Nieuw

Illegale immigrant deed zich voor als thuishulp – 12 gepensioneerden vermoord

Een Keniaanse staatsburger die illegaal in de Verenigde Staten verblijft, wordt ervan verdacht zich als een vorm van thuiszorg te hebben gepresenteerd en vervolgens twaalf oudere vrouwen in de staat Texas heeft beroofd en vermoord.

Op dinsdag werd de 46-jarige Billy Chemirmir uit Kenia, die in maart 2018 werd gearresteerd, voorgeleid op verdenking van het vermoorden van 12 vrouwen tussen de 76 en 94 jaar. In verband met de moorden zou de dader de juwelen en andere waardevolle spullen van de vrouwen gestolen hebben, meldt Fox News.

De politie slaagde erin Chemirmir op het spoor te komen nadat hij het appartement van een 91-jarige vrouw in de stad Plano was binnengedrongen. In samenhang met de woningoverval verstikte hij de vrouw bewusteloos met een kussen.

Na de aanval kon de vrouw de politie vertellen dat de overvaller ook een doos juwelen gestolen had. De politie kon Chemirmir opsporen door middel van het het kenteken van de auto waarmee hij op dat moment reisde en kon hem vervolgens confronteren terwijl hij de lege juwelendoos van de vrouw in een vuilnisbak gooide.

Gebruikte zijn ervaring in de zorg
Volgens politiechef Gregory Rushin in Plano, heeft Chermirmir zijn ervaring met werk in de gezondheidszorg in zijn voordeel gebruikt bij het toespitsen op oudere mensen in de huizen. De politie onderzoekt momenteel ook of Chemirmir gekoppeld kan worden met nog eens 750 andere onbewaakte sterfgevallen die oudere vrouwen hebben getroffen.

Bron:
Alleged serial killer, a Kenyan man in the US illegally, is charged in multiple Dallas-area deaths
Illegal invandrare utgav sig för att vara hemtjänst – rånmördade 12 pensionärer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Illegale immigrant deed zich voor als thuishulp – 12 gepensioneerden vermoord

  1. Yvonne // mei 19, 2019 om 13:25 //

    is in Amerika, in Duitsenland hadden ze al de spullen en geld binnen gehaald voor de zielige asielzoekers, k.. wereld

    Like

  2. Iets met zo`n smerige stinkerige pokdalige TERINGKOP zou ik sowieso niet binnenlaten. Kun je zien dat die oudjes ook vaak de weg kwijt zijn. Ze laten zich ook heel snel telefonisch al oplichten!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s