgenoten blijft de woede van Trump niet bespaard voor al hun kleineringen tegen zijn geliefde Verenigde Staten.

  In de grootste televisiereeks van de jaren negentig, maakt Babylon 5, een van de hoofdpersonages, Londo, een zwakke en afzichtelijke man, een deal met de duivel en ontketent hij de ergste impulsen van zijn stervende imperium, om het in zijn oude glorie te herstellen.

  Op een gegeven moment realiseert hij zich dat dingen uit de hand zijn gelopen. De deal die hij maakte heeft consequenties die zijn oorspronkelijke ambities ver overstijgen. Dus confronteert hij een van zijn bondgenoten binnen het koninklijk hof en vertelt hem:

  “Alleen een idioot vecht een oorlog op twee fronten. Alleen een erfgenaam van de troon van het koninkrijk van idioten vecht een oorlog op twaalf fronten! ”

  Als die waarneming waar zijn, dan is Donald Trump de grootvader van die erfgenaam. Op dit punt vecht Trump een oorlog met iedereen die niet Israël en Saudi-Arabië wordt genoemd. Dus, ik zou dat oorlog voeren op minstens dertig verschillende fronten. Zelfs bondgenoten mogen de woede van Trump niet bespaard blijven voor al hun beschimpingen tegen zijn geliefde Verenigde Staten.

  Dit is allemaal in dienst van zijn ijdelheid om herinnerd te worden als de grootste president in de geschiedenis van de VS, die vrede bracht in het Midden-Oosten en Made America Great Again.

  Het is jammer dat zijn acties zullen leiden tot oorlog en zorgen voor de vernietiging van zijn geliefde land.

  De VS is een stervend imperium, wanhopig op zoek naar zijn positie als de eenheidsmacht in de wereld. Trump heeft mannen ingehuurd die om verschillende redenen een wereldwijde vuurzee verwelkomen om hun visie op de volgende fase van de Amerikaanse suprematie te bewerkstelligen.

  Zoals Alistair Crooke onlangs opmerkte, bereiden John Bolton en Mike Pompeo de basis voor een aanval op Iran. Beiden zijn discipelen van Bernard Lewis en zijn van plan om de Centraal-Aziatische landen te verbreken langs etnische lijnen die nog steeds domineren in D.C. Het plan is om Iran gewoon met een zo groot mogelijke stok op de kop te slaan en hen te onderwerpen.

  De algehele houding die Amerika aan de regio moest geven, werd kort samengevat in de notities van Dick Cheney: “Ik geloof dat een van de dingen die je met Arabieren moet doen, hen met een grote stok tussen de ogen raken. Ze respecteren macht “. Dit van nature oriëntalistische advies ‘in grote hoeveelheden toepassen op Iran en zijn ‘ayatollahs’, stelde Lewis: “De vraag die we zouden moeten stellen is waarom ze ons niet vrezen noch respecteren?”.

  Goed, nu, geïnspireerd door zijn intellectuele held (Lewis), lijkt Pompeo, samen met de PNAC-collega van Richard Perle, John Bolton, te staan popelen om het te proberen, met behulp van het Lewis-recept ‘sla Iran met groot geweld (sancties) tussen de ogen’.

  We zijn hier al eens eerder geweest.

  En we zullen hier blijven, tot de mannen die het orthodoxe buitenlands beleid geloven uitsterven.

  Mike Pompeo duwt Trump naar de ultieme confrontatie met Iran om religieuze redenen, omdat hij dit ziet als de ultieme confrontatie tussen goed en kwaad. John Bolton doet dit eenvoudig vanwege cynische, historische vooroordelen en het feit dat hij een communist is en het niet beseft. Crooke stelt terecht de vraag of een amorele Trump wiens eigen vooroordelen tegen Iran diepgeworteld zijn kan worden gemanipuleerd in een bredere oorlog om deze doelen te bereiken.

  Trump is misschien boos op Bolton omdat hij hem betrokken heeft bij een regime-verandering in Venezuela, maar die woede is beperkt. De enige emotionele band van Trump met Venezuela is zijn ijdelheid. Als het werkte, geweldig. Hij zal het gebruiken. Maar omdat het niet op de meest gênante manier gebeurde, is hij nu klaar om te praten met de Russische president Vladimir Poetin om het op te lossen als dat hem herverkiezing zal opleveren.

  Iran is een totaal andere zaak. Zijn presidentschap was een draaideur van über-Iraanse haviken, van de generaals James Mattis en H.R. McMaster tot zijn huidige groep Iagos.

  Jammer genoeg ontbood Pompeo Poetin om druk uit te oefenen op Europa om zijn toneelstuk met Iran te ondersteunen na een andere provocatie in de buurt van de Straat van Hormuz tijdens het weekend. Daarover later meer.

  Waarom gaan deze jongens door met het leggen van beweringen in de media die de basis vormen voor deze dingen? Denken ze echt dat ze iemand anders kunnen overtuigen van hoe slecht Iran is? Of maakt het op dit moment zelfs iets uit?

  Het beleid is vastgesteld en vanwege Lewis ‘invloed op de hele structuur van het buitenlands beleid in het bestuur van Trump zullen we gaan zien hoeveel kracht we van plan zijn om Iran ertoe te bewegen zich te onderwerpen.

  Ik weet zeker dat Pompeo dat punt heel duidelijk heeft gemaakt aan Poetin in Sotsji; dat de VS bereid is alles te doen om het aanstaande vredesplan voor Israël te beschermen. Deze gekken denken dat ze Rusland kunnen bedreigen met een bredere oorlog, lees: potentieel nucleair, en dwingen Poetin van Iran af te zien en de deal over de lijn te duwen.

  Zelfs Henry Kissinger vond dit een stom plan.

  Hun denken is dat de enige reden waarom Iran bereid is om zich te verzetten tegen de VS omdat Rusland en China het steunt. In het verleden hebben ze te maken gehad met mannen die de overtuiging van Trump missen. Rusland opzij te zetten door met nucleaire oorlog te bedreigen, een handelsoorlog te ontketenen Trump denkt dat hij kan winnen van China om hun zwakke banksysteem aan te vallen totdat Trump een veilige wereld voor Israël heeft bewerkstelligt.

  Dat is hier het voor de hand liggende strategische spel.

  En ik weet zeker dat Lavrov en Poetin tegen Pompeo hebben gezegd dat hij zich achter de oren moet krabben en weg moet blijven van de buffettafel.

  Het is vrij duidelijk dat Bolton denkt dat dit het beste manier is om te winnen. Om op het hogere gevoel van moraliteit te azen van Poetin en het te misbruiken door met het ondenkbare te dreigen. Onthoud, neocons zoals Bolton en Cheney zien onderhandeling als zwakte en dat de wereld alleen zinvol is als je dit kunt forceren.

  Ik herinner je eraan dat Iran, Rusland en China allemaal bezig zijn geweest om tijd te rekken, met een uitputtingsslag die in hun voordeel lijkt beslist te zijn, kijkend naar de VS dat langzaam de omvang van deze verdorvenheid onthult terwijl ze tegenmaatregelen voorbereiden.

  En het is ook duidelijk dat de tijd op dit beleid is verstreken. Bolton overtuigde Trump niet alleen om in Syrië te blijven, maar ook om de duimschroeven aan te halen als onderdeel van het Iran-beleid, door het land uit te hongeren aan gebrek van brandstof, door de olievelden in het zuidoosten nabij Irak te blijven controleren.

  Nog duidelijker zijn de provocaties om Iran te weerhouden in het schenden van de JCPOA-limieten op het opslaan van verrijkt uranium en zwaar water door middel van sancties die neerkomen op exportverboden tijdens het sturen van vliegdekschepen naar de Perzische Golf.

  Maar de kers op de taart is de nieuwste versie van het incident in de Golf van Tonkin, waarbij vier olietankers in het weekend werden gesaboteerd nabij de haven van de VAE van Fujairah aan de Arabische Zee. Elijah Magnier meldt dat Iran dit inderdaad deed als een waarschuwing aan alle Golfstaten dat als Trump ten oorlog trekt, ze allemaal zullen lijden.

  We hebben directe aanklachten vanwege de Iraniërs die de Mossad van Israël beschuldigen en de VS die de Iraniërs ervan beschuldigen het te doen.

  Als dat het geval is, en ik weet niet zeker of ik het geloof, dan noemt Iran de bluf van Trump en Bolton. Ze zijn voorbereid op een oorlog met de VS waarvan ze denken dat het Amerikaanse electoraat het niet kan verteren. En niemand wil echt zien of Iran in staat is om een ​​van de vliegdekschepen van de VS te zinken.

  Iran staat blijkbaar klaar om de wereld te laten zien hoe dun het papier van de papieren tijger van Trump’s echt is.

  Als Iran dit niet gedaan heeft, en het een valse vlag operatie was, dan heeft Trump zijn beslissing al genomen en zal er op een bepaald moment oorlog komen als hij er niet in slaagt het regime van Iran op zijn knieën te krijgen door middel van sancties.

  Tussen nu en dan probeert Trump een deal te sluiten met Poetin en Xi, die geen van beiden een woord geloven wat uit zijn mond komt of in zijn vermogen ligt om beloftes te doen waar hij oprecht over is.

  Dat is de betreurenswaardige staat van diplomatieke dialoog tussen de regering van Trump en de rest van de wereld. Denk eraan, vecht een oorlog op dertig fronten en hebt geen vrienden.

  De setup voor dit evenement werd vorige week gemaakt door Mike Pompeo en John Bolton en ze gebruikten een zeer uitgebreide taal om Iran te bedreigen met strenge militaire acties als Iran of zijn volmachten de belangen van de VS in de regio zouden schaden.

  Nu hebben we gelekt over de plannen om 120.000 Amerikaanse troepen naar de regio te sturen. Dit is net als Bolton die “5000 troepen naar Colombia” op zijn blocnote schreef om ervoor te zorgen dat iedereen het kon zien. Ik geloof het niet meer dan ik dat geloofde.

  Er komt een moment dat iedereen weet dat je ofwel klaar en bereid bent om in een algeheel conflict met Rusland en China in te gaan, of niet. Je bent bereid om de volledige vernietiging van Israël als vergelding voor het begin van deze rechtvaardige oorlog voor de rechter te brengen of je bent het niet.

  Trump en Bolton lijken gewillig zijn, maar zijn ze dat echt?

  Trump deed hetzelfde met Noord-Korea en de Koreanen onderbraken hem door hem eerst naar Singapore te dwingen en met elkaar te praten om zijn gezicht te redden.

  Trump verwacht dat Iran hem belt en naar de onderhandelingstafel gaat. Ze weigeren dat te doen. Door hem niet te bellen maakt hem nog meer razend. De keizer kan nu niet ongehoorzaam zijn uit angst om zijn gezicht te verliezen en elke andere ruilmiddel is van geopolitieke aard.

  Dus, nu heeft Trump zoveel geld in de pot gestoken dat hij toegewijd moet luisteren naar idioten vol geschreeuw en woede terwijl hij niets te winnen heeft als Iran simpelweg nee zegt, wat ze blijven doen.

  Daarom gaat zolang het duurt elke dag dit kip en ei spel verder op Trump gaat verder op hetzelfde pad naar de hel die Londo deed in Babylon 5, hoe hard hij ook werkt om te stoppen met wat hij had ontketend. Als ik vrijgevig ben, liet hij de slechtste mensen in D.C. hem in deze zielige positie manoeuvreren of was het altijd zijn bedoeling vanaf het begin.

  Het is uiteindelijk niet relevant.

  Hij kan nu niet teruggaan, omdat hij oorlog voert zowel met zijn vijanden als met zijn bondgenoten, niet zonder een deal. De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Javad Zarif maakte vorige maand een voorstel tegen Trump, die werd genegeerd. Maar Trump is een bullebak en een lafaard. Hij zal zich niet tegen zijn personeel keren, zijn familie of zijn weldoeners en hij kan niet van zijn hobbypaard af klimmen om een ​​dialoog te openen.

  Zo is de prijs van iemands ijdelheid.

  Dus, we zitten hier in de afgrond te staren opgesloten in een koers die tientallen jaren geleden ingesteld was door slechtere mannen dan hem, in wiens voetafdrukken hij loopt.

  Trouwens, na het verliezen van die oorlog op twaalf fronten, presideerde Londo, als keizer, de volledige vernietiging en onderwerping van zijn volk, zo totaal was de wraak van de vijanden die hij maakte in zijn zoektocht om een verleden te herwinnen dat nooit echt bestond.

  https://www.strategic-culture.org/news/2019/05/17/from-false-hope-to-false-flags-trump-sets-stage-for-global-war/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s